Co si vybrat krém pro odstranění vlasů v intimních místech

Boj proti nechtěným vlasům na těle je věčný problém, zejména v létě. Dnes existuje mnoho způsobů, jak se zbavit vlasů - vosku, břitva, laseru atd. Každá z těchto postupů je však doprovázena nepříjemnými pocity. Krémy se liší v závislosti na rozsahu aplikace.

Výhled

Všechny depilační krémy mohou být rozděleny do několika typů:

Samet

Časem:

  • Dlouhá akce. Takže před promytí, udržujte na tělese 10-15 minut. To je velmi dlouhé období a kupující, nezpůsobuje pozitivní emoce. Nicméně, pokud jste připraveni čekat, pak vím, že takový krém je likvidován ne horší než ostatní.
  • Rychlá akce. Doba aktivní akce je maximálně 5 minut. Je lepší nepoužívat déle, protože můžete vyvolat negativní reakci ve formě podráždění, spalování a svědění.

Podle složení:

  • Normální.
  • Hydratační (koupit dívky s citlivou pokožkou).

Co si vybrat smetanu na depilaci

Při výběru jedné nebo jiné značky si uvědomte:

  • Výrobce. Prozkoumejte, co je napsáno na krabici. Pokud nenajdete informace o výrobci, pak je takový prostředek lepší koupit. Používejte pouze kvalitní produkty.
  • Dostupnost instrukcí. Pokud ne, pak byste neměli nakupovat. Absence instrukcí nese nesprávnou aplikaci, která může způsobit negativní důsledky (vyrážka, podráždění).
  • Účel. Použijte krém pro zónu, která je napsána na trubce. Pokud se chystáte vyvolat zónu Bikini, pak budete vhodnými takovými názvy jako: "pro jemná místa", "pro bikiny" nebo "pro intimní zónu". V těchto krémech přidávají komponenty, které zvlhčí a změkčí jemnou kůži v zóně bikini.
  • Struktura. I když je to velmi obtížné, ale snažte se koupit krém s největším obsahem přírodních komponentů, tak, že neprovede alergickou reakci.
    Pokud je ve složení kapalného parafínu - dát zboží na polici. Je infektivní, protože to stoupá vlasy v různých délkách. V některých případech je nemohl odstranit vůbec. Optimálně, pokud bude emulzní vosk přítomen z vosku.

    Nejlepší aktivní složka je kolagenáza. To proniká hluboko do vlasových folisů a umožňuje odstranění vlasů na nejnižší délku. Kolagenáza také zpomaluje růst vlasů a neztrácejí. Koupit krémy přesně s takovou složkou.

  • Dokončení. V krabici musí být speciální čepel, která je odstraněna krémem v attilorované oblasti (bez ní nemůžete odstranit vlasy), stejně jako nástroj pro zklidnění a zvlhčování kůže po proceduře (obvykle olej nebo mléko).
  • Skladovatelnost. Nezískejte krémy s vypršela. Zpoždění začíná přidělit látku nebezpečnou pro citlivou intimní zónu, která přispívá k růstu nebezpečných bakterií. A zase vyprovokují negativní reakci vašeho těla ve formě podráždění, svědění, ekzéma a dokonce spalování.

Depilace: Expertní recenze

Co si gynekologové myslí na depilaci se speciálními krémy? Z větší části mají lékaři pozitivní přístup k tomuto postupu a doporučují pouze dodržovat pokyny. Kontraindikace k použití smetany pro depilaci ne tolik:

  • Těhotenství: Kůže v zóně bikini se během tohoto období stává obzvláště citlivou a depilací se může dostat velmi bolestivé. Některé chemikálie, které tvoří, mohou být nebezpečné pro plod.
  • Laktační období: Určité krémy mají ostrý zápach, který je uložen na kůži i po umytí. Tento zápach nemusí mít rád dítě, které povede k neúspěchu.
  • Furunculae a jiné hnisavé útvary na kůži v oblasti Bikini: Depilace přispívá k používání a šíření infekce.
  • Alergické reakce na složky léčiva.

Krémová hodnocení pro bikini zónu

V průběhu průzkumu jemného pohlaví bylo zjištěno, že mezi krémy depilátorů získala největší popularita takové fondy:

№1 vet

Smetanový vetJen málo žen nevidělo reklamu. To je nejslavnější značka v oblasti depilace vlasů. Krém je opravdu vynikajícím prostředkem v boji proti těsným chlupům Bikini Zone. Je velmi populární, protože se snadno aplikuje. Za minutu odstraňuje vlasy (i ty nejtěžší) a nevyprovokuje podráždění kůže.

