Amputace děložního čípku v příloze

Cervikální operace zabírají vedoucí pozici po postupu cesareana. Existují různé způsoby, jak odstranit tuto zónu. Extirpace děložního čípku je předepsána pod řadou patologií a poranění genitálních orgánů, stejně jako v některých vrozených vadách.

Indikace pro operaci

Pro amputaci děložního čípku existuje řada čtení:

  • Onkologické léze nebo precanceróznější státy, které se rozkládají pouze do kabelové zóny;
  • hypertrofie, vyplývající z zánětlivých, infekčních procesů nebo po opomenutí dělohy;
  • těžká dysplazie;
  • Body se rozbije v důsledku pozdního potratu nebo závažného porodu;
  • opakující se papilomatóza;
  • Vrozené tělo anomálie těla čárosti.

V každém jednotlivém případě lékař vyhodnocuje možnost zachování cervikální zóny a rizika k dispozici. Je nutně vzato v úvahu přítomnost dětí, touha porodit, věk pacienta a současně.

Metody pro hospodářství

Po vyhodnocení svědectví, rizik a jednotlivých kritérií je vybrána vhodná metoda chirurgického zákroku. Amputace cervikálního těla se provádí následujícími metodami:

  • Vysoká amputace děložního čípku;
  • Provádění postupu podle metody upevňovací metody;
  • Aplikace techniky Schröder.

Každá metoda má individuální svědectví, která pomáhá nastavit gynekologa. Správný vektor pro výběr taktik.

Vysoká amputace nebo úplné odstranění krku se ukázalo pacientům s těžkými zraněními a přestávkami této zóny, s opakovanou recidivou a více tvorbou fibromy. Chirurgická léčba tohoto typu se provádí především pro ženy, které překročily reprodukční věk.

Vysoká amputace děložního děložního čípku se provádí odříznutím přídavek a následné opomenutí vybrané zóny s peritoneum. Poté se chirurg nastaví hranice plánovaného řezání a blokuje děložní tepnu s cévami. Hlavní odstranění je vyrobeno řezem, procházející paralelně s nádobami. V budoucnu jsou vrstvy těla dělohy vynalezeny a cut-off přívěsky.

Amputes metodou vyvinutou společností Schroeder, zahrnuje řezání kuželovitých oblastí z krku. Tato operace je často uplatňována mezi mladými ženami s neúspěšnou léčbou erozi nebo ektopie. V závislosti na lokalizaci poškození se řezy provádějí na zadní nebo přední rtu.

Na rozdíl od amputace děložního čípku v Stormdorph, tento postup nemá vliv na cervikální kanál. Proto nebude vyhovovat ženám s těžkou polypózou a tvorbou nádorů uvnitř cervikálního kanálu.

Na Stormdorph

Amputace děložního čípku v Stormdorfe předpokládá řezání cervikálního kanálu. Taková operace je předepsána nejčastěji pacientům. To je vysvětleno vysokými riziky rakoviny děložního hrdla.

Cervikální rakovina je druhá ve frekvenci onkologického onemocnění po rakovině prsu. Onemocnění se vyvíjí po dlouhou dobu jako impregnativu, přičemž jeho rychlý průtok, a v nepřítomnosti léčby vede k smrtelnému výsledku.

Na rozdíl od vysoké amputace děložního čípku, operace prováděná podle metody Sturddorf, umožňuje udržovat správnou formu vzdálené zóny. Kompletní excize cervikálního kanálu se stává vynikajícím profylaktickým způsobem pro recidivující polypy a dysplazii. Snízy zpěvu se provádějí samolepícími nitě, následované utahováním sliznice.

Příprava

Před provedením chirurgického zásahu do Stormdorph, drtič nebo provádět vysokou amputaci, každý pacient je pre-trénink. Je nutné projít krev na definici draázy a skupiny, stejně jako eliminovat onemocnění, jako je syfilis, HIV a hepatitida. Vagina Smear je povinné. Při detekci zánětlivých procesů v akutním stupni není vyrobena amputace. Je nutné podstoupit léčbu, po kterém je nutné vyřešit otázku chirurgického zákroku. Hlavním kontraindikací k amputaci děložního děložního hrdce a pro jiné techniky je alokace hnisavého tajemství z cervikálního kanálu.

Pro operaci platí celkovou nebo spinální anestezii. Metody balíčku jsou zvoleny s přihlédnutím k přání pacienta a další kritéria (citlivost, opírá se o alergie).

Postup pro amputaci krku je poměrně bolestivý, takže je nemožné provádět operaci pod místní anestezií nebo bez anestezie.

Efekty

Je-li cervikální amputace, mohou být důsledky následující:

  • zánětlivý proces (peritonitida, suppurace);
  • Náhodné poškození močového měchýře (častěji se vyskytuje v nepřítomnosti katétru, který zobrazuje obsah močového měchýře);
  • ztráta střevních smyček (vzhledem k porušení struktur vazů);
  • krvácející.

Pokud se komplikace amputace nemůže být eliminována konzervativní metodou, re-chirurgický zákrok se provádí, což má zase další důsledky. Provozní zpracování děložního hrdla dělohy při upevnění připevnění k pacientovi z opakovaného výskytu patologie.

Doporučení

Po provozní amputaci děložního čípku má pacient jednotlivá doporučení. Antibakteriální kurz se provádí pro prevenci, protože léčba má vysoká rizika infekce. Jsou také jmenovány anestetiky a symptomatické prostředky. Je-li to nutné, je předepsána náhradní hormonální terapie. Dva týdny je pacient pod dohledem lékařů. S pohody 14 dní po amputaci je vyroben extrakt. Během jednoho do půl měsíce musí žena dodržovat následující pravidla:

  • vyloučit sexuální kontakty;
  • Nehovávejte ve veřejných vodních útvarech a nebuďte koupel;
  • Odstraňte použití tamponů, vaginální misky a dalších podobných zařízení;
  • eliminovat fyzickou námah;
  • být pravidelně zkoumán lékařem a předáním jmenovaných analýz.

Těhotenství po třepání amputace

Ženy, které budou mít operaci, často vyvstávají otázku týkající se pravděpodobnosti následných těhotenství.

Amputace cerviondorph tělo umožňuje i nadále otěhotnět a porodit přirozeně. V tomto procesu však mohou být obtíže.

Vzhledem k tomu, že sliznická membol cervikálního kanálu je odstraněn, vývoj krčního tajemství je narušen. Z tohoto důvodu může být mobilita spermií obtížné i v úrodných dnech. Zúžení lumenu cervikálního kanálu není také nejlepší způsob, jak otěhotnět.

Během první poloviny roku po amputaci se nedoporučuje plánovat koncepci. Měli byste používat bariérové ​​metody antikoncepce nebo hormonálních drog. Pokud je v budoucnu plánováno být narozením dítěte, musí být otázka času pro pojetí vyřešena s lékařem. Hodně bude záviset na počátečním onemocnění, protože došlo k amputaci děložního čípku.

Vysoká amputace také nevylučuje těhotenství, ale zároveň se zvyšuje riziko potratu ve srovnání s metodou přílohy. Často budoucí matka z druhého trimestru praskne pesary - podpůrný prsten. Starší metoda těhotenství po odstranění čípku - šití. Všechny omezovače a podpůrné prostředky jsou před dodáním filmovány 2 týdny.

Žena s amputovaným děložním tělem musí být obzvláště opatrní o jejich pohodě. Během těhotenství, více ultrazvukové monitorování zaměřené na učení stavu vzdálené zóny.