Jak si vybrat kompresní spodní prádlo v křeču

V křečových žilách je obtížné se vypořádat s vlastní léčbou. Alespoň provádět ultrazvukové nádoby. V ideálním případě je konzultace s flebologem vitální. Zejména když lokalizace vaskulárních lézí se nachází nad kolenem. Ale co když se rozhodnete "jmenovat" kompresní spodní prádlo? Jak si vybrat pletené oblečení? Výběr není tak jednoduchý, jak se zdá. Zajistěte, aby kdy vidíte, jak různorodá klasifikace a typy kompresních ložních ložních prádel.

Jak si vybrat kompresní prádlo v křečové barvě

Pro každou část těla existuje vlastní, speciální typy kompresního prádla. Kromě toho je čas naučit se porozumět všem potrubí nuancí při výběru vhodných parametrů. Chcete-li se dostat zmatený, viz tabulka:

Výhled
  • podkolenky;
  • legíny (bez prstů);
  • Triko (bez nohy);
  • punčochy (na silikonové lepicí pásky);
  • punčocháče;
  • rukávy;
  • Obvazy;
  • bras;
  • nosný pás;
  • Kompresní maska ​​pro obličej;
  • Kompresní šortky v varicocele. Pro muže, obvykle;
  • elastický obvaz
Pro každou část těla, pro různé doby roku a požadavky lékařských ukazatelů existuje speciální typ kompresního prádla. Jako poslední možnost, kdy je umístění lokalizace těla nepřístupné, můžete použít pružný obvaz. Kromě toho je to nejlevnější typ komprese
Klasifikace pomocí aplikací
  • podle stupně tlaku;
  • terapeutický;
  • profylaktický;
  • pooperační;
  • pro sportovce;
  • Nemocnice
Pokud nechcete kontaktovat lékaře, pak by mělo, přinejmenším vědět v jaké fázi je vývoj onemocnění plavidel.
Klasifikace podle složení a vlastností pleteniny
  • Vlákno - bavlna, nylon, mikrovlákna, lycra - vše s vysokým stupněm pružnosti;
  • bezešvý;
  • s velmi plochými švy (téměř ne rozlišitelné);
  • hypoalergenní složení produktu;
  • pěkné tělu;
  • Hygroskopický ("dýchat", tělo se nepotí a nepřehříhá)
Lidé jsou všichni jiní, někteří preferují tkaniny s obsahem bavlny, jiní milují syntetiku. Vyberte si, obvykle ženy, takže šaty jsou krásné a ne horké pro sezónu.
Třída komprese, měřená v milimetrech sloupku rtuti (mm rt., Torr, torr)
  • Stupeň 1 - Až 20 mm Rt. Při prvních příznakech křeče
  • 2 třída - 20 - 33 torr při léčbě tromboflebitis a křečové žíly střední;
  • Stupeň 3 - 33 - 45 torr při léčbě těžké žilní insuficience;
  • 4. stupeň - komprese od 50 mm rt. V případě porušení odlivu lymfy a při eliminaci edému
V ideálním případě by lékař měl psát ve směru, který třída potřebujete vyzvednout spodní prádlo. Vždy se nestane. Například, když osoba spadne do provozu, může jednoduše říci: "koupit kompresní spodní prádlo" a třída není zmíněna. V tomto případě přejděte do specializovaného obchodu a řekněte prodávajícímu, že operace na vás čeká. Budete nabídnuta řada produktů, které se používají v předoperačním období

Stupeň tlaku (komprese) se měří v milimetrech (mm) sloupku rtuti (RT.).

Jak si vybrat kompresní spodní prádlo v křeču

Pozornost! Výrobce musí specifikovat stupeň tlaku, který není v Denachu, ale pouze v mm Mercury sloupku. Na ruských produktech lze psát "mm rt."Nebo" Torr ", na importovaném mezinárodním označení dopisu - Torr. Jinak je vaše akvizice falešná!

