Durex hraje velmi třešeň

Durex hraje velmi třešeň

Gel-mazivo Durex hrát velmi třešeň měkký, sladká chuť a neuvěřitelně ovoce. Použijte to, kde a někdy.

Gel-mazivo Durex hraje velmi třešeň - to je šťavnaté, lahodné mazivo. Neobsahuje cukr, což znamená, že může být použit v každém množství! Mazivo je vyrobeno na vodě, takže může být použit s kondomem. Velikost vločky - 50 a 200 ml.

Proč používat maziva?

Pomocí mazání může přidat ostrost vašeho sexuálního života. Experiment s různými pachy a pocity, dokud nezvednete, co vám nejlépe vyhovuje. Čas od času bez ohledu na to, jak vás nadšený, tělo nevytváří dostatek maziv, a v tomto případě můžete použít malý gelový mazivo. Maziva jsou také ideální pro použití s ​​vibrátory, pokud chcete ještě intenzivnější pocity. Maziva gelu na bázi vody jsou dokonale kombinovány s Durex kondomy, ale výrobky na bázi oleje je mohou poškodit, takže před použitím zkontrolujte kompozici.

Ujistěte se, že všechny durex gely jsou vhodné pro použití s ​​kondomy!

Jak používat

Otevřete kryt, otočte dávkovač a lehce stiskněte. Použijte malý gelový mazivo.

Technické údaje

Gel Durex hrát velmi třešeň se rozpustí vodou a snadno se umyje. To je sjednocená látka, která opustí skvrny, ale je lepší se vyhnout kontaktu s očima. V případě podráždění přestaňte pomocí gelu. Pokud podráždění pokračuje, poraďte se s lékařem.

Udržujte Durex hrát velmi třešňový gel lubrikant v chladném suchém místě, daleko od slunečního světla. Používat do tří měsíců od data otevření. Produkt je bezpečný, ale je lepší jej udržet mimo dosah dětí.

Charakteristika Durex Hrajte velmi třešeň

  • Značka
    Durex
  • Struktura
    Glickarol, voda, propylenglykol, hydroesethytocelulóza, kyselina benzoová, sátnice sodného, ​​hydroxid sodný, aroma.
  • Aroma
    Třešeň
  • Objem
    50 ml nebo 200ml
  • Země
    Velká Británie