VEET doporučuje pro dívky s citlivou pokožkou. Zahrnuté najdete velmi pohodlnou lopatu pro aplikaci a odstranění smetany, stejně jako krém pro použití po depilaci. Prostor je příjemný zápach a je velmi vysoká kvalita. Lze použít přímo ve sprše. Nevýhoda - "Bites" cena. To je jeden z nejdražších drog.

№2 Velvet

SametJedná se o poměrně levný a efektivní nástroj, ale charakterizuje se jeho trvání. Musí být odolávat dosažení dobrého výsledku asi dvacet minut. Další mínus je vůně smetany - je to docela specifické.

Výsledkem postupu je krátký - pouze 3 dny, a musíte postup opakovat. V některých případech způsobuje nejsilnější alergie. Není vhodný pro hluboké bikiny. A ve všech zbytek, vypadá to jako zbytek - je tu čepel pro použití a odstranění krému.

№3 TANITA

Krém tanitaPoměrně populární firma mezi depilací zákazníka. Řádka této společnosti představuje jejich rozmanitost. Plus je řada pachů (citron, heřmánek atd.).

Pro stanovení intimní zóny doporučujeme použít vysokorychlostní krémy, to je přesně takové.

Výsledek po jeho použití bude nádherný, i když ji udržujete méně, než má být dodržovat pokyny. Dívky milují Tanita moc, protože trubka je dost pro 4 měsíce, a cena je přijatelná.

№4 Sally Harsen

Skládá se z velkého počtu přírodních složek, obsahuje mnoho hydratačních látek, tak vhodné pro supersenzitivní pokožku. Ve sadě najdete lopatu, ale kartáčový applikátor. To pomáhá zbavit se vlasů i v nejkrásnějších místech.

Nejdražší lék pro všechny na trhu.

№5 byl kaván

Odkazuje na průměrnou cenovou skupinu. Má příjemnou vůni, činí kůži sametou, protože obsahuje glycerin a mandlový olej.

№6 "batista"

Vyznačuje se příjemným pachem (velkou odrůdou), rychlostí akce a přítomnost přírodních složek v kompozici.

Jeden z vážných minusů je, že to nemůže vždy vyrovnat s tvrdými vlasy.

Dalším negativním faktorem je nepohodlná čepel pro použití a odstranění krému a nemožnosti používat hluboké bikiny.

Pokud je výše uvedený krém ve formě tabulky se základními parametry, ke kterým dívky platí při nákupu, bude to vypadat takto:

KrémVetSamet"Tanita"Sally HarsenClivenBatist
CharakteristickýNejlepší kombinační cena / kvalitaNejprodávanějšíNejlepší spotřeba smetanyPřírodníNejlepší hydratačníNejpříjemnější vůně
Rychlost reakce3-5 min15-20 min5-10 Min3-5 min5-10min5-15min
Cena430 rublů.53 rublů.130 rublů.660 rublů.250 rublů.95 rublů.
Spokojenost
zákazníci
98,4%93,7%91%98%90%85%
Účinnost odstranění chlupů97%92%90%97%85%50-80%

Všechny krémy na různých typech kůže, struktura vlasů jednat jinak, takže se nezkusíte sami, ještě nebudete rozumět, jaký druh krému je pro vás vhodný.

Jak používat krém pro intimní depilaci

Za účelem dosažení nejlepšího účinku musíte provést konkrétní posloupnost akcí:

  • Ujistěte se, že nemáte žádné alergie na komponenty. Chcete-li to udělat, malá část vnitřku ruky roztáhne krém a nechává několik hodin. Pokud neexistují podráždění, můžete ho bezpečně aplikovat. Pokud se objevila zarudnutí, pak nástroj je lepší nepoužívat.
  • Vyčistěte depillated zónu. Chcete-li to provést, použijte Scrub. To bude jen vyčistit pokožku, ale také vyvolává chlupy, které následně budou jednodušší odstranit.
  • Smetany by mělo být aplikováno ve většině případů (kromě vet) pouze na suché kůži.
  • Nikdy nepoužívejte smetany, pokud máte podráždění nebo poškození kůže na zodpovědné zóně. Počkejte na úplné hojení.
  • Postupně podle pokynů. Kontraindikován, aby se krém delší než doporučil čas.
  • Důkladně umýt zbytky krému (obsahují nepříjemné chemikálie).
  • Po postupu namažte depiltované místo s hydratačním krémem nebo speciálním olejem.
  • Aby se zabránilo hlučné vlasy, několik dní po opětovném vyčistěte kůži Scrub.

Nezanedbávejte tato pravidla, jinak vás výsledek nemusí zařídit. A důvod nebude v prostředcích, ale ve špatné aplikaci.