Jak zvolit požadovanou velikost kondomu?(kalkulačka)

Formulář Dypex XXLMá kondom velikost? Ano, samozřejmě! Správně vybraný kondom - slib pohodlného, ​​bezpečného a příjemného pohlaví pro oba partnery. Kondomy se liší v trojrozměrných parametrech: tloušťka kondomu, délky a šířky. Hlavním faktorem v pohodlí kondomu je primárně správně vybraná šířka. Zbývající faktory jdou na pozadí.

Podmíněně může být kondom rozdělen do velikosti oděvů: S, M, L, XL, nepoužívejte podobné označení v naší zemi, s výjimkou velikostí XXL. Ale znovu, každá značka má svou vlastní velikost XXL, proto opakuji, tyto označení jsou podmíněny. Pozornost by měla být věnována přímo na délku / šířku uvedené na obalu.

Šířka! Pod šířkou kondomů znamená délku půlkruhu, a ne poloměr a ne průměr!

Kde je uvedena velikost kondomů?

O standardních velikostech kondomu

Standardní velikost kondomů v regulačních dokumentech je stanovena GOST č. 4645 od roku 1981, což uvádí následující: Délka kondomu musí odpovídat 178 mm / 54mm (délka / šířka). Přípustná chyba ve velikosti +/- 2mm.

Ačkoli tento gost se setká s výhradně pro ruské produkty, ale praxe ukazuje, že ve většině částí mají zahraniční značky podobné velikosti kondomů.

Standardní kondomy mají velikost 180 mm - délka. 52mm - šířka. Tloušťka stěny - 0,06 mm.

Antikoncepční výrobci jsou přizpůsobeni prodejním trzím, uvolňující "standard", vhodné pro většinu mužů. Tak, založený na statistice, většina mužů bude vyhovovat standardním velikostem kondomů, ale nebudou se ukázat jako "standard", pokud jde o pohodlí a bezpečnost. Pro přirozenější pocity je nutné individuálně vyzvednout kondom.

Nevýhody kondomů vybraných ne velikostem člena

Zlomil kondomPokud je kondom více nezbytnější, pravděpodobnost je velká, že kondom může létat během pohlavního styku se všemi následnými důsledky ve formě sexuálních onemocnění a možnosti pojetí.

Pokud je strana menší než požadovaná velikost, sexuální kontakt se změní na test: když váš člen silně komprimuje kondom, kromě přítomnosti nepohodlí, vzrušení může být ztraceno. Velká pravděpodobnost lámání.

Jak určit požadovanou velikost?

Jak určit velikost kondomuJak zjistit, jaký druh velikosti potřebujete? - opatření! Měření musí být provedeno stát, aby byl člen v postaveném stavu.

To bude mít měřicí pásku.

jeden. Měříme obvod ereginovaného penisu na základně

2. Měříme člen na křižovatce mezi členským sudem a hlavou, nebo velmi silným místem

3. Získané hodnoty složí a dělíme na 2. Dostaneme středního obvodu člena.

čtyři. Vydělujeme výsledný obvod pro 2, dostaneme potřebnou šířku (dlouhotrvající délku) kondom.

Příklad: měření obvodu na základně - 110mm

Změřte obvod pod hlavu - 112mm

Získáme průměrnou hodnotu obvodu: (110 + 112) / 2 = 111

Vypočítat velikost půlkruhu: 55,5 mm

Průměr členu: 3,5 cm (111/3,14)

+ -3mm hodnoty jsou povoleny pro latexové kondomy

Nyní víte, jak určit a správně vyzvednout požadovanou velikost kondomu. Ale pro vaše pohodlí jsme připravili informativní stůl:

Velikost kalkulačky kondomů

Jméno Cushion Penisashirnadlaf FormamaterialBendLinking