Kontext kontextu dlouhá láska

Můžete zvýšit dobu trvání pohlavního styku výběrem správných kondomů. Můžete rozšířit požitek pomocí Contex Long Love. Tyto kondomy jsou navrženy tak, aby snížily citlivost penisu, takže muž může mít sex delší. Nejen lidé, kteří trpí předčasným ejakulací, mohou je využít, ale ti, kteří chtějí diverzifikovat sexuální život.

Složení kontemplačního kontextu s anestetikou

Contex Dlouhá láska je vyrobena z přírodního latexu. Na vnější straně každého kontextu kontextu kontextu je aplikován silikonový gelový mazivo pro zmírnění posuvné. Uvnitř dlouhé lásky je anestetika - benzokain. Může být rozpuštěna ve vnitřním mazivu kondomu nebo tvořit spojku.

Charakteristický kontext Dlouhá láska

Contex Barier Antikoncepce jsou vyrobeny z odolného latexu. Kvalita každého produktu je kontrolována na speciálním zařízení. Dermatologické testy jsou prováděny periodicky pro identifikaci možných alergických reakcí, kontaktní dermatitidu na použitých typech maziv a anestetik. Nelze použít Contex pouze pro lidi, kteří mají alergie na latexu.

Komentář! Během výroby dlouhých lovných kondomů, ani barviva ani příchutě. Vzhledem k tomu je pravděpodobnost alergií nebo dermatitidy snížena na minimum.

Contex Dlouhá láska je navržena tak, aby zabránila předčasné ejakulaci u mužů. Anestetika ovlivňuje nervové zakončení v genitálním orgánu a neumožňuje člověku okamžitě dokončit.

Rozměry kondomů Dlouhá láska

Dlouhá láska se neliší od standardních modelů CONTEX. V délce nasazeného stavu bude strana 180 mm, šířka, 52 mm. Tloušťka stěny v kondomech ContEX Dlouhá láska 0,07 mm.

Výhody a nevýhody kondomů s anestetikou

Před použitím kondomů s benzokainem je žádoucí zjistit, jaké výhody a nevýhody mají. Výhody Conttex Long Love lze přiřazeny:

  • snadnost použití;
  • možnost zvýšení délky pohlavního styku;
  • Vysoká účinnost, akční anesthetika je po 1-2 minutách po uvedení.

Ale dlouhá láska má nedostatky. Někteří muži porovnávají akci benzokainu, který se používá ke zvýšení délky sexuálního proudu s místní anestezií. Nemají jen citlivost na pádu, přestanou cítit jejich sex péct. To vede k oslabení montáže i u těch, kteří tyto problémy nepotřebovali. Ale tato akce není pozorována vůbec.

Kontext kontextu dlouhá láska

Někteří muži si stěžují, že kondom kondomy dlouhá láska snižuje citlivost. Ejaculace dochází, orgasmus přichází, ale pocity jsou skládky. Proto může být potěšení z takových sexuálních zásluh slabší než obvyklé.

Mezi nedostatky patří také neozrazení účinku anestetiky. Mnozí už za 10 minut se citlivost vrátí v plném rozsahu. Ačkoli někteří říkají, že Contex Long Love vám umožňuje natáhnout sex několik hodin. Záleží na individuální citlivosti na benzokain.

Contex používat pravidla s anestetikou

Takže, že neexistují žádné problémy při použití dlouhých lásky konders, musíte dodržovat doporučení výrobce:

  • Fóliový obal musí být přerušen ručně ze strany, kde jsou zuby umístěny (při použití nože, nůžky a dalších akutních předmětů, je možné poškodit tenký latex);
  • Než vydáte kondom, měli byste se ujistit, že není zapnuta ven ven, jinak bude anestetika snížit citlivost non-penisu a vaginu ženy;
  • Před tažením kontaktu, musíte umlčet nádrž spermatu s prsty, aby se uvolnil vzduch z něj, zároveň můžete rozbít benzokain bunch tak, aby byl rovnoměrně rozložen do kontextu;
  • Po ejakulaci kondomu je nutné pečlivě odstranit a hodit do odpadků, okamžitě by se měly promyje penisem, aby se promyje zbytky spermií, maziv a anestetikum.
Varování! Dokonce i malé množství benzokainu v pochvě nebo na venkovní genitální orgány ženy může vyvolat alergickou reakci. Také zvyšuje pravděpodobnost drozd.

