Kondomy pro prodloužení pohlavního styku

Někteří muži mají předčasnou ejakulaci, která se také nazývá včasný orgasmus. Důvody tohoto jevu zahrnují nadměrné vzrušení, dlouho abstinence, psychologické faktory, zvýšená citlivost výšky a některé nemoci. Problém včasného orgasmu lze vyřešit, pokud člověk používá kondomy s anestetikou.

Kondomy pro prodloužení pohlavního styku

Výhody a nevýhody prodloužených kondomů

Kondomy s anestetikou vám umožní rozšířit sexuální akt. Je známo, že v průměru muži dosáhnou orgasmu před ženami po dobu 5 minut. Tento mechanismus byl poskytován přírodou, protože intimní přiblížení poskytuje nejprve, reprodukci, a není potěšení.

Takzvané prodloužené kondomy se používají k rozšíření pohlavního styku snižováním citlivosti penisu. V důsledku toho se vyskytuje zpoždění ejakulace.

Kondomy obsahující anestetikum, reprezentují antikoncepci latexu. Kompozice (lidokain nebo benzokain) se aplikuje na vnitřní povrch, který pomáhá snížit zvýšenou citlivost hlavy členu v sexuálních kontaktech. Nervové zakončení po 60 sekundách jsou blokovány, což zvyšuje dobu trvání pohlavního styku do 10 minut.

odkaz! Anesthetika se používá jako anestetika odstranění citlivosti.

Kondomy pro prodloužení pohlavního styku

Prodloužené kondomy lze doporučit lidem, kteří mají předčasnou ejakulaci. Vzhledem k přidávání anestetikum k mazání se citlivost snižuje, což umožňuje prodloužit sexuální akt. Výhody také zahrnují zvýšenou pevnost kondomů v důsledku zvýšení tloušťky stěny produktu. Prakticky chybí riziko porušení integrity antikoncepce.

Nicméně, zmatení s anestetikem mají také nevýhody, z nichž jeden je snížení citlivosti a žen. Tento jev se vyskytuje, když anestetika apeluje na vnější povrch výrobku. Použití kondomů s prodlouženým účinkem může vést k nedostatku ejakulace.

Kondomy s jakoukoliv anestetikou nelze použít pro orální sex. Jinak existuje snížení citlivosti ústní dutiny.

Nejčastější nevýhody prodloužených kondomů zahrnují:

  • potřebu odpovídajícího použití, aby se zabránilo anestetikum na sliznici sliznice;
  • ztráta zájmu o intimní blízkosti s častým použitím;
  • Vývoj vedlejších účinků.
Důležité! Výběr kvalitních antikoncepce je nezbytná.

Má kondomy s anestetikou škodlivé

Chemické složení, které se aplikuje na povrch výrobku, může vést k vývoji alergických reakcí, a to jak u mužů, tak pro ženy. Je známo, že alergie je faktorem ve vzhledu kandidózy nebo drozd.

Kondomy pro prodloužení pohlavního styku

Použití anestetické antikoncepce v některých případech způsobuje necitlivost člena, která je doprovázena nepříjemnými pocity. Po ukončení používání se často objevuje regrese předčasné ejakulace. Použití prodloužených produktů tedy není prostředkem terapie, ale pouze masky stávajícího problému.

Důležité! Podmínky pro prodloužení pohlaví kontaktů odstraňují vyšetřování, nikoli však příčinu. Mohou být použity výhradně epizodicky.

Kondomy s lidokainem nemohou způsobit značné škody na zdraví. Vznik nežádoucích účinků není pozorováno u všech partnerů, kteří používají takový typ antikoncepce.

Mechanismus působení kondomů prodlužuje sexuální činy

Kondomy pro dlouhý sex jsou vyrobeny z latexu. Mají však větší tloušťku ve srovnání s konvenčními výrobky. To je způsobeno tím, že husté stěny mohou snížit citlivost, což zajišťuje rozšíření pohlavního styku.

Kondomy s chladicím účinkem obsahují speciální složku pro snížení citlivosti. Kompozice se aplikuje na vnitřní stranu produktu, aby se zabránilo vniknutí látky v pochvě a alergické reakci.

Jaké kondomy prodlužují sexuální akt

Produkty s takzvaným prodlouživým účinkem se používají k rozšiřování pohlavního styku v případě předčasné ejakulace. Tyto výrobky z vnitřku jsou zpracovávány speciálním anestetikem ovlivňujícím nervové zakončení.

odkaz! Kromě prostředků antikoncepce z latexu můžete použít speciální masti a krémy. Chladicí kondomy jsou však populárnější.

