Zapalování eroze s rádiovými vlnami

Eroze dělohy dělohy se týká počtu nejčastějších nemocí žen reprodukční sféry. Patologie se může objevit v každém věku a v nepřítomnosti léčby způsobit nepříjemné důsledky ve formě vývoje dysplazie a maligního nádoru.

V eroze děložního čípku se na epitelu objeví defekt, který se podobá rány nebo vředu. V závislosti na typu eroze je jmenována terapeutická taktika, která poskytuje především příčiny tvorby vady.

Cervix je dolní část orgánu, který spojuje jeho tělo s vagínou. Uvnitř děložního děložního čípku prochází úzký cervikální kanál, lemovaný jednou vrstvou válcových buněk. Významnou součástí děložního čípku není viditelná v procesu výzkumu. Vaginální výstřih pokrytý vícevrstvým epitelem z plochých buněk. Spiknutí, kde dva různé typy epiteliální tkáně sloučení, lékaři volají transformační zónu.

Je pozoruhodné, že eroze děložního čípku více často vyskytuje v transformační zóně. Důvodem je skutečnost, že tato oblast je dostatečně náchylná k negativnímu dopadu.

Eroze děložního čípku potřebuje včasnou identifikaci a léčbu, což často znamená jeho moxibustion. V opačném případě mohou vzniknout závažné následky.

Důvody vzhledu erozi jsou jiné. Zejména se může objevit erozi jako důsledek škodlivého faktoru, hormonálních a intrauterinových poruch. Etiologie patologického stavu určuje odrůdy eroze děložního čípku.

Ve většině případů gynekologové přidělují ektopii nebo pseudo-erozi. Tato vada je však důsledkem předčasného zpracování integrity krčního epitelu.

Eroze děložního hrdla dělohy děje následující typy:

  • skutečný;
  • ektopie;
  • kongenitální;
  • fyziologický;
  • komplikované a nesplněné.

Nejvíce zřídka se vyskytujícím pohledem je skutečná eroze. To je rána, která je tvořena při vystavení škodlivým faktorům:

  1. infekční;
  2. chemikálie;
  3. traumatický;
  4. hormonální;
  5. popáleniny.

Pravá erozi má krátkou dobu své existence, což je asi dva týdny. Pak hojení tkáně. Pokud se epitelu léčí nesprávně, opravdová eroze přechází do ektopie nebo pseudo-erozi.

Extopia potřebuje léčit jak konzervativní i chirurgii. S pomocí drog je eliminována příčina výskytu nemoci. Chirurgická taktika zahrnuje eliminaci pseudo-erozi moxibustionem, například diathermokoagulací nebo rádiovými vlnami.

Vrozená eroze obvykle nemá důsledky, protože tato vada se objeví v důsledku vrozeného posunutí transformační zóny. Po absolvování puberty, vrozená erozita nejčastěji zmizí. Někdy je tu připevnění infekce, pokud se regrese patologie nestala. V takových případech jsou předepsány léky.

Další verze eroze je fyziologická odrůda. Taková vada je pozorována u dívek do 25 let. Fyziologická erozi se může objevit těhotnými ženami. Po Rhodawork, otázka dalšího taktiku léčby v nepřítomnosti regrese.

Příznaky eroze nejsou obvykle vyjádřeny. Někdy se může objevit sliznice membrána. Také pozoroval kontakt vypouštění se sexuálními akty a gynekologickou inspekcí. Pokud se objeví acyklické alokace, říká o hormonální nerovnováhu. Když dojde k hnisavý výtok, můžete podezření na přidání infekce.

Aby se předešlo vážným důsledkům ve výskytu bolesti, musí být patologické vypouštění označovány jako specialista a průzkum.

Diagnostika a metody léčby

Diagnostikovat erozi čípku v procesu gynekologické kontroly. Pravá eroze vypadá jako rána, protože tento druh znamená porušení integrity epiteliální tkáně. S vrozenou verzí obvykle není pozorovány známky zánětu. Aby bylo možné přesně určit typ nemoci a odhalit možné doprovodné onemocnění, je nutné podstoupit diagnózu.

Mezi diagnostické metody eroze patří:

  • tahy na onkocytologii, flóře, bakposposev a PCR;
  • kolposkopie;
  • biopsie;
  • Ultrazvuk.

