Kondomy dypex elit

Kondomy jsou moderní a účinné antikoncepce. Mezi oblíbené a spolehlivé značky Konondomů se specialisté často nazývají Durex (DRS). V řadě kondomů známého výrobce, Durex Elite. Tyto produkty zachovávají nejpřirozenější a citlivost v procesu intimní blízkosti.

Kondomy Dypex Elit

Charakteristika Elite Durex

Ultra tenké kondomy elity dyerexu jsou vyráběny ve Velké Británii. Výrobce se specializuje na bariérovou antikoncepci a zboží určené pro bezpečný sex. Durex používá pouze bezpečné suroviny a moderní technologie. Komponenty používané pro výrobu antikoncepčních prostředků by neměly způsobit nežádoucí alergické reakce.

Kondomy kombinují spolehlivost a hloubku pocitů, které jsou nezbytné pro harmonické intimní vztahy. Elite Durex je tenký kondomy. Byly specificky navrženy tak, aby zvýšily pocity v procesu sexuálních kontaktů, což pomáhá přiblížit se k partnerovi.

Stěny produktu jsou neuvěřitelně jemné a obsahují další mazání. Tak, Durex Elite je charakterizována zvýšenou citlivostí. Speciální výrobní technologie přispívá k absenci nepříjemného zápachu v antikoncepci. Funkce produktu umožňují partnerům relaxovat a vychutnat bezpečný sex.

Tloušťka durex elite

Elita dyepox antikoncepce mají sníženou tloušťku. Produkty přípravku DUREX ELITE se vyznačují minimální velikostí stěny, což je 0,065 mm. Ultra-tenké a přítomnost anatomického tvaru opakujícího tvar penisu, umožňují, abyste necítili přítomnost antikoncepce.

Existuje společná víra, že ultra-tenké latexové produkty se vyznačují zvýšeným rizikem integrity. Výrobce přípravku DUREX ELITE tvrdí, že antikoncepce procházejí elektronickou kontrolou výrobního procesu. Kromě toho, pro produkci Durex elitních kondomů se používají mimořádně ekologicky šetrné vysoce kvalitní komponenty. Moderní technologie se používají ve výrobě.

Velikost durexelite

Durex Elite je charakterizován anatomickou formou, která se hodí nejvíce mužských zástupců. Elity Dyepox mají následující rozměry:

  • Délka - 195 mm;
  • Šířka - 56 mm.
Důležité! U tipu kondomů je určeno úložné zařízení pro sběr spermií.

Složení kondomů přípravku DYUSK ELITE

Podmínky jsou vyrobeny z hypoalergenového a příjemného na dotek latexu. Mazivo je silikonový mazivo. Shoda s normami je kontrolována elektronickými systémy.

Dyerex kondomy elita má hladký povrch a průhlednou barvu. Charakteristický vůně latexu nebo kusů chybí.

Důležité! Množství mazání se zvyšuje. Chybí potřeba další maziva.

Pravidla pro použití tenkých kondomů Dyusk

Kondomy Durex Elite je třeba nosit na Eregular člen v předběžném procesu pohlazení. Partner může zpracovávat antikoncepci před pohlavním stykem. Pouze v tomto případě je chráněn před infekcemi a nežádoucím těhotenstvím.

Důležité! Před použitím přípravku Durex Elite musíte zkontrolovat životnost.

Balení by mělo být zamotáno v dentálním okraji. Významná manipulace s výrobkem je nezbytná. LaTeX Snadné poškození ostrých předmětů, nehtů nebo dekorací.

Nezapomeňte zkontrolovat, zda je produkt otočen směrem ven. Pak se prsty doporučují překonat bradavky ve spodní části antikoncepční elity. Zbývající vzduch může způsobit integritu kondomů.

Mačkání bradavek, je nutné umístit stranu ke špičce člena a pak ji nasadit. Během pohlavního styku by se kondom neměl hodit ani pád.

Po ejakulaci je člen stále v nadšeném stavu. Před vyjmutím výrobku je důležité jej pevně držet kořenem penisu. V opačném případě je možné rozšiřovat obsah antikoncepce v pochvě.

Pozornost! Použitý kondom musí být zabalen do ubrousku a hodit ji do popelnice, a ne na záchodě.

Skladovatelnost

Kondomy elity jsou uloženy na suchém chladném místě, které nejsou k dispozici pro přímé paprsky slunce. Skladovatelnost je uvedena na obalu a je až 5 let, s výhradou podmínek skladování.

Cena durex elite

Náklady na kondom závisí na jejich množství v balíčku. Každý balíček přípravku Dyerex Elite obsahuje buď 3 nebo 12 kondomů. Cena Dyusk Elite je:

  • 114 ruských rublů (3 ks).);
  • 685 ruských rublů (12 ks.)

Recenze DurexElite

Hodnocení zákazníků indikují vysoce kvalitní latexové produkty.

Kristina Semenovna Aliskina, 25 let, Volgograd
Od začátku sexuálního života používám kondomy jako antikoncepci. Rychle, efektivně a spolehlivý. Koupil kondomii z různých výrobců. Dyusex Elite Líbí se mi nepřítomnost ostrého zápachu. Tyto produkty nezpůsobují alergickou reakci a drozd. Základní plus - dostupnost dodatečného mazání.
Ekaterina Vladimirovna Mashkevove, 29 let, Kstovo
Dypex elity mají dobré recenze. Říká hodně. Cena, samozřejmě, ne rozpočet. Ale také kvalita ve výšce. Tloušťka stěny je minimální, což vám umožní ušetřit citlivost. V průběhu let není odhaleno žádný nedostatek.
Elizabeth Aleksandrovna Vivente, 23 let, Novokuznetsk
Durex elita přináší maximální pocity. Upřímně, a dokonce zapomenout, že manžel obecně používá kondomy. Po porodu, někdy není dostatek maziv se sexuálními kontakty. Ale s Dyerex Elite, se o to nemůžete starat.

Kondomy Dypex Elit

Závěr

Durex elitní kondomy jsou vhodné pro páry, pro které jsou nezbytné hmatové pocity během intimní blízkosti. Podmínky mají standardní rozměry a rozlišují se přítomností dalšího mazání.