  • Punčocháče - Nejběžnější typ kompresního prádla.
  • Punčochy - Pokud křečový křeč není nad kolenem a pro těhotné ženy jsou velmi vhodné.
  • Podkolenky - obvykle si vybere muže - je vhodné nosit pod kalhotami.
  • rukáv - s hnisavými procesy v měkkých tkáních a dermatitidě horních končetin.
  • Gaiters - pohodlné tak, aby neexistovaly žádné prsty (dlouhé opotřebované) fit ty, kteří mají křečové žíly v malé oblasti.
  • Elastický obvaz - Kompresní prádlo prošlete. Vhodné pro prevenci a pro léčbu křeče. Jediné nepříjemnosti - Musíte se naučit, jak otáčet. Veškerá lékařská encyklopedie sovětských časů obsahují krok-za-krokový fotografický materiál - jak správně ocenit elastický obvaz.
  • Šortky Vyberte si muže s varicocelem semenových kódů, pánských genitálií, hemoroidy.
  • Podprsenka  se stane pro ženy a muže. V souladu s tím, jinak na vráni.

Punčochové kalhoty a punčochy Dhan lze použít pro prevenci křečových žil, pokud stojíte celý den na nohou (prodejci, konzultanty v bance) nebo naopak sedět hodně (kancelářské pracovníky, okresní lékaři státních lékařských institucí ), jít například (Postmen).

Oblečení a punčochové produkty obecného použití, například, punčocháče, že ženy vyberou se zaměřením na Dan, nedělejí se z kompozice, které terapeutické a profylaktické (při podezření na podezření na křečové žíly). První tkanina a vlákna Ostatní. Výrobce se zaměřuje na nohy ženy krásně podíval. Krása kompresního prádla je sekundárním cílem marketingu společnosti. Hlavní věcí je léčit osobu z problému edém, křečovitého, usnadnit bolest a pomoc při komplexní terapii.

Pro sportovce vyrobené spodní prádlo, které odolává protahování, zranění. Každý typ je vyroben unikátními technologiemi a nese sobě vlastnosti, které vyžadují lékařské ukazatele, takže plavidla zůstávají "štíhlá".

Jak si vybrat kompresní spodní prádlo v křeču
Pozornost! S jakýmkoliv operací, i když se jedná o korekci nosního rozdělení, plastu obličeje, ujistěte se Punčochy komprese skoku. A ještě lepší, zeptejte se chirurga, co musí prádlo nosit od okamžiku provozu a příštích několika měsíců. I když osoba netrpí křečovým žilám, neshody s pravidly operace obvykle vede k této chorobě plavidel.

K dispozici je také kompresní obličejová maska. A co dělat v případě potřeby? Například po operaci na utažení oválu, jiné kosmetické postupy. Na obličeji je prodloužení křeče. V tomto případě je samozřejmě lepší kontaktovat lékaře. Všechno stejné, ne krásné, musíte udělat něco kardinála.

Výběr správného kompresního prádla

Takže jste zjistili, jaké spodní prádlo je ve vašem případě nejvhodnější. Nyní je nutné vybrat spodní prádlo, které zajistí jeho pletené oblečení.

Proč nemusíte okamžitě běžet do obchodu a koupit kompresní prádlo?

Nejprve projít několik specializovaných nákupních bodů, zeptejte se prodejců, zadejte úroveň jejich znalostí, vyberte personál s profesionálním přístupem. Změnit firmy produkující lékařské speciality. Příslušenství neumožňují nepřipravené prodejce.

Podívejte se na rozsah. Jaké výrobci jsou nejčastěji nacházejí na trhu.

Otočte balíčky krabic a zobrazte pokyny - V jakém jazyce je napsán, existuje ruský překlad, jaká je komprese, že rozsah velikosti je nabízen, pro které je určeno ložní prádlo. Otázka přítomnosti požadované velikosti je zvláště relevantní pro velké lidi, tak pro určité (mají také křečové žíly).

Po přečtení rozsahu nabízeného ve vašem městě, zobrazit místa s lékařským vybavením. Bude lepší, pokud online obchod dodává nákup s kurýrem. Pro Moskvu a další velká města v Rusku, kde půl dne jde do obchodu a zpět, v pořadí věcí používat přesně online obchody s dodáním zboží do domu. Pro další provinční nebo malá města to není relevantní - je možné se dostat na libovolnou adresu za půl hodiny. Používáte nejvhodnější volbu pro sebe - volba je nyní velmi široká.

