Farmatex antikoncepční tampony

Výběr antikoncepce - případ je čistě individuální. Pokud byly dříve produkty tohoto druhu vyrobeny pouze ve formě kondomů, perorálních antikoncepce a intrauterinových spirál, dnes je odrůda tak velká, že každá žena si může vybrat nejvhodnější způsob. Takže existují nyní různé vaginální tablety, svíčky, houby atd. Jeden z novinek tohoto produktu se stal vyráběným společností Farmatex Tampons. O zvláštnostech této drogy a pravidla jeho použití a budou diskutovány níže.

Popis a kompozice

Vaginální antikoncepce jsou vyrobeny ve formě sférického tamponu impregnovaného látkou, která má antikoncepční a antiseptické účinky. Hlavní složkou této látky byl chlorid benzalconium (v jednom tamponu obsahuje 60 mg).

Kromě hlavní aktivní složky, loupaná voda, kyselina citrónová, polyglycocks, glykol stearát a levandulový olej. Ten dává drogu charakteristický příjemný zápach. Konzistence oleje výsledné kompozice impregnuje každý tampon. Nevztahuje se na řadu hormonálních produktů a má nejen místní akci na těle.

Indikace pro použití

Před použitím léku je nutné konzultovat lékaře týkající se bezpečnosti jeho aplikace konkrétně ve vaší situaci. V pokynech pro antikoncepci je uveden následující seznam čtení:

  1. Období po porodu a během kojení.
  2. Období po přerušení těhotenství.
  3. Období před menopauze, když menstruační cyklus se stal nepravidelným.
  4. Nepravidelný sex Life.
  5. V případě, že existují kontraindikace pro použití jiných antikoncepčních metod.

Kromě toho mohou být vaginální tampony z farmanexu použity ve spojení s jinými antikoncepčními lidmi pro dosažení dalšího ochranného nebo antimikrobiálního účinku. Tento nástroj může být aplikován v případě, kdy byla hormonální antikoncepce vynechána nebo spolu s kondomem snížit riziko infekce infekce infekce.

Nedoporučuje jeho použití ve spojení s jinými intravaginálními prostředky (tablety, svíčky, houby atd.) Protože léky zahrnuté v jejich složení mohou blokovat akci navzájem. Pokud jde o sdílení různých antikoncepce, doporučuje se konzultovat s navštěvujícím lékařem.

Protože léčivo nepronikne tělem, je jeho použití přípustné během laktace. Nicméně, během těhotenství, to stojí za to opustit, protože je stále antikoncepcí na základě různých chemikálií.
Akt

Antikoncepční účinek tohoto lokálního činidla je dosaženo vystavením chloridu benzalconium na spermie. Je schopen nejen zničit strukturu druhé, ale také mít antiseptický účinek. Tak, vaginální tampony pro ženy umožňují snížit riziko infekce trichomonase, Chlamydia, herpes, HIV a některými dalšími infekcemi. Zároveň nemění složení mikroflóny vaginy a neovlivňují hormonální pozadí. Důvodem je skutečnost, že účinná látka není absorbována sliznickou membránou, ale přirozeně se to ukazuje. To také nemá vliv na partnera, t.E. Nepronikne do muže penisu. Vliv se vyskytuje výhradně na spermie.

Tampony nejsou lékem z kandidózy, kolize, vaginitidy a jiných onemocnění a jsou určeny výhradně pro ochranu proti nechtěnému těhotenství. Mimochodem, stejně jako jakékoli jiné antikoncepce, nevylučují 100% riziko druhé, ale pouze významně sníží.

Metoda použití

Stejně jako jiné prostředky k zavedení uvnitř pochvy, použití tamponů by mělo dojít v souladu s pravidly osobní hygieny. Je žádoucí před zahájením procesu, aby se sprcha bez mýdla (existují informace týkající se jeho ničení akce na složení léčiva) nebo prostě si umyjte ruce.

Zavedení antikoncepce se vyskytuje stejným způsobem jako pro konvenčního tamponu: Vypadni z obalu, vezmeme vhodnou pozici, vložíme prostředníček, šířením sexuálních rtů s jinou rukou. Musíte zadat nápravu, dokud se nezastavíte o čípku. Poté se rozhodně podíváme na čas: účinek léku trvá 24 hodin, bez ohledu na počet sexuálních aktů během této doby.

Odstraňte tampon pouze 2 hodiny po posledním pohlavním styku, ale před vypršením dne od okamžiku správy. Za účelem usnadnění tohoto úkolu je nutné snížit délku pochvy (squatting) a pokusit se vytáhnout použitý lék se dvěma prsty. Po odstranění se nechá opláchnout vagínu čistou vodou nebo provádět dysflowing, aby se odstranily zbytky léčiva.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Použití jakéhokoliv léku by mělo být doprovázeno studiem reakce těla na stávající a excipienty. Hlavním kontraindikací je tedy alergický na složky vaginálních tamponů.

Kromě toho se použití prostředků nedoporučuje pro onemocnění genitálních orgánů, doprovázené podrážděním nebo zánětem sliznice membrány vagíny, erozivního nebo peptického projevu děložního čípku nebo dělohy, zánětlivých onemocnění (například s kolpitem ).

Mělo by být refrakted od použití antikoncepčních tamponů během lokální terapie pochvy, protože používané léky mohou snížit nebo blokovat účinek antikoncepce.

Vedlejší účinky mohou být výhradně místní povahy, protože látky nejsou absorbovány do těla. Jedinou výjimkou je alergická nebo nesnášenlivost pro aktéry farmacexu. V některých případech mají ženy svědění, spalování a vyrážku v oblasti genitálních orgánů. Typicky použití léčiva v souladu s pokyny, snižuje projev takové reakce na minimum. Pokud se stále objevují zadané příznaky, doporučuje se odstranit antikoncepci a společně s gynekologem, aby si vybral nejvhodnější typ antikoncepce.

Recenze O Tampona PharmateX

Četné recenze o použití Tampons PharmateX sdílelo na pozitivních a negativních v nejrůznějších parametrech. Nicméně, většina z nich je snížena na skutečnost, že se nepokoušíte ještě - nebudete rozumět, takže si koupit nebo nekupovat takový antikoncepce je osobní záležitostí každé ženy.

Mezi hlavní výhody léku se rozlišují:

  • Možnost využití v přítomnosti kontraindikací k recepci perorálních antikoncepce;
  • nedostatek vlivu na hormonální pozadí a vaginální mikroflóra;
  • Snížení rizika infekce STIS;
  • Možnost opakovaného použití během dne po zavedení.

Pro nevýhody se ženská polovina populace vztahuje tyto vlastnosti:

  • Vedlejší účinky ve formě svědění a pálení, se projevují v mnoha zástupcích krásného pohlaví;
  • nepohodlí při odstraňování tamponu z pochvy;
  • psychologické nebo skutečné nepohodlí během pohlavního styku;
  • Vysoká cena za malé množství tamponů (v balení pouze 2 ks.);
  • Obsessive a silný zápach levandule.

Vzhledem k výše uvedeným vlastnostem léku a jeho výhody používat ve srovnání s podobnými antikoncepčními lidmi, nástroj si opravdu zaslouží pozornost. Ale pokud je to vhodné pro vás, není to nikomu předem známo, tak zkuste, vybrat si a rozhodnout.