Clair: recenze a návod k použití

Když je nutné chránit před nechtěným těhotenstvím, ženy si vyberou antikoncepci. Jeden z populárních drog je považován za "Clayra" - pokyny pro použití tohoto agenta naznačuje, že se používá nejen jako antikoncepce, ale také pro léčbu některých gynekologických patologií.

Jaké funkce "Clayra" má

Příprava "Clayra" má vysoký antikoncepční účinek. Byl vyvinut na základě hormonální složky - estradiolu, což je důvod, proč stojí za samostatně mezi jinými léky z nežádoucího těhotenství. Estradiol se vyrábí v těle ženy, výrobci podařilo opakovat svůj vzorec v "Clari" přesnost.

Clair: recenze a návod k použití

Pokyny pro Clari připomíná ženám, že estradiol hormon je obsažen přesně v množství, ve které se vyrábí v ženském těle. Díky tomu "Clayra" má takové funkce:

  • chrání před nechtěným těhotenstvím;
  • Pomáhá při léčbě gynekologických onemocnění;
  • Snižuje intenzitu a bolest menstruace;
  • Pozitivní ovlivňuje všechny sexuální orgány žen.

Díky tomu je lék "jíl" aktivně předepisovat gynekologové pro léčbu různých ženských patologií. Po několika kurzech, ženy všimnou normalizaci blahobytu a pomoci při léčbě. Přečtěte si více o aplikaci naleznete ve videu:

Jak "Clayra"

V návodu k použití pro přípravek je napsán, že "Clayra" je příznivě ovlivněna endometrium. Taková vlastnost umožňuje použití "Clayra" pro léčbu endometriózy, ovariální cysty, adenomyózy. Kompozice obsahuje takové komponenty:

  • estradiol Valerat;
  • Dienogest.

Abychom pochopili, jak lék působí, stojí za to zabývat se účinky každého ze složek složení "Clayry" k ženskému organismu. Estradiol Valerat stimuluje vývoj dělohy, eliminuje poruchy sexuálního systému v insuficienci své funkce. Tato složka pomáhá zmírnit přílivy, podrážděnost a přispívá k oživení po operaci vaječníků.

Dienogest vyplňuje množství ženských pohlavních hormonů v jejich nedostatku. Jedná se o složku antagandogenní aktivity. Pokud se dostanete do dělohy, látka je spojena s receptory progesteronu, produkující výkonný účinek. Současně kombinace dvou složek může zabránit produkci gonadotropních hormonů, což vede k nemožnosti pojetí.

Složení "Clayra"

Jak bylo uvedeno výše, kompozice Kilarových hormonů je reprezentována dvěma látkami: DienOGEGEST a Valeret Estradiol, který můžete ujistit, že čtením pokynů pro použití. Kompozice obsahuje pomocné komponenty:

  • Monohydrát laktózy - pomáhá zvýšit životnost léčiva a dodává mu sladkost;
  • Kukuřičný škrob - působí jako pojivo;
  • Povidone - přispívá k vazbě toxinů;
  • stearát hořečnatý - pomáhá poskytnout tablety.

Clair: recenze a návod k použití

Výrobce německé společnosti "Bayer" se postaral o pohodlnou aplikaci "Clayra" a rozdělila všechny tablety na 5 barvách. Každý balení obsahuje tmavě žluté a světle žluté, červené, bílé a růžové tablety. Ve všech tabletách, kromě bílé, existuje účinná látka. Aby nedošlo k nesprávné správnosti žádosti, výrobce poskytnut podle podrobných pokynů.

Co jste předepsán "Clayra"

Nejčastějším důvodem pro jmenování "Clayra" je zabránit nežádoucímu těhotenství. Vzhledem k tomu, že lék je založen na stávajících hormonech, používá se také k léčbě různých ženských patologií: endometrióza, adenomióza a ovariální cysty.

