Hračky pro sex za co a jak je používat

Hračky pro sex za co a jak je používat

Jaké jsou typy hraček pro sex a za co a jak se používají. Dildo, vibrátory, anální řetězy, vaginální kuličky, erotický nábytek, zařízení BDSM, erotické spodní prádlo a dekorace a mnohem více ..

Malý příběh

Stojí za bodování ve vyhledávači "Sexuální produkty" a je zde také monitor pro hojnosti všech druhů hraček pro dospělé. Zde najdete oba sady BDSM, a kostýmy pro hraní her, vibrátory a farymitátory různých velikostí a forem, anální zástrčky, Strapnes a mnohem více. A kde všichni pocházeli, kdo si myslel, že je a jak ji používat?

.V různých částech planety během vykopávek, archeologové často najdou starověké objekty, ve formě a velikostech podezíravě podobné postavenému členy. Hliněné, dřevěné a bronzové sexuální předměty, pečlivě leštěný kámen a kostní dildo, zdobené šperky členských kroužků. V každém čase ve všech zemích chtěli lidé dostávat ještě více potěšení z sexu.

V Peru, celý arzenál podivných předmětů byl vykopán, který byl jasně používán pro sex. Vaginální míče nalezené v vykopávkách v Číně jsou dány dalších 500m rok naší éry. Na začátku XIX, lékaři obecně ošetřili hysterické záchvaty na dámy ... Tento postup byl extrémně populární a mechanický přístroj byl vynalezen brzy na to, a samice lékaři byli velmi unavení. Kdo má zájem, může navštívit jednu z erotických muzeí a obdivovat starověké neobvyklé hračky a doplňky pro sex
V 21. století, intimská rozmanitost není absolutně obtížná, můžete jednoduše jít do sexshopu a zvolit jakékoli zařízení podle vašich představ. Mimochodem, hmotnost sexologů tvrdí, že použití těchto zařízení je velmi užitečné, například phalloprotheses může pomoci i nadále potěšit přítelkyně s mužem, který má problémy s účinností, nebo důsledky zranění.

Jaké jsou typy hraček pro sex a za co a jak se používají

Nejoblíbenější hračky a příslušenství jsou:

Dilda

Dildo, zpravidla učinit mužský genitální orgán. Takové předměty jsou rozmanité délky, od reálné 17 cm, až 40 cm dlouhý a průměr může být zvolen jakýkoliv. Nyní jsou vyrobeny z hypoalergického materiálu, na dotek napodobující skutečnou lidskou kůži. Jsou to vícebarevné a transparentní, a mnoho preferuje "a la naturel". Dokonce i dildo, vyrobený z drážek skutečných členů slavných pornohvězd.

Hračky pro sex za co a jak je používat

Vibrátory

Vibrátory jsou obecně obyčejné masáže, původně je používali k relaxaci intenzivních svalů v atletech, ale pak se úspěšně přizpůsobili stimulaci genitálií. Jedná se o velmi obyčejnou hračku, nyní existují jakékoliv možnosti, od malých vibrací, napodobující trubku s rtěnkou, futuristické, otočné a světelné agregáty. Existují zajímavé novinky mezi hračkami a doplňky pro sex, například, to je vibrátor, který se již naučil dělat postupné pohyby vpřed - zpět, téměř jako živého partnera. "Fun továrna", uznávaný vůdce erotického zboží, vytvořil pulzátor schopný reálných frikcí v daném rytmu.

Anální řetězy

Tato hračka je vyrobena z kuliček různých průměrů, propojených lanem nebo plastovým kabelem. Udělejte z nich kov nebo plast. Někdy je hračka zcela vyrobena z měkkého a pružného silikonu. Zvyšuje pocit orgasmu a přidává "světlo" do sexuálního života.

Vaginální koule

Zvláště podobné míče se staly populárními pro cvičení Kegela pro rozvoj vaginálních svalů. Po tréninku se ženy snazší porod, a nemají téměř žádné přestávky. Taková cvičení podporují ženské svaly v tónu, což vám umožní získat mnohem silnější orgasmus, a stále dělat velikost pochvy již, což je velmi spokojen s muži.

