Kompresní spodní prádlo po mammoplastice: použijte pravidla

Zajímá se o tom, proč musíte nosit kompresní spodní prádlo po plastovém provozu na hrudi? Nevíte, jak jej správně opravit? Tyto otázky se obávají, pravděpodobně každá žena, která se zvýší nebo sníží jejich prsa. Jednoznačná odpověď na potřebu kompresního prádla po mamoplasty může dát pouze chirurgovi. Je to ten, kdo určuje dobu trvání nošení takového prádla a řídí proces hojení do 12 měsíců po operaci. Ale pro všeobecné porozumění vám otevřeme několik tajemství o kompresní prádlo po mammoplasty.

Jak si vybrat kompresní podprsenku

Výběr ložní prádlo s kompresními vlastnostmi - péče o chirurg. Nemusíte běžet kolem salónů a hledat vhodné. Obvykle nebo celá klinika využívá určitou firmu, nebo každý chirurg si vybere něco podle vašich představ. Kritérium provádí zpřísnění vlastnosti, materiál, který lékař v jeho praxi považuje za nejúčinnější. Takže okamžitě, ještě před operací, řekne, jaká velikost, firmy a kde koupit spodní prádlo. Samotné lékařské centrum bude vybere požadovaný model pod individuálními parametry. Náklady na získání budou zahrnuty do nákladů na provoz a denní pobyt na klinice.

Kompresní spodní prádlo po mammoplastice: Použijte pravidla
Mnoho žen je tak zvyklý na pohodlný stav, když nosí kompresní podprsenku, co ho nosí poté, co doktor mu umožní odstranit COM.

Jak dlouho potřebujete nosit spodní prádlo komprese po mamoplasty

Vedoucí chirurgové, lékaři lékařských věd mají na to vlastní profesionální názor. Ale obecně trvání nošení závisí na několika faktorech:

  • Profesionalita chirurga;
  • Biologické vlastnosti vašeho těla;
  • politika kliniky;
  • Jak přesně proveďte pokyny chirurga o chování v pooperačním období.

Nejvíce "pokročilých" lékařů předepisují kompresní spodní prádlo po dobu 14 dnů pooperačního období. Pokud se proces hojení pomalu projde, pacient nedbale nakreslil novým prsou, pak přiřazen k opotřebení 2 - 3 měsíce.

Kompresní spodní prádlo po mammoplastice: Použijte pravidla
Zahraniční lékaři se domnívají, že spodní prádlo komprese nemusí být předepsány nebo dány pouze 7 dní.

Velikost obvodu pod prsou je nastavitelná (foto 1).

Kompresní spodní prádlo po mamoplasty

Fotografie ukazuje, že tento model má dvě řady spojovacích prvků. To znamená, že můžete udělat těsné nebo slabší k jedné velikosti. Někteří výrobci nabízejí až čtyři řádky. Pro ruské ženy je velmi vhodné.

Proč potřebujete kompresní spodní prádlo po mamoplasty

Funkce kompresního prádla po mamoplastice je spíše estetický charakter.

Například jste provozu a Zvýšená hrudník S pomocí implantátů. Co je důležité? Krása a zdraví:

  • Všechno se rychle uzdravilo;
  • Hrudník nebyl připojen, ale byl na stejné úrovni. Proč potřebujete křivku prsa, když někdo někde na úrovni žaludku, a druhého podpaží?;
  • Tělo přijalo cizí tělo a implantát "ross" s tkáními.

Asi 2 měsíce, jsme jmenováni kompresní prádlo, když žena současně činí operaci, aby se snížila, pozastavila a zavést implantáty. To je důležité nejen pro prsa, která by stála hladce, ale také zajišťuje psychologický pokoj pacienta - prsa je podporována. Na fotografii 2 lze vidět, kde je vložen implantát. Hrudník by měl "vzít" cizí tělo. Úkolem kompresního lnu - upevněte silikonové "podložky" ve speciálně vybraném místě.

Kompresní spodní prádlo po mamoplasty

Do 2 - 3 měsíců kolem implantátu je tvořena vláknitá kapsle. Takže kapsle byla jednotná, všechna plavidla a tkaniny se uzdravily správně, nemusíte nic nepříjemného. Proto v žádném případě nemůžete nosit kostní podprsenky! Spodní prádlo by mělo být měkké, pohodlné, pohodlné pro tělo. Proto ženy samotné velmi často nosí kompresní prádlo po velmi dlouhou dobu. Zejména v zimě.

Jak nosit kompresní spodní prádlo po mamoplasty

To je nejdůležitější otázka. Z toho, kolik děláte vše v pořádku, forma nového prsu závisí.