"Clayra" s endometriózou

Tato patologie je diagnostikována u žen reprodukčního věku, stejně jako během menopauzy. Je již poznamenal, že složení "Clayra" má pozitivní vliv na stav endometria, což je důvod, proč gynekologové předepisují tuto léčbu pacientům. Během aplikace jsou tyto pozitivní účinky zaznamenány: t

  1. Intenzita menstruačního krvácení se sníží, stejně jako jejich doba trvání.
  2. Krevní sraženiny zmizí, což je charakteristickým znakem menstruace během endometriózy.
  3. Zabraňuje rozvoji anémie.
  4. Během menstruace zmizí bolesti.
  5. Riziko maligních buněk endometria se snižuje.
Důležité! Ženy, které vzali lék během endometriózy, oslavují zlepšení zdraví: obličejový tón se stal ještě více, stav pokožky se zlepšil, další těhotenství plánování prošel snadnější.

Clair: recenze a návod k použití

Pokyny pro použití "Clayra" s endometriózou bude toto: Recepce by se mělo vyskytnout každý den bez ohledu na režim napájení. Přesné dávkování je předepsáno zúčastněným lékařem, nicméně kurz trvá nejméně 1 měsíc.

"Clayra" s adenomyózou

Jeden z odrůd endometriózy, když endometrium klíčky do svalové tkáně, je adenomyóza. S takovou patologií mohou gynekologové také přiřadit "clay". Onemocnění se vyznačuje hojným menstruací, silnými bolestmi s PMS, stejně jako při styku.

Clair: recenze a návod k použití

Vzhledem k tomu, že léčba adenomiózy se vyskytuje pomocí hormonálních léků, "Clayra" pomáhá dosáhnout nejlepšího účinku. Tablety postupně odstraňují bolestivé pocity v dolní části břicha před menstruací a také snížily dobu trvání a množství menstruace. "Clayra" pomůže normalizovat stav dělohy a zastavit distribuci endometria. Instrukce vám řekne, jak fungovat "Clari" správně v adenomyóze.

"Clayra" s ovariální cystem

Snížení velikosti cyst ovarů se lékaři mohou registrovat Kok "Clayra". Kombinovaná perorální antikoncepce pozastaví růst cyst, zabrání vzniku nových dutin. Stojí za zmínku, že ne každý typ cystu je přístupný konzervativní léčbě - je lepší vytvořit laparoskopii s endometrioidním cystem.

"Clayra" je jmenován s takovými cysty:

  • Lutein nebo cysty žluté tělo;
  • ráj;
  • Folikulární.

Clair: recenze a návod k použití

Vzhledem k tomu, že léčivo potlačuje ovulaci, existuje postupná resorpce cyst. Tato technika poskytuje dlouhé použití podle pokynů, aniž by se přestávky mezi baleními.

Kontraindikace na "Clari"

Každý hormonální droga obsahuje kontraindikace, ne výjimka se stává "clayra". Aby se zabránilo zhoršení stavu, je důležité zapamatovat si omezení:

  1. Přítomnost trombózy a rizikových faktorů pro jejich vzhled.
  2. Angina, ischemická srdeční onemocnění.
  3. Diabetes.
  4. Pankreatitida.
  5. Migréna s neurologickou etiologií.
  6. Vaginální krvácení nevysvětleného charakteru.
  7. Onkologie mléčných žláz a pohlavních orgánů.
  8. Těžká onemocnění a onkologie jater.
  9. Těhotenství nebo podezření.
  10. Individuální citlivost.

Clair: recenze a návod k použití

Varování! Před přijetím léku se doporučuje pečlivě seznámit s kontraindikacemi - to sníží riziko současného problematiky.

Pokyny pro použití tablet "Clayra"

Pro dosažení pozitivních výsledků je nutné pečlivě zvážit pokyny pro aplikaci "Clayra". Podle typu onemocnění nebo účelu užívání léků se změní dávka a doba trvání léčby. Existují určité funkce aplikace uvedená v pokynech:

  • Pokud dříve "Clayra" nebyla použita, recepce začíná od prvního dne cyklu;
  • Při pohybu z jiného KOK je první tablet "Clayra" přijat den po skončení minulého léku;
  • Po potratu začíná okamžitě použít použití;
  • Po porodu berou prášky na 21-28 dní.

