Contex zářící

Zářící kondomy jsou určeny pro páry, které chtějí zvýraznit o jejich intimní život. Nejlepší sláva KONTEX Brand Brange získala největší slávu. Bariérové ​​antikoncepce této společnosti mají vysokou kvalitu, účinně chrání před infekčními chorobami a zabraňuje nežádoucímu těhotenství.

Contex Zářící

Contex Zářící

Zářící kondomy kontextu sestávají ze dvou vrstev latexu - přírodního materiálu získaného z rostliny geventu. Tento materiál zřídka způsobuje alergické reakce. Proto kupující se nemusí bát vzhled vyrážek, svědění, zarudnutí nebo edému v oblasti genitálních orgánů.

Důležité! Když se na boku objeví alergie, je nutné jej okamžitě odstranit a následně vybrat si ponorný kondom.

Glow kondomů ve tmě je dosaženo přítomností pohonu mezi latexovými vrstvami. Skládá se z zinku a sulfidu mědi, je bezpečné pro lidské zdraví. Drive je zářící a ne latex. Soudě podle recenze, efekt trvá krátkou dobu.

Pokryté kondomem s mazivem, díky kterému penis snadno vstupuje do pochvy.

Contex Zářící

Charakteristika zářící v temných kondomech

Balení jsou kondomy různých barev: růžová a zelená. Každý se nachází v individuálním průhledném balení. Má také zajímavou jasnou barvu.

Světelný kondom je zcela bezpečný pro sexuální partnery, protože kůže přichází pouze s latexovým nátěrem.

Podmínky, které zářily ve tmě, stanou se vynikajícím řešením pro páry žijící společně po dlouhou dobu. Kromě toho způsobují spoustu pozitivních emocí. Proto s prvním intimním připojením z vtipných "světových světů" je lepší odmítnout.

Zářící kontejnerová zářící zářící přinese nové pocity v intimním životě, aniž by byla dotčena bezpečnost. Ale aplikovat je průběžně zcela bezvýznamný. Koneckonců, to je krása použití světelných přenesených - vzácné zábavy, ředění.

Contex Zářící

Velikost

Rozměry světelných kontextů nejsou odlišné od klasické linie kondomů této značky: délka - 180 mm, šířka - 52 mm. Tloušťka latexu je 0,06 mm. Ale kvůli přítomnosti Drive Konda, mnohem silnější ze svých kolegů. Proto přirozené pocity hrají velkou roli v sexu během pohlaví, doporučuje se použití světelných kondomů.

Dokonce i levnější zářící kondomy lze objednat v Číně. Podrobnosti o nich v tomto videu:

Podmínky použití

Správné použití kondomů je důležité pro skutečně bezpečný sex. Použití světelných antikoncepce je v mnoha ohledech podobné standardům. Ale je tu jedna funkce. Aby se dosáhlo účinku záře ve tmě, musí kondomy lehnout po určitou dobu pod slunečním světlem nebo lampou. Zpravidla dostatek párů minut. Během této doby, kondom "dobíjeno" přes transparentní balení. Výrobce tvrdí, že záře trvá půl hodiny. Ale páry, které vyzkoušeli původní návrhy, říkají, že účinek trval mnohem méně.

Nosit kondom může některý z sexuálních partnerů během předběžné pohlazení. To se provádí následovně:

  1. Otevřete jednotlivé balení antikoncepce poté, co se konal během několika minut pod světlem.
  2. Zkontrolujte, zda jsou okraje kondomu otočeny ven.
  3. Mezi velkým a ukazováčkem jedné ručně zmáčkněte bradavky na konci kondomu. Jedná se o nádrž, kde posádka po ejakulaci.
  4. Stále drží bradavku, druhá ruka stiskněte antikoncepci na špičku penisu.
  5. Nasazení světelného kondomu po celé délce penisu.
  6. Zkontrolujte produkt pro poškození a husté sousedící s tělem.
Pozornost! Na sobě antikoncepci po zahájení sexuálních aktů významně snižuje svou účinnost.

Skladovatelnost

Doba použitelnosti zářící Kontex Zářící je 3 roky. V tomto období výrobce zaručuje účinnost svých produktů. Ale že doba použitelnosti nevyprší za dopředu, je důležité udržet antikoncepci správně:

  • Bez dopadu přímého slunečního světla (s výjimkou krátkého "dobíjení");
  • při teplotách od 0 ° C do 25 ° C;
  • na suchém místě.

Kolik je zářící kontext

Zářící kontextové kontextové kombinovat vysokou kvalitu a cenově dostupnou cenu. Jejich náklady se liší v závislosti na obchodě a počtu produktů v balíčku. Podmínky vyrobené v baleních 3 a 12 kusů. Výhodnější koupit balení s 12 kondomy, jako v tomto případě jsou náklady na jeden kondom menší.

Průměrná cena balení se 3 produkty je 100 rublů, s 12 antikoncepce - 300 rublů.

Bohužel, Contex zářící je obtížné najít v lékárnách a internetových obchodech. S největší pravděpodobností, kupní podmínky budou mít sexuální obchod. Cena v tomto případě bude poněkud vyšší.

Závěr

Zářící kondomy ContEX zářící - ideální řešení pro ty, kteří chtějí bezpečný sex a nebojí se experimentovat. Značka "CONTEKS" je dobře zavedena na ruském trhu. A jeho zářící kondomy jsou populární jak mezi mladými lidmi a dalšími páry dospělých. Vzhledem ke své tloušťce a originalitě jsou světlé ceník sotva vhodné pro pravidelné užívání, ale určitě přinese různé intimní život.