Drush železo drozd - komplikace pro kojení

Candidiasis se vyskytuje v těch nečekaných okamžicích a možná nejen vaginální. V období po porodu, trysky hrudníku často vznikají s kojením a dodává speciální nepohodlí žen. Pro tuto závažnou komplikaci se vyznačuje silnou bolestí pálení povrchu bradavek a mléčných žláz. Kauzativní činidlo nemoci jsou houby podobné kvasinky. Ovlivňují oblast bradavky a arol, a ve zvláště uvedených případech mohou ovlivnit převody průchodů mléčných žláz.

Období a příčiny paží hrudních žláz

Hlavní příčiny onemocnění - nízká imunita a vibrace hormonálního pozadí, ale existují další faktory:

Nedostatečná hygiena

  • nedostatečná hygiena;
  • Chronická kandidóza jiné lokalizace;
  • Trhliny a bradavky;
  • Nesprávná jídla obsahující velké množství cukru a kvasinek;
  • diabetes mellitus a jiná endokrinná hlídka;
  • Kožní onemocnění (včetně incma v bradavku);
  • Další faktory přispívající ke snížení místní a obecné imunity.

Dokonce i syntetický povlečení, podložky s induty, špatná hygiena nebo stresu mohou ovlivnit vývoj onemocnění.

Příznaky a příznaky onemocnění

Hlavní známky onemocnění nejsou známy všem, ve nezkušenosti může být přijata pro mastitidu nebo laktostázu.

Příznaky drozd:

Mokré skvrny

  1. Světlé - růžové barevné bradavky.
  2. Nákup bolestivých bradavek.
  3. Malá vyrážka na kůži hrudníku (červené skvrny).
  4. Silný Itch.
  5. Suritelnost bradavek.
  6. Trhliny bradavek pokryté bílým náletem.
  7. Bolest v bradavcích při použití dítěte pro krmení.
  8. Mokré skvrny, vyrážka a zarudnutí pod prsou.

Pokud žena začne odložit takovou potřebnou výlet na specialistu, léčba bude velmi dlouhá a onemocnění způsobí různé komplikace. Nezodpovědný postoj může vést k novorozené infekci a zavolat mu zobecněnou kandidózu, která je pro děti velmi nebezpečná.

Metody diagnostiky onemocnění

Diagnóza se provádí za použití zkoušky pacienta, sbírka historie onemocnění. Potvrzení je laboratorní diagnostika, přesně určit typ houby, udeřil mléčné žlázy. Materiálový plot se provádí metodou "smear - imprint", nanášení skleněného skla. Zkoumané tahy zkoumané pro kandidální buňky.

Můžete vytvořit test glukózy a obecný krevní test, který bude indikovat z možného důvodu, který způsobil, že mléčná žláza. V případě potřeby musíte udělat imunogram a jmenovat konzultace s úzkými specialisty.

Léčba mléčných žláz

Drush chariots

Při užívání léků, které zničí houby, by měla nastat správné zpracování drozd s kojením. Laktační období neumožňuje použití většiny antifungálních léků, které mohou toxicky ovlivnit tělo dítěte a proniknout mateřské mléko. Pouze v nejnebezpečnějších situacích mohou být drogy užívány ústně.

Pozor by měla souviset s místní závislostí.

Důležité! Při léčbě nepřestávejte kojení dítěte (s výhradou přijetí kompatibilního s drogami GV).

Metody lidí pro léčbu mléčných žláz

Komplexní léčba kandidózy zahrnuje obzvláště pečlivě dodržování pravidel hygieny, drog a prostředků tradičního medicíny, které rychle usnadňují průběh onemocnění a dát dobrý účinek. Konzultace s navštěvujícím lékařem pomůže vybrat nejvíce věrnějších léčebných metod.

Nejčastěji aplikovaná potravinová soda. Musí být smíchán s teplou vařenou vodou, lepení na podíl 2 malých lžící sody na podlaze litr vody. Pokud několikrát denně opláchne postižená místa, bude světu rychle snížit, zarudnutí a zánět bude projít.

Můžete vařit infuzi z barvy lékárny Heřmánek a aplikovat ji stejným způsobem.

Čajový olej přidaný do teplé lázně bude usnadnit průběh onemocnění, pokud užíváte 1 - 2 kapky a během 20 minut užíváte vodní postupy.

Je důležité si pamatovat: Recepty tradiční medicíny pomohou odstranit svědění a odstraňovat příznaky, ale nedostávají se nemoc. Antifungální léky se používají k léčbě kandidomové infekce (lokálně nebo systematické). Drog po zkoumání pacienta zvedne lékaře. Pro léčbu drozd v ošetřovatelských matkách jsou vybrána bezpečná činidla, neproniknuty mateřské mléko a neovlivňují stav dítěte.

Nejjednodušší pravidla dostupná všem bude schopna výrazně zlepšit kvalitu života. K obnovení normální mikroflóry by měl používat léky předepsané specialistou.

Je nutné tak často, jak je to možné, aby si umyli ruce s teplou vodou mýdlem, před a po krmení dítěte, po změně pleny, dítě, po záchodě, udržovat neustále čistotu hrudníku a nosit pouze přírodní spodní prádlo.

Příznaky drozd

Správná léčba usnadňuje příznaky drozd hrudníku pro 2. - 3 dny, ale musí pokračovat, dokud nebude pokračovat, dokud se opakované analýzy mikroflóry s úplnou absencí patogenní houby okamžité terapie nepomůže vyhnout se rozvoji mastitidy u mladých matek. Ale neměli bychom zapomenout na současnou léčbu dítěte a kontaktovat zkušený pediatr, který bude říct nejlepší způsoby, jak zničit škodlivé mikroorganismy bez poškození novorozence.