Clair: recenze a návod k použití

To je, jak doporučuje používat instrukci drog na použití antikoncepce. Pro přesnější dávkování a délku kurzu musíte konzultovat s gynekologem.

Jak vzít "Clayra"

Před pokračováním s "Clari", musíte studovat knihu rozložení, která jde spolu s pokyny. Ona bude mít barvu tablet, pomůže sledovat správnost použití v důsledku samolepek. Za prvé, typ samolepek označující den, kdy bude recepce spuštěna: nálepka je připojena k horní části balení "Clayra".

Důležité! Pokud se lék používá pro přímý účel, i když použité bílé tablety bez účinné látky, bude žena chráněna před těhotenstvím.

Clair: recenze a návod k použití

Tímto způsobem, všechny 28 tablet, po kterém je další balíček spuštěn bez přestávky. Během recepce byste se měli pohybovat podle šipky na obalu.

Jak pít "Clay"

Clairovy antikoncepční pilulky jsou předepsány pro léčbu některých gynekologických patologií, takže v různých případech bude dávka odlišná, nicméně stojí za to zapamatovat základní pravidla:

  • Maximální denní dávka by neměla překročit 2 tablety denně;
  • V přítomnosti vaginálního kruhu, intrauterinní spirálovité nebo transdermální omítky, začít pít "Clari" je nutný ve stejný den, kdy byly vypuštěny uvedené příslušenství smazány;
  • "Clayra" je relevantní pouze pro ženy reprodukčního věku - aby se na antikoncepci během menopauze a dříve, než se nedoporučuje první menstruaci.

Návod k použití pro léčivo naznačují, že je nutné jej pít zároveň, bez ohledu na krmení potravin. Pít antikoncepci lepší než půl šálku čisté vody.

Když nemůžete chránit s "Clayra"

Jedním z otázek, o které vás zajímají - pokud nemůžete být chráněni během použití KOK. K tomu je nutné zjistit, kdy přichází antikoncepce a žena nebude potřebovat další ochranu. Lékaři oslavují: Při zahájení recepce v prvním dni menstruačního cyklu nemůžete být navíc chráněni.

Clair: recenze a návod k použití

Antikoncepční efekt se vyskytuje první den. Takový systém přijímání "Clayr" zaručuje absenci těhotenství při provádění jedné důležité podmínky: házení tablety nemůže, jinak se zvyšuje riziko pojetí. Pokud byla první tablet přijata od 2 do 5 dnů cyklu, pak stojí za to pokračovat v tom, že týden.

Pozornost! Všechny tyto pokyny jsou podrobně popsány v pokynech pro "CLARI".

Co dělat, když jsem vynechal 1 clayra antikoncepční tabletu

Pokud jsou zmeškané bílé neaktivní pilulky, neměli byste se starat. Doporučujeme je hodit, aby nedostali zmateni. Přeskakování tablety "Clayra" s účinnou látkou se zpožděním déle než 12 hodin, mírně modifikuje léčebný režim:

  1. Na 1-2 den cyklu je zmeškaná tmavě žlutá tableta přijata okamžitě a pak podle standardního schématu.
  2. Pokud je růžová pilulka povolena od 3 do 7 dne, jsou dodatečné antikoncepce zavedeny po dobu 9 dnů a recepce pokračuje na obvyklém schématu.
  3. Pass od 8 do 17 dnů také vyžaduje další opatření na ochranu proti těhotenství.
  4. Při průchodu světle žluté tablety od 1 do 24 dnů cyklu se doporučuje začít používat výrobek s novým balením z prvního tabletu. Další antikoncepční opatření jsou také důležitá po dobu 9 dnů.
  5. Zmeškaná červená tableta pro 25-26 dní by měla být přijata okamžitě a pak dodržovat standardní schéma.

