Děje se itch během drozd

Hlavními znaky, pro které můžete snadno určit vývoj drozds, je spalování a svědění, výběr bavlny. Zpravidla při léčbě těchto symptomů rychle zmizí. V nepřítomnosti úplné diagnózy, doporučeného kurzu nebo nesprávného selekce drog, může žena všimnout opětovného výskytu nepohodlí. Tyto příznaky zpravidla označují vývoj chronické formy.

Drush a Itch

Podle statistických údajů, drozd nebo kandidiózy lze nazvat nejčastějším onemocněním genitálních orgánů. Chraňte častý výskyt plísňové infekce mechanismus jeho výskytu, přítomnost mnoha provokujících faktorů. Kromě toho se drozd může vyvinout pod vlivem dostatečně běžných negativních jevů vnitřních a vnějších.

Pod kandidózou pochopit aktivaci houbové infekce, která vede k zánětlivému procesu. Ženy často zasahují drozel sliznice a kůže anogenitální zóny, která se projevuje svědění a spalování, palce v močení, vyrážka. Pod akutní podobě je hlavním příznakem také charakteristická auta s kyselým zápachem, který způsobuje název onemocnění.

Důvodem vzhledu drozd je nadměrná reprodukce kandidátských hub. Stejně jako ostatní zástupci podmíněně patogenní flóry, houby jsou normalizovány na kůži, sliznice v malých množstvích, nedostatečné pro vývoj zánětlivého procesu. Při vystavení určitým faktorům je zvýšení počtu podmíněně patogenní mikroflóny. Zánětlivé procesy se tak rozvíjejí. Zánět může mít smíšený charakter v důsledku schopnosti mikroorganismů vstoupit do mikrobiálních asociací.

Podmíněné patogenní flóra zahrnuje nejen kandidátní houby, ale také stafylokoky, streptokoky a další mikroorganismy. Růst této flóry je obsažen v důsledku mechanismu ochrany sliznice.

Vaginální mikroflóra se skládá z 95-98% bakterií mléčných kyselin. Lactobacillia se podílí na tvorbě kyseliny mléčné, což udržuje dostatečnou úroveň vaginální kyselosti.

Stav sliznice závisí na úrovni estrogenu. Pod jejich dopadem na povrch sliznice se glykogen nahromadil, rozdělí laktobacillií k tvorbě kyseliny mléčné. Laktobacillia, sjednocení v mikrokolonu, vytvořit tenký povrch bioflíger - glycocalix. Tento bioflink a nezbytná úroveň kyselosti neumožňují zneplatit škodlivé mikroorganismy, které se množí a pronikly do epitelu.

Pokud se počet bakterií mléčných kyselin sníží, se také změní kyselost pochvy. To vede k aktivní reprodukci podmíněně patogenních mikroorganismů, přemístění potřebné mikroflóry. Zánět se rozvíjí.

Pokud je však snížení množství laktobacilu mírně, zdravý imunitní systém ženy může omezit vývoj zánětlivého procesu. Bakteriální vaginóza je častým jevem žen. A Candidiasis se vyvíjí pouze v polovině případů dysbiotických poruch. Aby bylo možné vyvinout drozd, který se projevuje svědění a spalování, je nutné mít souběžné patologie a dopad nežádoucích faktorů. Svědění a pálení charakteristiky kandidózy se objevují v hormonálních a imunitních poruchách.

Drush může vyvolat příčiny fyziologické povahy. Stvrzení a pálení pocit se často objevují u těhotných žen a žen v menopacterním období i po léčbě. Obnovení symptomů po léčbě je spojeno s hormonálními oscilací, strukturální úpravy sliznic. Kromě toho může být laktace oslavována svědění a hořkovací bradavky. Stroj na bradavkách se vyvíjí v důsledku mikrotrhlic a vysokou vlhkostí.

Drush se projevuje svědění a spalování i u mužů. A drozd může být přenášen se sexuálními kontakty, což naznačuje, že je třeba léčit jak sexuální partnery. Nicméně, Candidiasis je nezávislá patologie, například na pozadí přijímání antibakteriálních léčiv.

Drush má dvě formy:

  • ostrý;
  • Chronický.

