Reklama kondomy durex

Individuální balení DRS EXTRA SAFEDurex - přední společnost pro investování a propagaci v televizi a na internetu. Durex vytváří a produkuje obrovské množství válečků na antikoncepci: sexuální onemocnění a nechtěné těhotenství, které způsobují obrovskou rezonanci ve společnosti, včetně negativních.

Zvláštní rezonance vytvořila videa o Ruslan a Vica, v grafu udělené Gonorrhea a syfilisem.

Reklama o Vika a Ruslana

Všechny typy dun jsou Dyus odkaz

O syfilisu

Hlavní hrdinka válce je Vika, úspěšná, okouzlující a atraktivní dívka, ale na pozemku svého syfilisu. Válec volá nezapomenout na kondomy Dysenxu ani v okamžiku, kdy krása zcela zastíněla hlavu.

Zdá se, že není nic neobvyklého, ale toto video bylo nešťastné všechny wiki, protože to se stalo meme na sociálních sítích, dívky s tímto jménem byly konstantní posměch, což není překvapující, dav Hawts hra, pamatovat stejnou "Alena bude dát!".

V roce 2018 FAS podala žalobu na společnost kvůli frázi "téměř každého druhého ruska měla sexuální infact", který není vůbec platný. Pro občany se tato fráze vůbec zněla vůbec, jako by neměli sexuální kulturu, zdravotnické systémy.

Důležité! Po polynomiálních stížnostech byly názvy z reklamy zcela odstraněny. Je třeba poznamenat, že stejný válec je vysílán po celém světě v různých jazycích a s různými názvy, takže název "Vika" byl vybrán náhodně.

Originální komerční

Stanovisko bloggerů na toto téma

O gonoronu

Další dávka inzerentů se dotkla všech Ruslans. Reklama DyereX o Gonorrhee také začala v roce 2017, ale nezpůsobil ponížení a výsměch k tomuto názvu a prošel téměř bez rezonančního.

Rollers 2018

Společnost vydala reklamu pro den svatého Patrika (Valentine) - Durex neviditelný

Válec pro Duskin Intenzivní - v prodeji od října 2017.

Skandální válce Durex

Soundtrack: Jessie Ware - nejdivočejší moment

Můžu zůstat včas! Promiň, neměl čas! Inzerce Nespolehlivost metody antikoncepce - Ppa