Některé páry pro prodloužení sexuálních aktů se nejprve zabývají láskou bez antikoncepčních látek, a pak dát na kontexu dlouhou lásku. Ale tato metoda nechrá buď od nežádoucího těhotenství (spermie může vyniknout s mužským mazivem, který v malých množstvích se objeví během pohlaví), ani z nemocí venerálních.

Pokud během pohlavního styku s dlouhou láskou od CONTEX, erekce oslabila, pak je nutné odstranit antikoncepci a důkladně umýt penis. Jinak, když se snažíte obnovit s pomocí ústních pohlazení, bude partner čelit nepříjemnému problému - pod vlivem roucha, ústa budou zabírat.

Skladovatelnost

Při nákupu ContEX Dlouhá láska je důležité zkontrolovat datum ukončení jejich použití. Je indikován na běžném kartonu a každém jednotlivém obalu. Důvodem je skutečnost, že Conttex Dlouhá láska byla odstraněna z výroby, takže v obchodech, lékárnách a internetových stránkách je můžete najít pouze v zbytcích.

Je možné ukládat produkty po dobu 5 let. Doporučená teplota - až + 25 ° С. Je důležité udržet kondomy v místech chráněných před slunečním světlem. Nedodržení těchto podmínek může vést ke snížení trvanlivosti kondomů. Pod vlivem vysokých teplot, latex se stává méně elastickými, mikrockory se mohou objevit na něm.

Contex dlouhá láska

Na prodej najdete balíčky CONTEX 3 a 12 ks. Cena 3 Kondek Dlouhá láska kondenzuje je asi 170-220 rublů. Pro 12 kondomů bude muset dlouhá láska dát 540-640 rublů. Náklady závisí na stanoveném cílovém bodu dopravního bodu.

Velké balení koupit více ziskové, zejména pokud se dostanete na sklad. Ale s přihlédnutím k odstranění modelu od výroby Při nákupu antikoncepce se slevou je nutné pečlivě zkontrolovat jejich datum expirace.

Kontext kontextu dlouhá láska

CONTEX Dlouhá láska recenze

Diana Vasilyeva, 21 let, Magnitogorsk
Ten chlap se rozhodl experimentovat a zkusit všechny kondomy, které se setkáme. Takže jsme se dostali do kontextu dlouhé lásky, zpětná vazba před použitím o nich nebyly číst. Sex s nimi se na dlouhou dobu protáhly, nebyly s erekcí žádné problémy, ale citlivost se významně poklesla.
Ekaterina Asmanova, 29 let, Tula
Po porodu a její manžel se rozhodl používat pouze kondomy. Jeden z oblíbených ocelových dlouhých lásky CONTEX, i když je používáme zřídka. S jejich pomocí můžete prodloužit sexuální akt minut o 10-15.
Anna Andreeva, 24 let, Perm
Pro různé pocity, periodicky koupit dlouhou lásku. Používáme je v případech, kdy není nutné spěchat kdekoli, je čas být izolován mezi sebou. Při použití nebyly žádné problémy.

Závěr

CONTEX Long Love Fit lidí, kteří chtějí prodloužit dobu trvání pohlaví a jsou připraveni na citlivost člena se sníží. Jeden muži pocity se prakticky nezmění, jiní porovnávají akční anestetikum s místní anestezií. Vše záleží na individuální citlivosti mužského orgánu.