Jak si vybrat prádlo, co sledovat při nákupu

Stále se musíte učit od lékaře třídy komprese. Je to prostě nutné, když VRV podléhá léčbě, a ne prevence. Ale při výběru samotného produktu, musíte být velmi pozorný. Předně:

  1. Podívejte se, kde je lokalizace stránky léze umístěna pro výběr správného produktu. To platí zejména pro křečové žíly (VRV) dolních končetin, vagíny, vulvy.
  2. Nákupní tkanina - myslet, jaký druh pleteného vlákna pro vaše tělo je nejpohodlnější.
  3. Zkontrolujte švy - správné spodní prádlo není viditelný vůbec nebo jsou ploché. Konvexní švy mohou mít za následek státní exacerbaci.
  4. Přečtěte si certifikát výrobce. Manipulační výrobky nejen nepomáhají, ale také poškodit pacienta.
  5. Koupit kompresní spodní prádlo pouze ve specializovaných obchodech. Zde je pravděpodobnost koupit falešný je snížen na nulu. Nicméně zkontrolujte certifikát.
  6. Moderní certifikovaný výrobce vykazuje speciální značku na výrobku, že vlákna nezpůsobují alergie.
  7. Těhotné ženy by měly být opatrné, aby si vybrali tkaninu, ze kterého je vyrobeno kompresní spodní prádlo. Obecně platí, že těhotné ženy nemohou v žádném případě koupit takové spodní prádlo bez konzultace s lékařem. To však není problém - stále chodí každý měsíc a zkoumejte.

Jak odstranit velikost při nákupu kompresního prádla

Poté, co si vyberete roztomilé srdce, model, model, se vrátíte domů. Koupit centimetr páska, dejte pod polštář spolu s rukojetí a zápisníkem a jděte do postele. V dopoledních hodinách, jakmile se probudíte, získejte centimetr, odstraňte měření, přiveďte indikátory v poznámkovém bloku. Pro pohodlí můžete nakreslit končetinu a značku na obrázku, který měříte. V blízkosti šipky Napište měření. Vše v lhaní pozici. Obrázek 1 označuje místa pro měření při nákupu kompresního prádla pro dolní končetiny. Každá společnost nabízí takový výkres na zadní straně obalu nebo v pokynech. Na tomto obrázku - vzorek jednoho z nejslavnějších výrobců v Rusku - Medi.

Jak si vybrat kompresní spodní prádlo v křečových žilách bez lékaře

Obr. jeden. Měření pro stanovení velikosti kompresního lnu dolních končetin

Navzdory vašim měřením bude kompetentní lékárník určitě měří, s přihlédnutím k malým chybám (vystoupil z postele, šel pěšky, nohy mírně oteklé), aby objasnil - ať už jste opravdu měřili. Nejtěžší si vyberete ložní prádlo osobám, kteří nosí poloviční velikosti. V tomto případě musíte konzultovat s lékárníkem a obejít několik specializovaných obchodů, ortopedických center, lékařských speciálních zařízeních, aby se zjistil, že výrobce, který orientují své výrobky na nestandardní pacienty.

Pokud je to ostře nutné, můžete si objednat individuálně pro své vlastní standardy.

Jak odstranit měření se sebou doma při výběru kompresního prádla pro dolní končetiny:

  1. První merka - kotník.
  2. Ilicor sval - nejvíce konvexní část.
  3. Prošla zóna - úzké místo pod kolenem.
  4. Střední hip.
  5. Balící zóna. 5 cm pod třísla!. / Li. t>
  6. Délka produktu. Zapněte zpět na měření. Santimeterová páska by měla začít z paty kněží. 5 cm pod zvednutím.

Podle těchto měření určete svou individuální velikost.

Obrázek 2 ukazuje, kde pro odstranění měření pro objímku.

Jak si vybrat kompresní spodní prádlo v křečových žilách bez lékaře

Obr. 2. Měřicí ruka pro výběr požadované velikosti pouzdra

Výrobci jakéhokoliv státu mají vzorce, vhodnější pod průměrnou velikostí občanů. Pokud má výrobce certifikát země, do kterého produkty exportuje, pak dimenzionální řádek bude odpovídat postavám potenciálních kupujících.