SHARP Tvar Candidiasis přináší hmatatelné nepohodlí: svědění, vypalování a výběru chaty. Nepohodlí může zesílit se sexuálním kontaktním a hygienickým postupem. Gynekologové věnují pozornost, že obvykle tyto příznaky rychle odjíždí při přijímání antifungálního léku. Nesprávná léčba však vede k přechodu onemocnění v chronickém tvaru, což je poměrně těžké vytvrzovat.

Chronická forma má dvě odrůdy:

  • opakující se;
  • Přetrvávající.

Opakující se forma je výhodnější volbou. Svědění a vypalování se objevují pouze v období exacerbací. Během remise, obvykle nejsou žádné příznaky patologie. Exacerbace je obvykle způsobena dopadem provokujících faktorů. Pokud je trvalé druhy, spalování a svědění je přítomen téměř neustále. Taková forma s obtížemi lze léčit. Často je po léčbě zachována svědění a pálení.

Příčiny onemocnění

K vývoji svědění a pálení v drozu, vede aktivně reprodukci kandidátských hub. Na tahu je vzhled drozd nepřetržitě spojen s provokujícími faktory.

  1. Slabá genitální hygiena. Tato položka také zahrnuje ubytování hygienických postupů. Na pokožce a sliznici anogenitální zóny jsou přítomny jak užitečná, tak patogenní flóra. Jednoduché hygienické postupy umýt škodlivou flóru z povrchu, což zabraňuje zánětlivému procesu.
  2. Sprinting. Časté zavlažování zavlažování, stejně jako nadměrná hygiena, přispívá k čištění značné množství potřebné flóry. Rovnováha je rozbitá, zánětlivý proces se vyvíjí.
  3. Použití nevhodných hygienických činidel. Sleduje se speciálními prostředky, které nemají agresivní složení. Jinak nejsou alergické reakce vyloučeny, které jsou doprovázeny svědění nebo spalování. Je žádoucí, aby kyselina mléčná vložena do detergentů.
  4. Poranění sliznice. V případě poškození integrity tkání je pozorována ztráta ochranných vlastností. Sloučenina tak nemůže odolat účinkům negativních faktorů.
  5. Věkové zvláštnosti. Je známo, že vaginální mikroflóra má v určitých věkových obdobích života v určitých věkových obdobích. Například vagina novorozeně je zcela sterilní a tvorba flóry končí 16 let. Přispívá k drozbě také nedostatečné množství pohlavních hormonů a mírnosti sliznice. U žen po výskytu menopauzy je sliznice atrofie atrofie, kvalita slizukce děložního hrdla se také mění v důsledku hormonálního schodku. Způsobuje charakteristické svědění a pálení.
  6. Sexuální infekce a zánětlivé procesy. Pod vlivem zánětlivého procesu infekce se sliznice uvolní a postižená pronikáním houbových kandidátů.
  7. Dysbiotické poruchy. Bakteriální vaginóza predisponuje na vývoj candidiózy kvůli snížení počtu laktobacilli.
  8. Příjem antibiotik a hormonálních léků. Dlouhodobá antibakteriální a hormonální terapie utlačuje imunitu. Vytvořit předpoklady pro rozvoj kandidózy.
  9. Diabetes. Tato patologie je doprovázena akumulací glukózy v tkáních. Na tahu je glukóza živinový prostředek pro chovnou houbovou flóru.
Příčina svědění a spalování může být účinkem několika nežádoucích faktorů.

Spalování a další příznaky

Závažnost svědění a hoření závisí na závažnosti dysbiotických poruch. Se změnou kyselosti média, reprodukce jak plísňové flóry, tak dalších podmíněně patogenních mikroorganismů.

S drobnou odchylkou ve složení vaginální flóry může dojít k oživení v přítomnosti adekvátně fungujícího imunitu. Jinak Candidia prostě jde do chronického drozd s obdobím remise a exacerbací.

Pokud je drozel kombinován s jinými infekcemi, může být klinický obraz odlišný. Akutní drozd má řadu charakteristických znaků.