Hodnocení nejlepších kondomů s anestetikou

Mnoho výrobců kondomů produkuje produkty určené k prodloužení pohlavního styku. Nejoblíbenější jsou následující známé značky:

  1. Contex označený "longlove" (benzokaine) má následující parametry: 180/52/0.06.
  2. Durex "Longplay" (benzokain) se vyznačuje jednotným rozložením anestetického a vysoce kvalitního latexu, což vám umožní získat vliv světelného zmrazení. Délka produktu je 190, šířka - 56 a tloušťka stěny - 0,007 mm.
  3. DUREX "Dualextase" (benzokain) byl vytvořen k dosažení simultánního orgasmu od partnerů. Kondomy se vyznačují anatomickým tvarem a přítomností žeber, pupínky. Antikoncepční kombinované analogy vzrušení a longplay. Parametry odpovídají 195/56 / 0,07 mm.
  4. Ganzo "longlove" má velikost 180/52 / 0,06 mm. a liší se mírným množstvím benzokainu.
  5. Husiarian "prodloužení" (180/52 / 0,06 mm.) jsou rozpočtová verze CONTEX.
  6. Sico "Marathon" a InnoTex Infinity (benzocaine). Kondomie mají stejné parametry jako Husarian "prodloužení". V kvalitě latexových kondomů jsou viditelné pro plnění
Důležité! Odborníci věnují pozornost, že kondomy s prodlouženým účinkem mohou být nahrazeny běžnými kontraceptivy s tlustými stěnami.

Kondomy pro prodloužení pohlavního styku

Jak používat kondomy s anestetikou

Kondomy pro rozšiřování pohlaví mají určité funkce, které by měly být považovány za použité:

  1. V některých kondomech slavných značek (Kontex, Durex) vypadá Benzocaine jako kus, který lze v případě potřeby naučit.
  2. Trvalé použití může vést ke snížení citlivosti.
  3. Existuje vysoké riziko alergické reakce.
  4. Anestetická dávka, aplikovaná na vnitřní povrch, není někdy vhodná pro individuální prahovou hodnotu citlivosti. Může způsobit necitlivost nebo ztrátu erekce.
  5. Oslabení montáže a štěpení kondomu je důsledkem ztráty citlivosti. V tomto případě vzniká riziko infekce a neplánovaného těhotenství.
Pozornost! Je třeba se vyhnout lidocain nebo benzokainu na ústa a pochlanci vaku.

Cena kondomů s anestetikou

Náklady na kondom se liší v závislosti na společnosti výrobce:

  • Contex "Long Love" - ​​od 530 rublů. (12 ks.);
  • Durex "Longplay" - od 650 rublů. (12 ks.);
  • Durex "Dualextase" - od 735 rublů. (12 ks.);
  • Ganzo "Longlove" - ​​od 116 rublů. (3 ks.);
  • SICO "Marathon" - od 432 rublů. (12 ks.)

Kondomy pro prodloužení pohlavního styku

Závěr

Pro časnou ejakulaci se doporučují kondomy s anestetikou. Jejich použití by mělo být epizodický vzhledem k nedostatku terapeutického účinku.

Opovržení s anestetikou

Recenze rozšíření sexuálních kondomů jsou docela protichůdné.

Ekaterina Aleksandrovna BogataReva, 40 let, Sverdlovsk
Vždy se svým manželem používal obyčejné kondomy. Ale jednou viděl na lékárně kondomy dlouhou lásku z kontextu a rozhodl se vytvořit různé intimní život. Nelíbilo se to úplně. Po anestetice došlo k hrozné necitlivosti, spalování a pevné nepohodlí.
Oksana Vladimirovna Panowets, 33 let, Arkhangelsk
Pravidelně s mladým mužem používáme kondomy s anestetikou. Nikdy jsme nebyli neúspěšní. Hlavní věcí je koupit vysokou kvalitu, například Dyusk nebo kontext.
Violetta Olegovna Serchya, 29 let, Jekatěrinburg
Po použití je nejednoznačný dojem. Sexuální pohlavní styk byl v pořádku, všechno je jako vždy. A pak se manžel projevil silnou alergickou reakci, musel jít k lékařům a pití tablety.