Vagina plastová: zobrazení

Stanovisko bylo vytvořeno o plastické chirurgii jako výhradně estetickou korekci vzhledu. To není pravda. Jmenování této sekce provozní medicíny je odstranění vad a deformací orgánů a povrchů těla, což má v mnoha případech dobré lékařské svědectví. Mezní plast je jedním z operací, jejichž výsledek je viditelný externě, ale vážně zlepšuje kvalitu života a významně snižuje riziko vzniku gynekologických a současných onemocnění.

Kolpoplastika nebo vaginoplastika - provoz na restaurování nebo tvorbě, poškozené, zraněné nebo abnormálně vyvíjející vagina. Stejně jako jakýkoli provozní intervence má své vlastní svědectví, rizika a kontraindikace, jakož i období přípravy a rehabilitace.

Když je potřeba vaginoplastika

Když je potřeba vaginoplastikaProblémy spojené s deformací vagíny, bohužel, jsou mnohem vážnější než mnoho žen, které se počítalo.

V malé pánvi jsou orgány velmi kompaktní, z normálního provozu, z nichž mnoho životně důležitých procesů závisí na. Posunutí nebo deformace některého z nich nevyhnutelně odráží fungování zbytku.

Proto musí být podepřen tvar a tón vagíny. Gymnastika pro vnitřní svaly pánve, i když je to velmi užitečné, tento problém nevyřeší.

V některých případech, pro normální zdravý život, žena potřebuje koloplastiku:

  • Když velký objem pochvy interferuje s prací jiných orgánů - uretrů, konečníku, močového měchýře. Implantaci moči a plyny v kmeni peritoneum (často během smíchu nebo kýchání) je precizně precizně s rostoucí velikostí vagina.
  • Věkové změny ve svalech a vazech vedou k tomu, že je nutná operace v kritických případech. Plasty vagíny u starších osob a dokonce stáří se provádí, když jsou vnitřními orgány vynechány, což může způsobit diplom.
  • V ohromující většině plastu jsou stěny pochvy vyžadovány po obtížné, traumatické rodky, doprovázené mezerami v rozkroku nebo škrtech (epiziotomie). Natažený, objemová vagina se nemusí vrátit do původního formuláře. V procesu zjizvení je lumen pochvy poškozen. S hlubokými vaginálními přestávkami mohou být pohyby a pěsti pronikající na uretry nebo konečníku.
  • Když jsou široká vagina a letargie svých zdí způsobena sexuální nespokojeností. Žádné intimní výtok vede k hormonálním dysfunkcím, neurologickým a cévním poruchám. Podle statistik, ženy, které nedostávají pravidelnou spokojenost ze sexuálního života, častěji trpí onemocněním mléčných žláz.
  • V mladém věku jsou hlavní indikací odchylky ve vývoji a abnormálním genitálním orgánům. Nedostatečně rozvinutí vagíny a dělohy, jejich nepřítomnost nebo zdvojnásobení těchto orgánů. K tomu dochází zřídka, ale dívky by neměly zanedbávat gynekologické vyšetření s cílem identifikovat tyto porušování v čase. Častěji nepřítomnost výstupu z děložní dutiny nebo úplného překrytí vstupu do Vaginy Panny Maren, která zabraňuje odlivu výboje a menstruační krve a vyžaduje rychlé provozní zásah.

Plastová vagina není omezena na optimalizaci velikosti vagíny. To je často integrované rušení s restaurováním přirozeného umístění orgánů a svalového tónu v oblasti malé pánve.

Přečtěte si více o vaginoplasty

Účelem této chirurgické intervence je obnovit strukturu pochvy v souladu s anatomickou normou a eliminovat jeho vrozené a získané vady.

Hlavní typy operací:

  • Kohlpopia - Stěny vagíny jsou vynalezeny a přebytečné sliznice jsou vyříznuty. V závislosti na této stěně těla se provoz provádí, rozlišuje přední kolophie a zadní. Přední strana se obvykle provádí v komplexu s korekcí stavu dělohy a restaurováním pánevního dna. V případě potřeby se přední a zadní kolophie provádějí současně;
  • Snížení vstupu - V předvečer horních vrstev vagina) jsou superponovány;
  • Colpopoez - Plná rekreace vagíny. Operace se provádí v případě infekce nebo úplné nepřítomnosti (Aplasie) tohoto těla u ženy. Také to je součástí sady operací podlahového posunu. V tomto případě je vagina tvořena ze střevního fragmentu. V případě obstrukce v důsledku růstu jizevní tkáně po lámání pro vaginoplastiku jsou odebrány kožní štěpy. Je možné použít syntetické materiály.

