Poškození a použití denních těsnění

Ve snaze o čistotu a pohodlí, lidstvo vynalézá stále více nových příslušenství. Denní těsnění jednou pevně vstoupila na naše životy a našel schválení mezi mnoha ženami. Jedná se o poměrně pohodlný předmět hygieny, která vám může pomoci v každém případě situací. Výhodou tohoto fondu je malá a nepostřehnutelná forma, která ji umožňuje používat každý den. Denní těsnění, poškození nebo výhody? Navzdory všem pozitivním vlastnostem vědecké kruhy se přihlásí k sporům týkajícím se, zda denní těsnění pro zdraví žen jsou škodlivé.

Účel použití

Potřeba nákupu těsnění nebo alternativních hygienických objektů je způsobena povahou ženského organismu. Ale, Proč ženy používají denní těsnění? Dies jsou považovány za produkt pro další pohodlí kdykoliv. Kompozice, velikost a tloušťka se odlišuje od prostředků pro kritické dny. Úroveň absorpce je také významně nižší.

Malé a tenké výrobky pro každý den jsou zcela neviditelné pod oblečením. Některé modely lze vybrat do tónu a typu spodního prádla (tanga, tango a t.D.). Nejoblíbenější produkty:

Navzdory možnému poškození se denní těsnění stala skutečnou spásou v samostatných situacích:

  • Když je žena predisponována na intenzivní sexuci, neustále nebo v různých obdobích cyklu (během ovulace, před měsíčně atd.) A to není spojeno s gynekologickými onemocnění zánětlivých procesů;
  • Pokud neexistuje možnost měnící se spodní prádlo: během dlouhé cesty bez vybavení, návštěvy, v práci a t.D. - Denně spolu s mokrým ubrouskem může být intimní hygiena plnohodnotnou náhradou pro vodní postupy;
  • Pokud není třeba používat velké děrované těsnění - s menším výbojem na konci nebo samotného počátku menstruačního cyklu;
  • Během lokální léčby vaginální tablety nebo čípky, které mají vlastnosti, aby se rozpustily a proudily;
  • během těhotenství, kdy se zvyšuje množství výběru;
  • Během drozd, když žena trpí hojným vylučováním Wooly White;
  • Když je pozorována inkontinence moči (například po porodu, ve stáří nebo se zánětlivými onemocněním urogenitálního systému).

Rozhodnutí používat hygienické denní těsnění, které si vždy obrátíte na své vlastní preference týkající se čistoty, vlastností těla a samozřejmě, životní styl. Samozřejmě byste neměli plýtvat penězi, pokud nemáte žádné problémy s propuštěním, a pro dodržování hygieny je dostatek denní duše. Pokud vodní postupy nejsou spásy, měli byste si být vědomi možných důsledků konstantního nošení těchto výrobků.

Potenciální negativní důsledky

Mezi škodlivými důsledky nošení denních těsnění se rozlišují různé reakce ženského organismu, které se týkají především individuálními rysy, predispozice k různým onemocněním, jakož i jak přesně pravidla pro použití.

Tyto reakce zahrnují:

  1. Změna v vaginální mikroflóry, která může být doprovázena zvýšeným množstvím výboje a bude splatné, nejprve, s aktivitou škodlivých mikroorganismů - tato situace je důsledkem vzácné změny výrobků;
  2. Drush z denních těsnění - vyskytuje se, když se změna v mikroflóry Vagina shoduje s nízkou imunitou nebo dysbakteriózou. Taková onemocnění je jedním z nejvíce diskutovaných problémů, které připisují použití tohoto hygienického nástroje, proč mezi některými lidmi a jsou považovány za velmi "škodlivé";
  3. Podráždění kůže z těsnění - možná jako reakce na nekvalitní materiály nebo "skleníkový účinek", což je důsledkem použití non-dýchacích tkání;
  4. Alergie - čistě individuální pro důsledky žen, které mohou být doprovázeny zánětem sliznice, otok kůže v oblasti genitálních orgánů, vzhled červených skvrn nebo vyrážka v této oblasti. Nejčastěji se alergická reakce projeví v barvivech nebo příchutí používaných při výrobě těsnění.

