Japonské kondomy - výrobci a recenze

Japonské kondomy

Jaké kondomy jsou lepší a poskytují nejspolehlivější záruku ochrany, přirozené pocity a maximální pohodlí? Samozřejmě, to jsou japonské kondomy - jsou nejen nejlepším zdržujícím nástrojem, ale také dokonale chránit před chorobami, které mohou projít během pohlaví.

Reklamní kondomy je vysílán nejen v televizi a rádiu, ale také v globálním internetu, ale jak si vybrat přesně ty, které budou 100% chráněny člověkem z nemocí a nechtěného koncepce, zároveň zvyšuje intenzitu sexuálních potěšení?

Existuje několik aspektů, podle kterých by měly být vybrány tyto prostředky antikoncepce:

  • Rozměry,
  • Značka nebo značka,
  • Kvality, vlastnosti a trvanlivost výrobku,
  • Cena a hodnocení.

Populární značky a značky, které produkují antikoncepce

Existuje mnoho společností, které tyto produkty produkují na trhu. Proto stojí za pochopení, které z nich je lepší a jak správně vybrat kvalitní produkt, stejně jako to, co byste měli navigovat: na značce nebo na výrobci.

Poté, co studoval poptávku kupujících kondomů a rozhovorem prodejců zboží v lékárnách a dalších místech pro prodej kondomů, je možné učinit druh ratingu, na jejichž základě můžete pochopit, které výrobci jsou větší popularita:

VýrobceCharakteristický
Durex

Britská společnost pracuje na trhu již více než 80 let. Přísné standardy při provádění testování a vysoce kvalitních surovin vám umožní vytvořit nejlepší produkty pro implementaci nejvíce neobvyklých sexuálních myšlenek kupujících.

Během výroby použitý gumový latex. Kromě toho, pod touto značkou začala být učiněna první Polyuretanové kondomy.

OkamotoZnačka, produkující nejtenčí japonské kondomy. Dosud existuje téměř 65% celého japonského trhu. Jedinečnost produktů je specializovaný vzorec latexové směsi, jakož i v tajném procesu výroby zboží.
Životní stylMají speciální hladký tvar v silikonovém mazivém s pohonem, který poskytuje ještě větší přirozenost pocitů. Ansell nabízí široký výběr kondomů, které zajišťují dokonalou kombinaci spolehlivosti, pohodlí a citlivosti.
Contex

Jedná se o jedinečnou linii kondomů, navržená tak, aby splňovala anatomické rysy každého člověka. Produkty této značky patří mezi deset nejlepších značek produkujících nejlepší prostředek mužské antikoncepce.

Neutrální kompozice v mazání a přírodním latexu - to je skvělá příležitost uměle stimulovat erogenní body vagíny a penisu.

Japonští výrobci - standard kvality

Chcete vyhodnotit celou řadu skutečných sexuálních potěšeních, pak použijte tenké japonské kondomy. Četné recenze výrobců a přesvědčení potvrzují, že tyto ultra tenké výrobky nevyžadují požadovanou tepelnou vodivost a umožňují vám zapomenout na přítomnost kondomu na sexuální člen.

Je známo, že Japonsko od starověku je populární s jeho vynikajícími nápady v milostných záležitostech. Nejoblíbenější japonské kondomy produkují společnost Okamoto. Tyto produkty jsou slavné nejen v zemi vycházejícího Slunce, ale daleko za jinými zeměmi. Posláním této společnosti je zlepšit kvalitu sexuálního života.

Unikátní rozvoj, umožňují výrobu výrobků o 40% tenčí, silnější a měkčí, ve srovnání s ostatními značkami.

Další slavnou firemní vyrábějící japonské kondomy - Sagami Guma Industries Co., Las. To je nejstarší výrobce antikoncepčních prostředků, který je v poptávce po celém světě. Je známo, že v roce 2013 byly uvolněny nejprve nejprve velmi tenké výrobky na světě, tlustý 0,01 mm tlustý.

OKAMOTO - Srovnání tloušťky tloušťky kondomů

Pros a nevýhody antikoncepčních produktů od japonských výrobců

Stejně jako u jiných výrobků, antikoncepce mají řadu důležitých výhod:

  • Vysoce kvalitní produkty,
  • Velmi tenké, sotva hmatatelné výrobky,
  • Neexistuje žádný nepříjemný zápach,
  • Odolný a přizpůsobení individuálnímu tvaru penisu,
  • spolehlivě chrání před sexuálními chorobami a nežádoucím těhotenství.

Pokud si přehodnotíte spoustu fór a recenzí na všech značkách japonských kondomů, najdete nedostatky. Mezi nimi - nesrovnalost velikosti výrobků a jejich spotřebitelů. Malé kondomy - pro Rusy, v té době? Jak japonsky tam můžete zvýšit bez problémů.

Tím, že věnujete pozornost statistice, můžete vidět, že průměrná délka antikoncepce - 18 cm, která nemůže splnit potřeby mnoha mužů.

Nejoblíbenější modely japonských výrobců

Okamoto společnost, produkuje mnoho modelů, ale ne každý spadá do ruského trhu.

KondomyCharakteristickýCena
OKAMOTO 003

OKAMOTO PLATINUMAnatomické, zesílené hladkým povrchem, naplněným silikonovým mazáním, dá pravou ostrost pocitů.

Minimální tloušťka je 0,03 mm, o délce 18 cm a šířka 54 mm bude sexuální činy světlé a nezapomenutelné.

Balení 3ks - od 200 rublů

Balení 10ks - od 300 rublů

Sagami originální 001

Sagami originální 002Nová generace polyuretanových výrobků, které jsou znatelné ředidlo lidských vlasů. Tento produkt je exkluzivní nález pro muže hledající nové pocity.

Tloušťka stěny produktu je 0,01 mm, délka je 170 mm a šířka 55 mm bude vynikající dojem na jejich partnera.

Balení 5ks - od 1600 rublů

Balení 10ks - od 300 rublů

OKAMOTO kůže bez kůže

OKAMOTO kůže bez kůžeVyrobeno z přírodních latexových, trvanlivých a velmi tenkých produktů válcového tvaru poskytují spolehlivou intimní ochranu a jedinečnost potěšení.

S šířkou 54 mm a délkou 185 mm, o tloušťce 0,05 mm, každý člověk zapomene na nalezení cizího objektu a obdivovat sex pokaždé více a více.

Balení 3ks - od 300 rublů

Balení 10ks - od 600 rublů

Sagami Xtreme EnergySagami Xtreme EnergyAromatizované latexové kondomy se silikonovým mazáním dá muže a ženu jasná a bohatá pocity. Délka 19 cm, šířka 5,2 cm a tloušťka 0,05 mm - Co by mohlo být lepší, pokud se vám líbí pohodlí a lehkost.

Balení 3ks - od 200 rublů

Balení 10ks - cena od 800 rublů

Nová generace jemných pohodlných japonských kondomů umožní sexuálním partnerům, aby obrátili svůj intimní život na spoustu nových pikantní pocitů, a aby každý sex vítaný a jedinečný.

Kromě výborných pocitů byly kondomy vytvořeny i pro spolehlivou ochranu proti infekcím a nechtěným koncepcím, ne marné, japonské reklamy kondomů dinosaurů show, reakce ženy na jejich přítomnosti a odrážejí, jaké dinosaury zaniknou.

Nedávno japonští výrobci začali produkují jak latexové výrobky, které nezpůsobují alergické reakce a podráždění. Stojí za zmínku, že takové kondomy nejsou zničeny pomocí tzv. Lubricantu na bázi oleje: tlustý krém, vazelíně a t.P.