Clair: recenze a návod k použití

Gynekologové oslavují: Pokud došlo k přeskočení méně než 12 hodin, pak další antikoncepce nebude potřebovat. Stejná rada dodržuje výrobce v pokynech.

Jak dlouho můžete vzít "hlíny" bez přestávky

Podle vědců výzkumu trvat dlouho, než trvat dlouho, přičemž neublíží zdraví. Existují případy, kdy ženy používají perorální antikoncepci po dobu 10 let, což neovlivnilo jejich zdraví.

Můžete použít "Clay" bez přerušení po dlouhou dobu pod dohledem lékaře. Nezávisle předepisovat medicínu nestojí za to, ani po přečtení pokynů pro použití. Je-li přiřazena léčba endometriózy, adenomiózy nebo cysty, pak lékař nezávisle reguluje dobu trvání terapie. Pokud v době použití jsou pozorovány vedlejší účinky, zastavení příjmu.

Stejně jako s "Clayra" jděte do jiného léku

Při přechodu z "Clayry" na jinou antikoncepci je důležité splnit jednu podmínku: Začněte s novým lékem z prvního dne menstruace. Pak přechod projde hladce a nepozorovaně pro tělo.

Pokud lékař doporučuje jít do nového produktu uprostřed cyklu, pak stojí za to zastavit "Clayra". Dále musíte udělat trochu přestávku a začít si nový balíček s prvním dnem menstruace.

Jak přestat pít "clay"

Výrobci (v pokynech) a gynekologové argumentují, že je nutné přestat používat "Clayra" pouze na nejnovějším balení tabletu. Házení "clari" se nedoporučuje ostře - je plná hormonálním selháním v těle, stejně jako vedlejší účinky.

Zrušit je:

  • Žena vezme poslední 28 tablety "Clayra" podle pokynů;
  • Den po zrušení, žena nebere Kok nebo čeká na začátek menstruace a má novou antikoncepci.

Po tomto stornním schématu můžete postupně odmítnout antikoncepci. Současně bude lékař dále vyzvat, jaká opatření.

"Clayra" a těhotenství

Většina žen se bojí "Clayra" jako léčba endometriózy a jiných onemocnění. Tyto problémy motivují na koncepci dítěte v budoucnu. Gynekologové argumentují, že lze očekávat výskyt těhotenství po zrušení léku.

Je možné otěhotnět při užívání "Clayra"

Riziko náhodného těhotenství je možné v některých případech:

  • Po absolvování jedné tablety s účinnou látkou a nedostatkem dalších antikoncepčních opatření;
  • V případě porušení kalendáře "Clayra" podle pokynů.

Clair: recenze a návod k použití

V těchto situacích se těhotenství dodává kvůli skutečnosti, že žena špatně studovala pravidla pro použití antikoncepce. Pokud dodržujete všechny doporučení výrobce podle pokynů, těhotenství během použití "Clayra" nepřijde.

Těhotenství po obdržení "Clayra"

Pokynu vůči Koku varuje, že těhotenství po zrušení antikoncepce Clari může dojít již v dalším menstruačním cyklu. Některé ženy však obtížně otěhotní i po zrušení léku.

Clair: recenze a návod k použití

To je způsobeno tím, že účinné látky potlačují ovulaci, zatímco vaječníky mohou být delší dobu v nečinném stavu, což zabraňuje těhotenství schopnosti otěhotnět. Někdy jsou gynekologové naopak předepsané COC ke zvýšení plodnosti a po zrušení léčiva, těhotenství stále přichází.

Za jaký věk je Clive

Antikoncepce "Clayra" jsou relevantní pro ženy reprodukčního věku. Pomáhají potlačit ovulaci a také normalizovat stav dělohy a endometria. Často je lék předepsán během menopauzy a menopauzy, takže návod k použití je předepsáno znakem takové léčby.

