Titanium gelový krém - zvětšit t

Balení gelový krém atitanium Velikost penisu hraje důležitou roli v pocitu a důvěře člověka před ženou v intimních vztazích. Myslím, že nebudete hádat se skutečností, že každý člověk by rád ještě trochu, ale stále zvyšuje velikost vašeho člena.

Statistika! Průměrná velikost mužského člena v Rusku je 13-16 cm. Je to více než 80% celého mužského publika. Ale nejzajímavější bude trpět, když se průzkum provádí mezi ženami: jakou velikost člena vašeho člověka by vám vyhovovalo? Více než polovina si vybrala odpověď: 17-20cm.

Ne vyčnívající statistiky, bušení mužů v "rohu". Mnoho mužů v reakci řekne: pokusy o herce, teď sen. Ale faktem je, že čím více je více potěšení, že je schopen doručit ženu.

Nastya Ivelieva na rozhovoru s Duddy o členy a velikosti

Nastya Ivelev (slavný blogger) na rozhovoru v Dudya: "Člen 15cm, to ** ZDET, chlapci" (z)

Titanový krém - bude více?

Titanium krém má také následující vlastnosti:

  • Mocná účinnost
  • Nedostatek únavy mezi orgasmy
  • Rychlá obnova

Struktura

Navíc jiné gelové krémy Pro zvýšení člena má titan jedinečnou složku: tajemství šnečí.

Složení titania je kombinací 4 hlavních složek: arginin, gaard, zinečnatý glukonát, sekrece hroznového šneku.

Kompozice zahrnuje

L-arginine

Prvek, speciální forma molekuly, včetně sebe v proteinech a peptidech. Až 2000s, používal výhradně sportovce. V průběhu času je výrazně snížen přirozený vývoj této látky v souvislosti se stárnutím osoby.

Poskytuje včasnou výživu těla, slouží jako nepostradatelná látka při vytváření a vývoji tkání. Pozitivně ovlivňuje kardiovaskulární systém. Nádoby a kapiláry oblasti malých pánví se vyvíjejí, nasycené krevním oběhem.

Plody Guarana

Ovoce, Compensite Coffee fazole, jsou silná energie, stimulanty. Tělo je odděleno od kostí před začátkem fermentačního fáze, semena jsou smažena a rašeliniště do prášku.

To je zajímavé! Dokonce i datum, Indiáni Jižní Ameriky, tyto ovoce se používají jako peníze.

Ovoce Guarana účinně ovlivňují růst tkání, zvýšení nálady, snižují hladinu stresu, mají pozitivní vliv na paměť. Také stimulovat sexuální přitažlivost, exacerbate vnímání smyslů. Pozitivně ovlivnit obnovu libida, zvýšení vytrvalosti.

Zinečnatý glukonát

Aktivně ovlivňuje stopový prvek na metabolismu buněk a tkání. Aktivně se podílejí na vývoji bílkovin a sacharidů, nedílnou součástí imunitního systému.

Zvyšuje výrobu testosteronu, stabilizuje reprodukční funkci, aktivně ovlivňuje kvalitu spermií.

Tajemství hroznů šnek

Jedná se o kapalinu nažloutlého odstínu, obsahuje: Allantoin 24mg / L, proteiny 1.85 mg / l, kyselina glykolová 0.76%. Aktivně používané v kosmetologii, lékařství.

Nejsilnější afrodiziakum podporující růst tkanin penisu, zvyšování libida s vším výsledkem: dobrá a dlouhá účinnost, vytrvalost a rychlé zotavení během sexu.

Princip operace

Průběh použití krémového gelu a restaurování a vývoje sexuálních mužů lze rozdělit do 3 týdnů.

  • 1. týden. Člen v klidném stavu začíná vypadat "oteklé".
  • 2. týden. Správná výživa podporuje rovnání a symetrii penisu. První výsledky jsou viditelné v objemu a délce.
  • 3. týden. Koncový stupeň. Příliv síly je plstěný, zvyšování libida, hlaveň členu se stává hustou, hlava se výrazně znečišťuje kvůli většímu objemu přílivu krve.

Princesse Cream Maxhsayz

Na konci kurzu jsou pociťovány následující změny:

  • Rozměry členu vzrostly jak v délce, tak v obvodu.
  •  Hlava se výrazně stala více
  • Výrazný prodloužení sexuálního zákona
  • Zbavte se předčasné ejakulace

Aplikace smetany

Největší účinek poskytuje pouze správné použití titanu.

Aplikace kurzu - 3 týdny.

1 čas denně musí být aplikován malou dávku smetany na povrch penisu. Masážní pohyby otřete gel do kůže po dobu 5 minut.

Důležité! Před re-výměnou potřebujete provést pauzu 7 dní.

Kontraindikace - individuální nesnášenlivost

Recenze

Mužský krémový titan je již na trhu dostatečný, mnoho tohoto produktu se zamilovalo a někdo není moc.

Recenze reálných uživatelů

"Ano, zatraceně, vařené, musíte s tím něco udělat ... Člen 12cm. Byl. Objednal jsem si ani ani čtení recenze, protože již "spáleno" ... po dobu 3 týdnů jsem přidal 1,5 cm ... nestačí, takže pokračujeme v kurzu "

"Chtěl jsem se vždy stát hercem, takže často seděl na amerických stránkách, fórech, studovaných informacích. Uvědomil jsem si, že si užívají nějaké krémy. Výsledný oheň. Zde je moje plná recenze, pozornost, abnormativní slovní zásoba ".

"A slyšeli jste, že kvůli malému členu se rodiny rozpadají? Můj případ! Na první pohled, standardní člen v 15 cm. Ale spálil svou ženu, když mě změní. Po rozvodu se konal Frank Conversation, kde "malá informace" mé důstojnosti. Tváří v tvář, bývalý manžel poradil, nějak problém vyřešit, tak jsem si myslel. Zpočátku jsem chtěl dát silikon v členu, aby se zvýšil průměr, ale jeden X ** k bodu g. Závěr - Musíte udělat délku. Používám tento krém na 2 týdny, zatímco všechno, co všechno vyhovuje, začal jsem vidět výsledek, již + 1 cm.

Kde může koupit?

Nedávno incidenty padělaných výrobků. V tomto ohledu uveďte odkaz na oficiální webové stránky.

Dodávka se provádí v Rusku a zemí SNS: Kazachstán, Bělorusko, Ukrajina a t.d /