Léčba cervikální eroze vybrané individuálně. Existuje často konzervativní terapie, zaměřená na odstranění provokujících faktorů.

Pseudo-erozi je zpracována chirurgickou metodou, která znamená dutinu. V moderní gynekologii se používají následující metody migrace:

  • diathermokoagulace s použitím elektrického proudu;
  • kryodestrukce, která je založena na použití kapalného dusíku;
  • laserová odpařování znamená dopad laserového paprsku;
  • Rádiová vlna eroze zapalování pomocí "Surgitron" Přístroje.

Diathermokoagulace je považována za nejstarší a nejoblíbenější způsob dutiny. To je způsobeno lanovností a jednoduchostí diathermokoagulace. Po diathermokoagulaci se však často vyskytují nepříjemné následky, které mohou představovat hrozbu pro následné těhotenství.

Poté, co žena zemřela erozi diathermokoagulací, může být vzhled krvácení a připevnění infekce. Proto se diathermocoagulace nepoužívá v nenarozených dívkách.

Nejúčinnějším způsobem je považován za zapálení eroze rádiových vln čínačů. Vlny ve fúzním procesu ovlivňují postiženou tkaninu, aniž by došlo k negativním důsledkům. V této souvislosti je možné zachytit závadu s rádiovými vlnami na obyvatele.

Výpočet rádiovými filmy

Chytání vady vln může být v ambulantním základě. Zapalování se provádí po skončení menstruačního výběru. Před příčinou pacienta předá zkoušku a podepisuje souhlas s intervencí.

Anestézie před doháním vředu není nutné. Na žádost pacienta je lokální anestezie možná přímo ve formě injekcí v krku. Migrační stroj se podobá šňůru s tužkou. Dotek se provádí kovovým koncem během několika minut.

Zapalování rozhlasové vlny bezbolestně. Po vypálení defektu neexistuje žádné důsledky ve formě jizevní tkáně a infekce, na rozdíl od diathermokoagulace. Proto je doporučeno zapálení eroze s rádiovými vlnami pro ženy, které neprovedly reprodukční funkci.

Když pacient vynesl patologické místo, uzdravení tkaniny se vyskytuje poměrně rychle. Srdcem moxibustionu schopnost s vysokofrekvenčními vlnami transformovat záření do energie zaměřené na konec kovového prvku. Ohromen buňky v procesu moxibustion eroze děložního čípku s rádiovými vlnami se odpařují. Krk dělohy není poškozen.

Zapalování eroze s rádiovými vlnamiPo vypáleném vředu lze pozorovat menší bolesti a alokace. Sexuální život a aktivní fyzická námaha do měsíce jsou vyloučena. Pacient se nedoporučuje, aby se koupala, navštivte saunu a pláž. Není třeba antibakteriální činidla. S syndromem bolesti je možné použít protizánětlivé léky.

Vzhled výboje po žáru vlny je považován za normou. O dva týdny později, návštěva gynekologa a inspekce na židli. Rehabilitační období je měsíc.

Dutina používající rádiové vlny není vždy zobrazena. V některých případech je nemožné zachytit vlny vředu, protože nepříjemné důsledky se mohou rozvíjet. Zejména patologie rádiových vln by neměla chytit patologii v následujících situacích:

  • těhotenství;
  • maligní nádory;
  • Dysplazie 2 a 3 úrovně;
  • infekční choroby;
  • zánět v reprodukční sféře;
  • Špatná spotřeba krve;
  • Přítomnost spirály;
  • Zvýšená tělesná teplota.

Výhody migrace prostřednictvím rádiových vln jsou:

  • Nedostatek krvácení a krvácení, jizvy, popáleniny;
  • rychlé uzdravení ve srovnání s diathermokoagulací;
  • Možnost použití je nejen zachytit vřed čípku, ale také v condylomas;
  • sterilizace rány;
  • bezbolestnost, i když spálíte bez anestezie;
  • Schopnost kontrolovat hloubku přímého dopadu.
Vlny mohou nejen chytit epiteliální vřed. Výpočet prostřednictvím rádiových vln je široce používán jak v gynekologii, tak v jiných oblastech. Zejména zapalování rádiovými vlnami se používá k odstranění benigních útvarů kůže a intimní zóny sliznice.