Erotický nábytek

Extrémně zajímavé jsou položky pro sex, jako jsou erotické houpačky, míčky, vyblednutí neobvyklého designu, vše je schopno diverzifikovat jejich sexuální život. Aplikovat některé pozice z Kama Sutra, je nutné být skutečným akrobatem a taková zařízení umožní komukoli vyzkoušet něco zcela nečekaného. Na houpačce můžete dosáhnout úžasného rytmu rytmu a na míči s rukojetí můžete skočit, zejména proto, že existuje vibrancian, na kterém můžete dát trysku jakékoli vhodné velikosti.

BDSM zařízení

Pokud chcete vyzkoušet něco opravdu neobvyklého, můžete si zahrát rád a obětovat pomocí Arsenalu BDSM. Mezi ně patří: zahajuje, biče, svorky, škůdci, obojky a masky a mnohem více. Můžete svázat svou oblíbenou postel a mučení s orgasmími, nebo změnit role, abychom byli přísní paní v latexu a kůži, používat svého muže jako submisivní otrok.

Erotické spodní prádlo a dekorace

Jedním z nejbezpečnějších způsobů, jak diverzifikovat sexuální život je svůdný spodní prádlo. Dívka v punčochách a garterů nemůže zanechat jeden muž lhostejný. Tam je obrovské množství peignoirů, župany, košile, kalhotky s řezy na rozkroku, kombinézy z oka a krajky. Kromě toho pro ženy, krásné spodní prádlo, a to i v každodenním životě, vám umožní cítit požadovanou a krásnou, hratelnost se objeví, přitahuje muže. Existuje spousta kostýmů pro hraní her, ze zdravotní sestry a letušek, na hravé školačky, se prodávají masky psů a koček, pro PLI PLI, a pokud si koupíte anální trubku s králíkem ocasem a načechranými ušima, pak Tady je Playboy Bunny. Můžete vyzdobit i nahé tělo, prodávané elegantní kovové řetězy, které nosí v pase a hrudi, legrační dekorace pro bradavky hrudníku a sexy rtů a dokonce anální zátky s kamínky.

Hračky pro sex za co a jak je používat

Co říkají specialisté o nákupu hraček a příslušenství pro sex

Hračky pro sex za co a jak je používat

Měli byste si koupit podobné věci ve specializovaných prodejnách. Existuje spousta sexshopu, kde prodávají vysoce kvalitní produkty. Od ruských vůdců lze zmínit "Lola hračky" a "Andrew", Mají vynikající kvalitu a anti-krizovou cenu, japonskou značku "Tenga", Americké firmy "Pipedream" "Kalifornie exotické novinky", Německá společnost "Orion" a Číňany "Baile". Tyto společnosti existují na trhu po mnoho let a kvalita zboží je testována časem. Tito výrobci mají vždy velmi velký výběr vysoce kvalitních hraček a příslušenství.

Materiál stále dodává kontakt s intimními částmi těla, a pokud je zboží nekvalitní, materiál může způsobit alergie, svědění a otoky, a ne dostatek hladkého povrchu - způsobit zranění na většinu nabídkových míst.

Kolik hraček a sexuálních doplňků je nyní

Cena je velmi odlišná. Pokud se ruské a čínští výrobci snaží učinit své produkty cenově dostupné, pak americké a německé zboží může být velmi drahé. Dobrý vibrátor se všemi "kudrlinky" může stát až dvě stě dolarů a více. Při nákupu na Alixpress je docela možné najít zboží jednodušší, za rozumné peníze, ale nebuďte překvapeni, pokud vám podává krátký čas.

Jak si vybrat správné sexy hračky

Chcete-li začít, bylo by hezké reprezentovat to, co přesně chci zkusit, a začít nakupovat levné zařízení pro začátečníky. Mnoho známých výrobců produkuje speciální sbírky takového plánu. Nejlepší je si vybrat takové věci dohromady, přidá ještě více ohně ve vztahu a žádný z partnerů zůstane nespokojen s volbou.

Dobrý sex a úspěšné nakupování!