Kondomy contex žebrovaný

Contex žeblo

Od roku 1995 je ruský trh reprezentován kontextovými kontexty, které jsou vyráběny pro naši zemi v Thajsku a.Korea a po testovacích kontrolách pro dodržování standardy kvality, fasciance a distribuovány v Rusku.

Contex žebrovaný - originální kondomy s neobvyklým povrchem. Přeloženo z angličtiny "žebrovaný" znamená žebrované a pro milovníky experimentu a Amaze - nejvhodnější volba.

Vzhled kondomů se neliší od obvyklého produktu tělesné barvy. Vizuálně nemožné vidět zesílení a explicitní konvexní detaily. Nicméně, když je vidět na světlo v celém kondomu (kromě pohonu), "hrany" jsou viditelné, které, když sex, vytvoří další příjemné pocity.

Mezi plody značky patří:

  • Perfektní velikost žeber;
  • spolehlivost-

    Vzhled kontemplace ContEX žebrovaný
    Vzhled kondom

  • síla.

Rozměry

  • Délka: 180 mm.
  • Šířka: 53 mm.
  • Tloušťka: 0,075 mm.

Náklady

Kondomy Contex žebrovaný v Rusku jsou baleny v krabici 3 a 12 kusů. Balení rozpoznatelných barev Ultramarín s nakreslenou skořápkou, uvnitř mini-brožury s informacemi o výrobku / instrukcí.

Porovnejte ceny v obchodě
názevCenaInternetový obchod
  • Contex žeblo # 3

200 rublů.

Koupit
Růžový králík

250 rublů.

Koupit
Kondový obchod

Je možné se seznámit s názvem značky na místě stejného jména a online obchod bude příjemně překvapit rozmanitost zboží: kondomy, maziva, pro zoufalé - baseballové čepice s nápisem "sex".

Recenze

Recenze Dámy na kontextu kontextu žebrede před všemi chvály. Označují zvýšenou citlivost, mírně těší tělo s neustálým rytmickým dotekem "žeber" na intimních zónách. Kondomy jsou dobré a během análního pohlaví.

Mladí lidé, kteří jsou žízní, aby zažili nové pocity, nezanechali lhostejné na kontemploce ContEx žebred- dává přednost použití, aby se sami a zkušenosti neobvyklých pocitů. Muži středního věku kondomy s nehomogenním povrchem, chtějí dodat více požitku.

Contex žebrovaný přezkum - docela zajímavé
Zpětná vazba - docela zajímavá (maila, Irecommend.Ru)
Contex žeblo - žebra nejsou cítit
Zpětná vazba - žebra nejsou cítit (andrey_chepsss, Irecommend.Ru)