Jak si vybrat kompresní spodní prádlo v křeču
Správné plátno - vejde pevně, ruce. Důležité: Pantyhóza musí být dosaženo hladce k pasu.

Pokud se člověk může pohybovat, musí sám jít do obchodu. Musíte mít centimetrovou pásku. Ve specializovaných prodejnách, prodejci sami provádějí měření sami, i když jste změřili vaše nastavení doma a zaznamenaná data. Je velmi důležité, aby velikost odpovídá.

Jak zkontrolovat správnost definice velikosti - je obtížné nosit, ale snadno odstranit.

Retikulární křečové žíly - to je dobrý důvod se poradit s lékařem a vyzvednout spodní prádlo na receptu. K mrtvování onemocnění žil a zůstat s hladkými hladkými nohami co nejdéle.

Stejnou situaci a varicocele. V tomto případě člověk prostě nemůže ignorovat bolest a apelovat na lékaře s podezřením z prostatitidy. Nejčastěji je člověk nabídnuto, aby provedl operaci. Samoúprava a výběr prádla bez lékaře k nebezpečnému!

Kde koupit kompresní prádlo

V Petrohradu, existuje mnoho kompresních prádelen v křečových žilách, jako v Moskvě. Adresy obchodů v Moskvě naleznete na webových stránkách http: // OrgPage.RU / MOSKVA / Kompressionnyy-Trikotazh / nebo Yandex mapa. Chcete-li to provést, vstupte do vyhledávače: "Koupit kompresní spodní prádlo v seznamu adres Moskvy". Karta otevře všechny značky na adresy. Kromě toho uvidíte loga firem, jejichž produkty jsou poskytovány každým salonem.

V St. Petersburg salons lze nalézt stejným způsobem Yandex mapou nebo ve městě Reference Https: // Peterburg.NashasPravka.Ru / spisok-magazinov-kompresenogo-belya-v-sankt-peterburge-mozhno-poluchit-3137482.

Někteří Dozci lékaři trvají na tom, že kupující má recept od lékaře. Zejména pokud jde o terapeutické kompresní prádlo.

Koupit v Zlatoustu, Brest, Mogilev, Gomel, Dnepropetrovsk, další města Ruska mohou být snadno snadno ve specializovaných prodejnách a salonech. Hledání adres lehké lehké https: // trh.yandex.Ru. Zadejte hlavní stránku "Komprese spodní prádlo v (Určete město) na vyhledávací řetězec.

Velké prodejny poptávky nabízí internet. Každý výrobce vykazuje své produkty pro širokou škálu spotřebitelů. Nejoblíbenější firmy na ruském trhu:

ZnačkaCenová kategorieZeměTřída komprese, klasifikace produktové řady

Zahraniční výrobci

MediVysokýNěmeckoVšechny třídy.

Celý vládce.

Kromě toho je možné zvolit velikost nestandardních lidí.

Barva produktů je odlišná, materiál je šetrný k životnímu prostředí, výroba podle nejnovějších technologií

SigvarisDrahé, ale odpovědi 10 parametrů kvalityŠvýcarskoCelá řada velikostí a klasifikace.

V podstatě používaná čistá bavlna a guma

Venosekprůměrná cenaNěmecko

V Rusku, zastoupené značkou "Nikamida"

V souladu s normou RAL-GZ 387,

Vytváří odstupňovaný dopad na končetinu, přispívá k odlivu nejen krve, ale i lymfy

Maxisprůměrná cenaČeská republikaPrevence, léčba, odstraňuje "těžkost v nohách"
B.StudnaDrahé spodní prádloVelká BritánieZáruka - 6 měsíců v každodenních ponožkách.

Tkaní "volumetrické voštiny" - distribuovat kompresi po celé délce nohy

RelaxsanEkonomikaItálie1 - 3 třídy-

Polyamid, elastan.

Prevence, léčba, nemocniční pletené

TonusEkonomikaLotyšskoSložení - Lycra, bavlna, polyamidová nitě.

Kromě prevence a léčby jsou produkty aplikovány a při výkonu po celém světě.