Pokud jsou stěny stěn příliš nataženy a oslabeny, plast z pochvy se provádí za použití syntetické lékařské sítě. Tento materiál není absorbován. Prostřednictvím svých buněk bude spojovací tkáň klíčen a posiluje stěny varhany po dlouhou dobu.

Mnoho žen ve stáří, když vazazy a svaly ztratí svou pružnost, čelí takovými patologiemi jako opomenutí dělohy a jeho ztráty. Pak spolu s korekcí šířky pochvy vyžaduje upevnění dělohy k pánevním kostím nebo jeho odstranění.

Jak se provádí operace

Vaginoplastika zahrnuje použití obecné anestezie nebo epidurální anestezie (když je katetr s léčivem zaveden do prostoru mezi obratlovým periosteem a míchou) s lékem spánkem. Proto se operace provádí v klinice se všemi potřebnými zařízeními.

Coloropia trvá až 2 hodiny, komplexní zásah trvá déle. Řezy jsou vyráběny na sliznici a nenechávejte vnější jizvy. S poklesem vchodu do pochvy jsou povrchové měkké tkaniny vyříznuty v malém množství. Samozržitelné vlákno se používají k uložení vnitřních švů.

Je vhodnější kombinovat vaginoplastiku s jinými nápravnými operacemi intimní zóny: Clitofsty, liposukce a labioplastic.

Jak se připravit na vaginoplasty

Nejdříve byste si měli vybrat kliniku a specialistu. Plastová vagina - operace není levné. Jeho hodnota se liší od 400 do 3000 eur, v závislosti na složitosti, službě, stavu kliniky a počtu samostatně placených služeb. Cena Scatter může být velmi široký.

Je však nutné zaměřit se na pověst konkrétního chirurga a kvality personálu. Teprve po konzultaci a inspekci, kdy lékař představuje stanovisko k potřebě a objemu chirurgického zásahu, lze předpokládat konečnou částku.

Po inspekci a volbě optimální metodologie se provádí řada nezbytných průzkumů:

  • Krevní test, biochemický a obecný;
  • Krevní test pro koagulaci;
  • Analýza moči;
  • Analýza vaginálních šmoulí;
  • Analýza virové hepatitidy a pohlavních infekcí;
  • EKG;
  • Rentgen hrudníku;
  • Konzultační terapeut;
  • Další studia lékař jmenuje na základě složitosti nadcházejícího provozu a obecného stavu pacienta.

První dny na konci menstruace - optimální čas pro vagaoplasty.

Žena musí konzultovat anesteziologa, dokud není jmenován datum provozu. Určuje druh anestezie a vysvětlí, jak se připravit.

Před operací by měly být takové podmínky prováděny, aby nedošlo k potížím anestezie a nevyprovokují komplikace při léčivém uzdravení provozovaných tkání:

Po dobu 14 dnůEliminovat alkohol a kouření.
Po dobu 7 dnůSledujte plán příjmu pro předepsané drogy.
Po dobu 1 dneZ potravin - pouze lehká večeře, pít pouze vodu.
V den operaceExistuje kategoricky nemožné.

Kontraindikace

Stejně jako jakýkoli jiný provoz, vaginoplastika zahrnuje značný stupeň rizika, které musí být minimalizováno. Proto existuje řada faktorů, podle kterého je chirurgie nemožná:

  1. Krevní schopnost koagulovat, ne-léčebná korekce léčiva;
  2. Sezónní respirační onemocnění, zánětlivé procesy, exacerbace chronických onemocnění;
  3. Sex infekce;
  4. jakákoli lokalizace tuberkulózy;
  5. tendence k nadměrnému snížení jizvy;
  6. onkologické onemocnění;
  7. Těhotenství a kojení.

