Condoms contex color

Contex barva 12Zlo stejného typu nešťastného pohlaví? Již nevíte, jak diverzifikovat "sexuální pracovní dny"? Barevné kondomy s příjemnou vůní Contex Color přinese nové, jasné pocity svému sexuálnímu životu.

Kontext - britská firma s četnými větvemi v různých zemích. Kontextová barva může být vyrobena zejména v Koreji, tak v Thajsku.

Charakteristika

Jaký kontext kontemplace? Balení obsahuje 3 kondomy různých barev: červená - s jahodovou příchutí - žlutá - s vůní banánové modré - s aroma mincovny. Zbytek kontextu pravítko má standardní self-barvu, s výjimkou černé růže.

Délka - 180 mm

Šířka - 52 mm

Tloušťka - 0,07 mm

Mazivo - silikonové mazivo

Textura - hladký, bez vzoru

Forma - standard, s pohonem

Barevná řešení: červená / modrá / žlutá

Vůně: Jahoda / mincovna / banán

Nejběžnější návrhy se standardní velikostí silikonového mazání. Rozlišovací prvek - barevná řešení.

Funkce Barva

Kontext barevný

Stejně jako všechny "nestandardní" kondomy, kontextová barva má některé funkce:

  • V balení nemusí nutně mít všechny barevné roztoky, například 2 žluté a 1 červené, nebo všechny 3 modré. (Na základě praxe, žlutý v kvantitativně dominuje v klidu).
  • Podle individuálního kontextu obalů není jasné, jaké barvy jsou v nich vybrány.
  • Použití barviva zesílá kondom, že pocity jsou otupnější než u klasicko.
  • Silikonový mazivo v malých množstvích.
  • Datové kondomy Barva není pro "vážné" pohlaví: barevné podmínky odvrátí pozornost obou partnerů, způsobují smích a úsměv.
  • Použití barviva negativně ovlivňuje sílu kondomu.
  • Doporučená aplikace s volitelným mazivem (mazivo gelu).

A ty jsi věděl? Jak používat současný kontext? Pojď a zjistěte, co jste nedělali správně! Proč nelze uchovávat v zadní kapse kapsy? Jak rozlišovat falešné? Proč jsou na kontextech černé tečky? Celá pravda o ContEX

Recenze

Kondom - barvaRecenze od COLOR CONTEX jsou podobné: Uživatelé Všimněte si pozitivních emocí v důsledku barevných řešení.

"Neměl rád barvy kondomů. Modrá - jako páska, žlutá vůbec chtějí nafouknout (podobně jako míč), červená způsobuje asociace s krví a něco hrozného. Tady mám vnímání. Vůně gumy a chemikálie.příchutě ".

"Neměl jsem rád žlutou, člen ve žlutém kondomu neaktivuje. Lubrikanty vypadaly dost. Obecně nemá rád žlutou, a tam bylo 2 z třetího ".

"Barevné kondomy způsobily smích a úsměv, nemohli jsme se zaměřit na polovině procesu, byl jsem strašně smíchán s mým modrým přítelem. Cítí se jako - pro mě, dívky, kondomy jsou pohodlné, manžel řekl, že se necítil moc, a on se nelíbil ".

Kde může koupit?

Cena kontextu Color Condom je o něco vyšší než na Classic. A začíná od 150R. Můžete si je koupit v jakékoliv lékárně, sexuální obchod, internetový obchod. Dejte si pozor na podvody!

A ty jsi věděl? Existují i ​​jiné, barevné analogy Contex Color. Přečtěte si více v článku: Barevné kondomy