Po operaci budete v oddělení opatrní, již v ložním prádle. Lékař vám řekne, co dělat v příštím týdnu po operaci. Po 7 dnech přijde na recepci. Druhá kontrola času bude po 14 dnech. Dále, po 2 - 3 měsících (jako chirurg vypráví) a poslední za rok. Celkem je zapotřebí 12 měsíců, aby se "nová ve tvaru" hrudníku uvízl v hostitelce.

Co je důležité vědět:

  1. První týden musíte spát pouze na zadní straně.
  2. Komprese prádlo nelze natáčet celý týden celý týden. To je obecné pravidlo, ale lékař může říci další, například, že můžete střílet. Jeho znalecký posudek bude záviset na vlastnostech vašeho těla. A chirurg po operaci ví mnohem víc, než ty sami, věřte.
  3. Kompresní podprsenka Každá společnost má stejný styl. Vidíte to na fotografii 3. Některé modely mají extra fixátor - elastickou stuhou. Jiní mají ne. Jaký druh vzorku vám bude vyhovovat, jen chirurg řeší.

Kompresní spodní prádlo po mamoplasty

  1. Fotografie ukazuje gumový pás na horní části podprsenky. To je velmi důležitý detail prádla. Je to proužek, který neumožňuje prsa zvýšit nad požadovanou úroveň. Pozornost! Tato protahovací široká guma by měla být umístěna přísně rovnoběžná s podlahou. Vždy! Proto je neustále potřebný k nápravě.
  2. Přední planka, na které jsou spojovací prvky umístěny (háčky), má několik řad upevňovacích prvků. Jak těsný bude produkt sedět, závisí na vybraném řádku. Obvykle, když jste pod anestezií, kompresní prádlo bude umístěno a upevněno, jak by mělo být. V budoucnu to uděláte. Stále na klinice, večer nebo ráno, po operaci, řekněte nám o svých pocitech, kteří se účastní chirurga, pokud je spodní prádlo příliš těsné. Spojovací materiál můžete relaxovat pouze s jeho souhlasem.
  3. Kromě podprsenky, po mamoplastice se doporučuje nosit kompresní kalhotky. Mnoho žen si všimne, že to není nutně, ale velmi užitečné - břišní svaly jsou uvolněné po operaci rychlejší přijít do tónu. Po operaci se bříško stává větší, jako po porodu. Je třeba přivést do počáteční polohy.
  4. Kompresní pletení opravuje hrudník v jedné poloze a nedává jim rozbít, pohybovat, jít dolů nebo vylézt. Takže implantáty identifikovat své místo a "řešit jako správný" první týden nepotřebují rozbalit. Ale pokud je lékař povolen, pak spodní prádlo může být odstraněno, umýt, a pak opotřebovat znovu.
  5. Existují pooperační spodní prádlo, určené pro ženy, které prošly operaci, aby odstranily jedno prsa pro lékařské účely. Například, když onkologie (foto 4). Tyto vrcholy jsou vpravojí a levostranné.

Kompresní spodní prádlo po mamoplasty

Kde koupit kompresní spodní prádlo po mamoplasty

Jedním z nejoblíbenějších kompresních výrobků je Marena Recovery. Ale za cenu Maren je nemožné být považován za příliš cenově dostupné. Cenová kategorie pro elastické podprsenky začíná asi 1000 rublů a mohou dosáhnout až 8 tisíc rublů v závislosti na výrobci.

Kompresní spodní prádlo po mammoplastice: Použijte pravidla
Jakýkoliv druh mammoplastiky, všechny stejné, odkazuje na plastickou chirurgii a dělá jeho milenku krásnější. Takže prádlo si vybere chirurgové sami.

Můžete říct, kam jít na který salon, nebo ve kterém on-line obchodu na objednávku, ale bez jasných doporučení, pokyny výrobce, značky, velikost, nebudete okamžitě nechat. Jediné, co si můžete vybrat podle svého vkusu, je barva produktu.

Zde je jeden z online obchodů vybraných náhodně na internetu http: // Milastore.RU / kategorie / mammoplasika /

Můžete si koupit v Moskvě v jakékoliv stanici metra v kompresním ložním salonu. Adresy salonů v Moskvě se nacházejí v Lublino a v Maryinu a v Solntsevo. Pokud nechcete jít na adresu Salona, ​​a klinika neposkytuje samotné spodní prádlo, jednoduše zadávají na vyhledávacím panelu: "Koupit kompresní spodní prádlo po firmě mamamoplastice (jméno)". Vyberte si nejziskovější a doručovatel nabídku. Courier přinese nákup na adresu, kterou jste zadali do 1 - 3 dny. Dodací lhůta závisí na kabině. Dodávka může být zaplacena i zdarma.

V jiných městech Ruska si můžete také zakoupit kompresní prádlo na internetu nebo v kabině. V praxi klinika sama nazývá nejbližšího salonu, kde produkty požadované společnosti prodávají.