"Clayra" po 45 letech léčebných účelů

Při výběru terapeutické terapie po 45 letech gynekologů je navržena alternativa: dát pacienta intrauterinovou šroubovici nebo nabídnout pít několik kurzů KOK, z nichž jeden je "Clayra". Studie ukázaly, že použití perorálních antikoncepce bude prioritou:

  1. "Clayra" nedefinuje dělohu.
  2. Antikoncepci znamená pohodlný příjem kalendářem.
  3. "Clayra" se vyznačuje vysokým účinkem hojení.

Clair: recenze a návod k použití

Z těchto informací můžeme konstatovat: vzít "Clayra" v terapeutických účelech po 45 letech je to možné, ale doporučuje se to udělat pod dohledem lékaře, aniž by se odchýlila doporučení v pokynech.

"Clayra" v Prhenopauzu

Během období flexibility (Premenopause) je funkce vaječníků snížena. Zároveň se ženský organismus začne připravovat na menopauzu a vrchol. Existuje řada hormonálních změn, které poskytují nepříjemnosti, projevené externími značkami.

Gynekolog v této fázi může také přiřadit "Clay" - to pomůže zabránit následujícím počtu Premanopauze:

  • snížit hojnost krvácení během menstruace;
  • snížit délku menstruace;
  • Eliminovat alokace mezi menstruací;
  • Eliminovat nepravidelné hojné krvácení způsobené poklesem hladin estrogenů v zničení folikulu.
Důležité! Take "Clayra" v Premopausis podle předpisů gynekologa a v souladu s pokyny pro použití.

"Clayra", když vrchol

Zachovat zdraví žen během menopauzy "Clay". Pomáhá bojovat proti těmto problémům:

  • podrážděnost a nespavost;
  • bolesti hlavy;
  • pocení;
  • posun krevního tlaku;
  • hmotnostní sada;
  • zánět urogenitálního systému;
  • Bolest během pohlavního styku.

Clair: recenze a návod k použití

"Clayra" pomůže snížit riziko onkologie po 45 letech. Vezměte lék se doporučuje podle pokynů.

Důsledky zrušení Clair

Podle statistik, 60% žen používá COC na ochranu proti nechtěnému těhotenství. Některé z nich se bojí zrušit lék kvůli možným negativním důsledkům. Zrušení drogy "Clayra" může tyto problémy ohrožovat:

  • vypadávání vlasů a změna jejich struktury;
  • zhoršení kůže;
  • zvýšení chuti k jídlu a hmotnosti;
  • změny nálady;
  • Narušení menstruačních cyklů.

Clair: recenze a návod k použití

Každé tělo jednotlivě vnímá zrušení "Clayry", nicméně, ostře hodit, který je kategoricky nedoporučeno pro anémii, akutní zánět malých pánevních orgánů, jakož i při vysokém riziku ektopického těhotenství.

Vedlejší účinky "Clayra"

Stejně jako všechny hormonální antikoncepce, "Clayra" mají vedlejší účinky. Jsou uvedeny v pokynech pro použití, jednotlivce a nemusí být nutně projevit v každé ženě. Materiály budou bolesti prsních žláz, problémů s vlasy, intestinálních poruch.

Ovlivňuje hmotnost tablety "Clayra"

Podle přezkumů žen, které vzaly drogu na pokyny a pro jmenování lékaře, "Clayra" neovlivnila zisk na váze. Pacienti poznamenali na recepci lékaře, že žádné projevy chuti k jídlu.

Clair: recenze a návod k použití

To je způsobeno tím, že Clayra je nové slovo mezi vývojem kombinovaných ústních kontraceptiv. Proto to lékaři doporučují pro terapeutické a ochranné cíle. Recenze "Clari" a přírůstek váze ukázaly - žádné důvody pro obavy.

Clayra a Libido

Ženy, které používají tento typ antikoncepce, si stěžovaly na pokles libida. Naopak, po adaptačním období, většina pacientů měla zvýšení sexuálního vstupu. To je způsobeno pozitivním dopadem na sexuální systém.