Existují také omezení použití anestezie z různých systémů organismu:

  • Dýchací systém - pneumonie, plerity, bronchitida (akutní nebo rozsáhlé chronické), zhoršení astmatu.
  • Imunní - alergie a intolerance k drogám, 2 týdny po očkování.
  • Kardiovaskulární - Opakující se hypertenzní krize, srdeční selhání, jiné poruchy.
  • Nervový systém - epilepsie a vysoká pravděpodobnost křeče, duševních onemocnění, neurologických dysfunkcí.

Restaurování po vaginoplasty

Restaurování po vaginoplastyStejně jako jakýkoli chirurgický zákrok, plastová vagina trauma a nese riziko. Čím důkladnější příprava a realizace rehabilitačních předpisů, tím méně nebezpečí infekce, krvácení a dalších pooperačních komplikací.

Rozhodování o vaginoplasty by žena měla připravit na to, že na to dlouho čeká, a na začátku bolestivého období zotavení:

  • Bolly v dolní části břicha se budou konat za 7-10 dnů. Zpravidla nejsou ostré, ale stále vyžadují přijetí léků proti bolesti.
  • Pokud byl děloha během operace zaznamenána, bolest se může stát chronickým, t. na. Periosteum bude neustále zažít zatížení.
  • Výrazný otok snižuje do konce druhého týdne po operaci. Plně edémový průkaz po dobu přibližně 2 měsíců.
  • Na hematomech v oblasti řezů by mělo věnovat pozornost. Typicky tyto modřiny nepotřebují léčbu, ale pokud se zvýší s doprovodnou rozšiřující bolestí, musíte okamžitě požádat o pomoc na klinice, aby se zabránilo významnému krvácení.
  • 7-10 dní v rozkroku odstranit vnější švy. Před tím je zapotřebí jejich pravidelné zpracování doporučených antiseptik.
  • Intenzivní zjizvení kusů patří komplikacemi a může vést k tvorbě těžkých jizev.
  • Zpočátku bude citlivost v operační zóně snížena, ale po obnovení.

Ihned po operaci je příliš brzy mluvit o výsledku, t. na. Je pro něj důležité nejen dovednosti chirurga, ale také přísné dodržování všech podmínek rehabilitace.

Takže, aby veškeré úsilí a náklady nechodily PP, je nutné provést takový režim obnovení:

3-5 dní by mělo zůstat na kliniceToto je období bezpodmínečné lůžko. Výjimka - když jsou ženské domy vytvořeny všechny podmínky nezbytné pro toto.
V první denZ jakýchkoliv potravin by měly být zdrženy, vypít pouze vodu nebo nekoncentrovanou MORSE.
V prvním měsíci
  • Žena nemůže sedět vůbec;
  • Aktivní pohyby, jakákoliv fyzická námaha a domácí úkoly by měly být vyloučeny;
  • Absolutně kontraindikované sexuální vzrušení, aby se zabránilo v oblasti genitálního průtoku krve.
Po dobu 2 měsíců
  • Držet se diety chránící před zácpou, plyny, nadýmání a stresovým napětím;
  • Fyzická aktivita by měla být omezena;
  • Horké lázně, sauny a koupele jsou kontraindikovány;
  • Vaginální sex je vyloučen.
Do 1 rokuŽena by neměla zvýšit více než 5 kg.

Plastová vagina není kontraindikací pro normální vaginální dodávku. Ženy, které učinily vaginoplasty, mohou následně porodit více než jednou. Mělo by však být považováno za větší pravděpodobnost, že přirozený porod, obzvláště obtížné, opět deformovat vaginu. Poté bude požadována re-operace.

Metody pro snižování vagíny bez chirurgie

Ne ve všech případech se sníženým tónem stěn vagíny a jeho nadměrný objem by měl být umístěn pod chirurgovým skalpelem. Jiné by měly být zváženy jiné neřízené metody vaginoplastiky.

Laserová vaginoplastika - aktivuje redukci vláken pojivové tkáně, elastin a kolagen. Provozuje proces obnovení a omlazení tkání. Jeden z nejslibnějších metod. Postup trvá asi půl hodiny. Po 72 hodinách by měl být smazán sex kontakt.

Soudě podle sady pozitivní zpětné vazby je plastová kontura populární u způsobu vstřikování (plniv) na bázi kyseliny hyaluronové. Takové injekce jsou upraveny formou nejen vagíny, ale i vnější pohlavní orgány. Tyto léky jsou neškodné a ohromující.