Vaginální kandidovní krém

Candidiasis nebo drozd - společná patologie ženského sexuálního systému. Pro léčbu se používají speciální vaginální prostředky, které obsahují antifungální komponenty. Použití smetany z kandidózy je účinné díky místní expozici, méně vyjádřené vedlejší účinky, případně jmenování během těhotenství a laktace, když jsou systémové léky kontraindikovány.

Příčiny a symptomy

Candidiasis způsobuje houby podobné kvasnií rodu Candida. Podle moderní prezentace naleznete v podmíněně patogenní flóru vagíny. V podstatě se onemocnění se projevuje snížením ochranných systémů těla, po dlouhém průběhu antibiotické terapie, v přítomnosti současného onemocnění gastrointestinálního traktu a urogenitálního systému. Často je pozorováno u těhotných žen, při užívání perorálních antikoncepce, když zvýšená koncentrace estrogenu vytváří příznivé podmínky pro růst patogenu.

V podmínkách snižování počtu běžné vaginální mikroflóry, situace-patogenní činidla zabírají volný výklenek, aktivně násobí a způsobují následující příznaky:

  • vaginální svědění;
  • Změna povahy výběru: Získávání požehnávajícího mléka se stává více viskózní, konzistence se podobá tvarohu sýrem;
  • nedostatek vůně (negativní zápach a aminový test);
  • Erytém, otok stěn vaginy - místní příznaky zánětu;
  • Bolest se pohlavním stykem, močení;
  • Charakteristika kandidózy je považována za posílení příznaků menstruace.
Diagnóza je potvrzena laboratorním studiem vaginálního rozsahu: přítomnost přítomnosti mycelia kvasnicovité houby.

Místní léčba, kritéria pro efektivitu

V závislosti na závažnosti si lékař vybere nejlepší možnost terapie. Kandidóza vaginální krém - vhodná forma pomoci se však používá v případech lehkého a středně velkého onemocnění, pokud existují kontraindikace na systémovou terapii. V těžké chronické recidivující patologii se používá vaginální krém jako další integrovaný nástroj pro léčbu.

S jakýmkoliv bakteriálním, mikrobiálním, virovým asociačním asociací je kandidóza a bakteriální vaginóza zpracována jako první.

Pro účinnou kandidovní terapii vyžaduje:

  • Zrušení hormonálních léčiv, glukokortikoidů, antibiotik;
  • odmítnutí špatných návyků;
  • dieta s omezením sacharidů;
  • Přesné založení typu houby rodu Candida se speciálními metodami;
  • Provádění vzorků na citlivost na hlavní antimikotické činidla;
  • Místní terapeutické krémy v nekomplikovaných případech;
  • Kombinovaná lokální a systémová terapie s opakovaným tokem.

Funkce aplikace

Moderní vaginální krémy se zbavují symptomů za 2-3 dnů, nicméně průměrná doba trvání terapie je 2 týdny. Během menstruace se používají látky zastaví a po skončení konce. Doporučeno pro období léčby se zdržet se sexu kontaktů, i když to není vždy jasné kontraindikace. Léčba, aby se s výhodou oba partneři, a to i při absenci symptomů onemocnění.

U žen je Candidia krém představen hluboko do vaginy s pečlivými pohyby, u mužů - na hlavě penisu, extrémní maso. Některé léky zahrnují speciální vaginální aplikátory, se kterým se krém aplikuje obzvláště výhodné. Po úvodu je lepší si lehnout, aby se droga začala jednat.

Populární drogy

Hlavní vaginální léky prezentované na ruském trhu zahrnuje následující.

Pimafucin

Aktivní komponenta Antibiotikum - antimikotický natamicin. Způsobuje postiženou propustnost houby, vede k smrti. Pro léčbu vaginálního kandidózy krém, krém se aplikuje obecně třením nejméně dvakrát denně. Doba trvání kurzu závisí na závažnosti onemocnění, po vymizení symptomů se doporučuje pokračovat ve použití krém. Obrovská výhoda fondů je možnost uplatnění ve všech podmínkách těhotenství a během laktace. Používá se po dlouhodobé léčbě antibiotiky, kortikosteroidy. Spadá do systémového krevního oběhu ne více než 3% z celkového množství látky. Možná jmenování u dětí. Nežádoucí účinky vznikají zřídka. Nejčastější mezi nimi: nevolnost, průjem. Kontraindikovaný krém v případě alergií na základní a pomocné komponenty.

Klotrimazol

Derivace imidazolu. Účinek má akci na membráně patogenu, což způsobuje jeho smrt. Akční spektrum zahrnuje antimikrobiální účinek, který je výhodou - žádná další infekce s jinými patogeny nekolávejte průběh onemocnění. Mezi vedlejší účinky patří spalovací vzdálenost a zarudnutí v místech aplikace, nicméně, to je snadno bez dodatečného zásahu. Mast je kontraindikován v prvním trimestru těhotenství, během kojení.

Butokonazol (guinofort)

Antifungální činidlo, je derivát imidazolu. Candidia Cream V tomto případě je emulzi, která drží na vaginální stěně na 5 dní. Připojeno injekční stříkačky. Kontraindikovaný vaginální lék pro těhotenství, laktace, dětství do 18 let. Možná vzhled pocitu pálení a zarudnutí po aplikaci látky. Nedostatek finančních prostředků: olej, který je součástí schopnosti zničit latex. Proto není použití kondomu v období 72 hodin po posledním dni užívání léků účinný.

Ketokonazol (s nízkým)

Odkazuje na stejnou skupinu jako předchozí lék. Aktivní složka je agresivnější, negativní strana léčiva je negativní účinek na játra, nadledvinky.

Nystatin

Aktivní složka je zapuštěna do pláště patogenu, což způsobuje smrt. Vzhled lokální alergické reakce v místech použití látky. S současným účelem s klotrimazolem - účinek obou léčiv se sníží. Nedoporučuje se pro děti, v období bití a laktace.

Hlavní věcí je, že je nutné pochopit při léčbě vaginální kandidózy: zmizení symptomů nevyžaduje momentální zrušení. Vždy musí být pozorován průběh léčby jmenovaný lékařem. Houba má funkci, aby se rychle zvykli na změny životního prostředí a modifikovat. Odolnost vůči účinným látkám se proto rozvíjí poměrně často, dochází k chronickému recidivujícímu toku, což je obzvláště obtížné terapie.

Vaginální nástroje - vynikající volba v léčbě kandidózy, zejména v raných fázích. Neposkytují systémovou akci, eliminuje přínosné činidlo, má minimálně vedlejší účinky. Některé fondy mohou být použity během těhotenství, laktace. Široká škála různých typů hub rodu Candida diktuje přítomnost obrovského výběru drog v různé formy propuštění. By se neměly zapojit do sebe-léky, vyhnout se zhoršení onemocnění.