  1. Hořící a svědění v oblasti vnějších pohlavních orgánů. Obvykle nepohodlí ve formě svědění a intenzity hoření ve večerních hodinách a v noci a často doprovází sexuální kontakty, hygienické postupy. Také závažnost svědění a vypalování je posílena v předvečer menstruace.
  2. Výběr konzistence bavlny. Příděly jsou podobné Skyfestu mléka a často vyvolávají zisk pálení a svědění. Když se sekrece suší na prádlo, zůstávají nažloutlé skvrny.
  3. Spalování a řezání při močení. Když se během močení vyskytuje kandidální uretritida a cystitida, vyslovená nepohodlí a bolestivost. V uretritidě jsou spalování a řezání zaznamenány na začátku močení, a když cystitida - na konci. Kromě toho se může vyskytnout falešné nutkání pro močení.
  4. Vyrážky ve formě malých bublin, které jsou doprovázeny svědění. Tento příznak také přispívá k vývoji zánětlivého procesu.

Během gynekologického vyšetření lékař konstatuje hyperemii sliznic. Někdy je bílý řádek jasně viditelný, který krvácí při pokusu o odstranění.

Candidiasis můžete definovat na výsledcích nátěry na flóře. Za účelem stanovení typu houby potřebovaly další analýzy pro přiřazení léčby chronického drozd.

Drush jde do chronické formy za dva měsíce akutní fáze. Vývoj chronické formy je často spojen s nesprávnou léčbou. Vezmeme drogu z kandidičů sami, žena rizika zhoršuje tok zánětu. Itching a drozd se objeví v každém exacerbaci. Kromě toho není plně ukončeno předmětem, přispívá k rozvoji odolnosti mikroorganismů.

Chronická kandidóza má méně výrazné příznaky. Vypouštění Curl může být nepřítomný. Zpravidla s chronickým drozd, lékař určuje zákalu vaginálního hlenu a známek atrofie sliznice.

Metody léčby

Gynekologové používají antifungální přípravky pro léčbu kandidózy v různých dávkových formách. Vhodné pro použití, včetně těhotných pacientů, místních spotřebičů. Tyto léky ovlivňují okamžitou blízkosti zaměření infekce, což vysvětluje jejich účinnost.

Místní použití jsou reprezentována krémy, masti, gely, svíčky a řešeními.

Při chronické kandidiózy je léčba složitá. Zahrnuje použití lokálních a systémových léků.

Gynekologové předepisují antifungální léky následujících skupin.

  1. Polienova, například nystatin.
  2. Triazolové deriváty, zejména fluukostat.
  3. Skupina imidazolu, včetně upřímnosti.

S kombinovanou infekcí se často předepisují kombinované akční přípravky, do které patří Terezhin.

Nepohodlí po utracené terapii

Některé ženy považují kandidózu s neuzavržitým onemocněním, k léčbě, která není nutná. Kromě toho je k dispozici různé necitlivé léky pro použití, které jsou schopny zachránit ženu z svědění a vypalování co nejdříve.

Nicméně, nesprávná léčba přispívá k přechodu drozd v chronické formě. Proto po léčbě jsou opakování onemocnění často. V takových případech potřebuje žena provádět analýzy, které určují typ patogenu, aby se vybrala optimální přípravu léčiva. Často léčba chronického tvaru drozd trvá několik měsíců.

Chcete-li odstranit známky drozd, pouze léčba léčba nestačí. Gynekologové zdůrazňují, že je také nutné eliminovat provokativní faktory. V některých případech to není možné. Například po ošetření, svědění a vypalování se znovu vrátí s doprovodným diabetem. S pomocí příslušné terapie a prevence můžete dosáhnout dlouhodobé remise.

Odborníci věnují pozornost určitým pravidlům, která pomohou vyhnout se opakování onemocnění po léčbě.

  1. Včasná hygiena genitálií a spodní prádlo.
  2. Neschopnost kontrolovat, s použitím agresivních detergentů.
  3. Na sobě přírodní prádlo ve velikosti.
  4. Výjimka denních hygienických těsnění, toaletní papír s vůněmi.
  5. Omezování cukrovinek, dostatečná spotřeba produktů kyseliny mléčné.
  6. Přijetí lékařských drog pouze jmenováním lékaře.

Ve výskytu svědění a vypalování po léčbě by se člověk neměl počítat s nezávislým zmizením příznaků nepohodlí. Doporučuje se navštívit specialistu pro výběr účinného léčebného režimu.