Sterilizace

Sterilizace

Sterilizace jako způsob antikoncepce. Pánská, samná sterilizace.Podle současných právních předpisů Ruské federace může být sterilizace prováděna občany, kteří dosáhli 35 let nebo mají dva nebo více dětí.

Sterilizace

Sterilizace jako metoda antikoncepce nedávno rekrutuje popularitu. Pokud před několika desítkami let byly tyto operace považovány za raritou, pak jsou dnes vyřešeny stále více mužů a žen po celém světě. Kromě neochoty mají děti, často pro sterilizaci existují závažné důvody: riziko genetických onemocnění, mentální odchylky, nesnášenlivost na jiné antikoncepce, kontraindikace žen těhotenství a porod.V přítomnosti svědectví - bez ohledu na věk a přítomnost dítěte. Provádět operace pro lidskou sterilizaci, trestní odpovědnost bez souhlasu.

Je obvyklé zvážit tento způsob antikoncepce nevratné. Ale ve vzácných případech existuje možnost provádění operací k obnovení schopnosti otěhotnět dítěte. Tyto postupy se vyznačují vysokými náklady a ve většině případů nemají úspěch.
Proto předtím, než se rozhodnete v tomto kroku, je nutné zjistit, co lékaři hovoří o sterilizaci, a také zvažují hlavní výhody a nevýhody.

Výhody sterilizace:

 Vysoká účinnost (spolehlivost metody dosáhne 99,9%)-
 Jednotná investice-
 Nedostatek vlivu na sexuální potenciál, libido-
 Zachování hormonálního pozadí těla-
 Rychlost a bezbolestný provoz.

Nevýhody sterilizace:

 nevratnost-
 Schopnost nastat komplikace z provozu-
 Nedostatek ochrany proti pohlavně přenosným onemocněním.
Operace je zakázána v přítomnosti onkologických, pohlavních onemocnění, s porušováním krevní koagulace, tokem zánětlivých procesů v těle, diabetu, těhotenství.

Typy sterilizace

 muži-
 ženy.
Sterilizace mužů - Jedná se o operaci, která se nazývá vazektomie. Je vytvořit překážku v protokolu s tématem semen-vidět, aby se zabránilo spermatizádám v semenné tekutině. Provádí se ambulantní pod místní anestezií. Provoz je jednoduchý, bezpečný, trvá asi 30 min. Pacient může opustit lékařskou instituci za pár hodin. První sexuální kontakt je možný 3-4 dny, Dodatečná ochrana je však nutná pro prvních 10-12 kontaktů, dokud není semenná tekutina vyčištěna spermií. Cum sterilita může být instalována procházením speciální analýzy.
Mužská sterilizace se provádí dvěma hlavními způsoby. Na první metodě je šourek vyříznut ze dvou stran, po kterém jsou řezané semenné kanály. Výsledné konce kanálů jsou svázané nahoru, absorbovatelné švy jsou superponovány na řezu. S druhou metodou, kůže šourku není narušena, ale pouze natažená a propíchnutí se provádí, skrze kterou jsou taženy po semenné větrání. V tomto případě není třeba použít švy.
Možné komplikace:
 Zánět poškozených tkání-
 Krokovní, hematom-
 krvácení ze švů-
 Vzhled granulomu.

Sterilizace

Sterilizace žen - Jedná se o vytvoření umělé obstrukce phallopie trubek prostřednictvím jejich obvazy, křižovatky nebo upínání. Zralé vejce tímto způsobem nespadají do dělohy a postupně se rozpouští v břišní dutině.
Navzdory skutečnosti, že ženská sterilizace - operace je složitější než vazektomie, trvá dlouho - asi hodinu. Provedeno ambulantní pod širokou nebo místní anestezií. Pacient může opustit lékařskou instituci v den řízení. První sexuální kontakt je možný po zmizení bolesti, antikoncepční efekt nastane ihned po operaci.
Sterilizace žen je možné vyrobit několik hlavních cest.
 Dodávejte žaludeční plocha, děložní trubky jsou svázané a řezané. V tomto případě zůstává jizva a dostatečné množství času zůstává na hojení tkání.
 Laparoskopická metoda - bez střihu břišní stěny, s pomocí tří defektů, z nichž jeden je podáván do speciálního zařízení, a ve dvou dalších nástrojích, přes které se provádějí manipulace na obvazu nebo průchodu děložních trubek . Zástrčky nevyžadují švy, rychle se vyléčí rychle a nechávají sotva znatelné jizvy.
 Culdoskopická metoda - banda zadní stěny vagíny. Tato metoda nenechává jizvy a jizvy.
 Také sterilizační proces může být kombinován s jinými gynekologickými a porodnickými operacemi (Cesareanová sekce, odstranění cysty atd.)
Možné komplikace:
Krvácející-
 Recanilizace děložních trubek-
 Nebezpečí ektopického těhotenství.

Sterilizace

Je třeba poznamenat, že komplikace, a to jak ve sterilizaci žen, tak pro muže - vzácný jev. S výhradou doporučení lékaře, řádná péče o poškozené tkáně a dodržování pooperačního režimu, nastane obnovení těla v nejkratším možném čase.

Manželské páry nezapomeňte, jaká sterilizace je bezpečnější. Proto se doporučuje provádět operaci člověka. Managovat manželka doporučuje před sterilizací zmrazit vzorek jeho spermií, aby mohl změnit své rozhodnutí v budoucnu. Cum lze uložit Až 7 let. Jeden a výhody sterilizace je, že žena má příležitost stát se matkou v budoucnu, protože schopnost vyschnout plod poté, co postup zůstane. A v budoucnu je příležitost otěhotnět s umělým hnojením.