Ruské výrobci

Přípravky OrtomolenCeny jsou nejvíce dostupné s vynikající kvalitouDceřiná společnost1 - 3 třída-

Preventivní, lékařské, nemocniční pletené

LuommaZnačka Ecoten, suroviny finské společnosti Luomma OyVšechny třídy.

Prevence VRV, trombrase trombrase, venózní insuficience, lymfidem, čistá trombóza

IntexVšechny třídy.

Prevence, léčba

Můžete si objednat produkty těchto značek online na ověřených webových stránkách HTTPS: // NETRAN.Ru.

Jak nosit a nosit kompresní prádlo v křečových žilách

Ráno, když je člověk stále v posteli, nádoby jsou víceméně zúžit, krevní tok je jednotný, neexistuje žádný otok. Je nutné, aby žíly byly stanoveny v tomto stavu.

Důležité! Kompresní prádlo by mělo být zavedeno ihned po probuzení, aniž by se dostat z postele, v poloze.

Pokud opravdu potřebujete nosit takové spodní prádlo uprostřed dne nebo po sprše, nezapomeňte držet 10 minut s mírně zvednutými nohami. Nosit spodní prádlo ležící.

Povlečení pevně, takže existuje speciální technika, jak nosit produkt správně:

  1. Odstranit na patu tak, aby se prohloubení. Punčocha vše uvnitř, a kde pate je trochu prohloubení a použití. S takovou pozicí a musíte začít školit.
  2. Pečlivě položte první na nohu tak, aby pata byla na místě a správně pevná.
  3. Rovnoměrně, bez kroucení vytáhněte produkt z obrysu na nohu / ruku.
  4. Následovat patu, aby zůstala na místě.
  5. Žádné vrásky! Posouvejte všechno.

Aby bylo snadnější nosit kompresní punčochy používat krém leishacan.

Jak si vybrat kompresní spodní prádlo v křeču
Musíte střílet, jako by se otočil. To znamená, že utahování. Takže děti obvykle odstraní punčocháče a maminky pak je musí být krásně otočit. Takže děti odstranit punčocháče správně.

Večer, před toaletou ligee na posteli a pečlivě odstraňte produkt. Poté se snažte nezůstat na nohou déle než hodinu.

Jak si vybrat kompresní spodní prádlo v křečových žilách bez lékaře

Obr. 3. Kompresní spodní prádlo v variantu křeče.

Kromě podpůrného pásu, žena (pokud není těhotná a nemá žádné terapeutické kontraindikace), může nosit kompresní šortky s hemoroidy, VRV vagina a sex.

Kompresní ložní prádlo v křečových žilách perineum, genitálií, vagíny, lepší vyzvednutí s lékařem a opotřebením pod jeho kontrolou. To je považováno za jeden z vážných typů VRV.

Jak se starat o ložní prádlo

Jak prát při jakém teplotě - každý výrobce označuje pokyny.

Silikonové přilehlé samolepky musí být chráněny před vodou a otřete alkohol - tak si zachovávají své vlastnosti déle.

Spodní prádlo nemůže stlačit známý způsob. Zabalte v ručníku a stlačení. Pak narovnejte produkt, rozložen na druhý, suchý ručník, lehce se natáhne a uschněte jej. Můžete jednoduše rozložit na jeden ručník a pokrýt ostatní. Tak spodní prádlo není deformováno a bude trvat mnohem déle.

Obecně musí být kompresní prádlo chráněno před přehřátím. Například nemůžete zaschnout na slunci, baterii.

Jak si vybrat kompresní spodní prádlo v křeču
Pozornost! Umyjte jen rukama! Nemůžete whiten a aplikovat chemii!

Pokud nosíme kompresní prádlo každý den, pak si koupit dva páry, abyste mohli bezpečně umýt a vyschnout jeden produkt, když se zvednete další.

Přes noc, pokud lékař nepřijal jiný režim, musí být odstraněno elastické spodní prádlo. Předpokládá se, že poté, co byste neměli chodit po dlouhou dobu nebo zvedání gravitace.

Žehlení takových výrobků by neměly být žehlení, pokud nejsou na štítku žádné známky.