Vznik některého z uvedených důsledků by mělo způsobit odmítnutí vybraného produktu, a lepší ukončení jeho použití na chvíli.

Výhodně s podobnými problémy okamžitě kontaktujte lékaře, aby odstranil infekční onemocnění, které mají podobné symptomy.

Při nastavení alergií na určitou složku těsnění byste se měli pokusit vyhnout se kontaktu s kůží. Nemusí nutně vzdát tohoto předmětu osobní hygieny.

Snižte pravděpodobnost vzhledu výše uvedené negativní reakce tím, že splňuje obvyklá doporučení pro použití.

Doporučení pro použití

Minimalizace újmu denních podložek je snadná, hlavní věc je dodržovat obvyklá pravidla pro jejich použití. Přemýšleli, zda je škodlivý nosit je každý den, je třeba si pamatovat, že existuje mnoho odrůd, modelů, firem, materiálů a všeho jiného, ​​které ovlivňuje vývoj, takže mluvit vedlejší účinky.

Není třeba argumentovat se skutečností, že denní vytváří příznivé prostředí pro chov patogenních mikroorganismů. Nicméně, to není možné si všimnout, že existuje také běžné spodní prádlo ze syntetických (nedýchacích) materiálů. Vyhýbání se takové situaci, stejně jako výše uvedené důsledky, pomůže řadě doporučení týkajících se změny výrobků a jak je vybrat:

  1. V ideálním případě použijte nový hygienický produkt po 2-3 hodinách. Tentokrát je možné natáhnout na 4, ale pak riziko aktivity bakterií stoupá.
  2. Měli byste dát preferenci modelů, ve kterých nejsou žádné barviva, vůně a paragance - snižuje pravděpodobnost alergické reakce nebo podráždění kůže.
  3. Je to lepší Vyberte Strip, Na základě hypoalergenní bavlny - takový materiál umožňuje kůži dýchat.
  4. Dobrý rys denně není pevný, ale tečkovaná lepkavá čára. Důvodem je skutečnost, že pevná látka může poskytnout špatný přístup k pokožce a způsobit "skleníkový efekt". Výsledkem je - zvýšené pocení a pravděpodobnost podráždění.
  5. Nádherná volba - produkty v jednotlivých baleních. Mají vysoký stupeň sterility.
  6. Vyberte si hygienické výrobky se současným trvanlivým životem - není marně uvádět tyto produkty!

Můžete si vybrat správný produkt pro vás pouze vzorky různých značek. Věnujte pozornost kožní reakci na každý typ výrobku a neinterenujte s časem nošení - tato praxe může ovlivnit vaginální mikroflóru.

Určete škodu nebo přínos denních těsnění lékaře se snaží. Většina gynekologů jsou oponenti Yary každodenního nosit podobné produkty. Tyto názory však nejsou především podporovány vědeckým výzkumem. Technologie výroby těsnění se neustále zlepšují a mnoho známek, které by mohly vést k škodlivým účinkům na tělo, jednoduše zmizí.

Vytvoření příznivého prostředí pro aktivitu mikroorganismů může být docela vyloučeno pomocí častého posunu těsnění, alergií - s rozumným přístupem k výběru.

Mnoho společností nyní upřednostňuje výrobu hypoalergenových výrobků z přírodních tkanin (například bavlna). Mimochodem, mokrý od výběru spodní prádlo - stejné příznivé médium pro chovné bakterie a houby. Tak co se má bát ženy?

Pokud nosíte každodenní těsnění neustále a dodržujte nezbytná doporučení, riziko poškození zdraví je nejnaliminimálnější. Přijmout vhodná opatření k zabránění gynekologických onemocnění, navštěvovat svého lékaře a pozorovat aktivní životní styl. Bez mít, nepoužívejte tyto produkty, ale pokud by se takové a vznikly bát děsivé důsledky, které lidé popisují v síti.

Použijte denní těsnění pro mnoho žen znamená zajistit pohodlí a čistotu spodního prádla. Velkou výhodou jejich nošení je nepřítomnost přírodního a v případě některých onemocnění a nepříjemného zápachu. Takový vynález nebyl marný, že jsem měl svou duši zástupcům krásného pohlaví. Proto experimentovat se známkami, zvolte vhodné modely a postarejte se o své zdraví.