Clair: recenze a návod k použití

Podle přezkumů, dívky vznesly své libido pro aplikaci "Clayra", počet tuků vyrobených během sexuální výměny. To naznačuje, že použití "Clayra" je vhodnější ve srovnání s jiným KOK, což způsobuje suchost v pochvě. Tento faktor je vysvětlen přítomností přirozené složky - estradiol. Chcete-li to zkontrolovat, podívejte se do návodu k použití.

Bolest prsou z "Clayra"

Většina antikoncepce může způsobit bolestivé pocity v hrudi. Je také spojen s individuálními charakteristikami těla. Pokud došlo k nepohodlí od "Clayra", doporučuje se:

  1. Nahradit antikoncepci jinou možností s nižším obsahem hormonu.
  2. Použijte masti a gely pro prsa na doporučení lékaře.
  3. Zkontrolujte patologii prsních žláz.

Clair: recenze a návod k použití

Pokud prsa bolí v adaptačním období, po které nepohodlí zmizí, neměli byste se starat. Můžete pokračovat v užívání "clayra".

Vypadněte vlasy z "clayry"

Spojené léky, jako je "Clayra", se považují za nejméně nebezpečné pro zdraví žen. Ve srovnání s gestagenními léky a postcoatálními prostředky je ztráta vlasů méně častá. Vzhledem k individuálním charakteristikám ženského organismu mají někteří pacienti stále mírnou ztrátu vlasů během užívání drogy "Clayra".

"Clayra" a průjem

Podle přehledů Clayra Hormonální pilulky mohou vyvolat intestinální poruchy. Tato situace je zaznamenána během období absolvování aktivní tablety. Ženy si stěžují, že 2,5 hodiny po užívání látky začíná poruchou žaludku. To naznačuje, že průchod léku není žádoucí.

Léčivá interakce

V pokynech pro každý lék je uveden, která interakce má přípravek s jinými léky a alkoholem. "Clayra" nebyla výjimkou: Během jejich přijetí je nutné dodržovat doporučení v pokynech.

"Clayra" a antibiotika

Podle pokynů pro použití, pokud žena přijímá antibiotika současně s příjmem "Clayra", musí být provedeny následující kroky:

  1. Po antibiotikách následuje 28 dní, aby používaly další antikoncepci.
  2. Po uplynutí 28 dní při přepnutí na nový balíček léčiva nelze dodatečně chránit.
Komentář! Některé ženy po průběhu antibiotik oslavují vedlejší účinky na typ Mazni mezi měsíční, pokud se to stane - stojí za to kontaktovat gynekologa.

Clair: recenze a návod k použití

S výhradou uvedených opatření po užívání antibiotik, nechtěné těhotenství nepřijde.

Kompatibilita "Clayra" a alkohol

Ve formálních pokynech léku je třeba poznamenat, že "Clayra" a alkohol lze použít společně, nicméně. S vysokým dávkováním alkoholu a simultánního použití KOC je zvýšeno zatížení jater, což znamená negativní důsledky.

Clair: recenze a návod k použití

Lékaři Poznámka: Časový interval mezi příjmem prostředků a alkoholem by měl být od 5 do 9 hodin.

"Clayra" a kouření

Kouření v době recepce "Clayra" zvyšuje riziko tromybohydralu, které je uvedeno v pokynech. Tato komplikace se může vyskytnout u kouření žen po 35 letech, proto gynekologové nedoporučují lék v daném věku, s výhradou konstantního kouření.

Clair: recenze a návod k použití

Spuštění léku v mladším věku, kouření ženy jsou povzbuzovány k tomu, aby prošly analýzu na dědičné trombofylu, stejně jako třikrát za rok projít koagulogram.

Cena "Clayra" v lékárnách

Než začnete užívat lék, pacienti se zajímají o svou cenu. Náklady na "Clayra" se budou lišit podle bodů prodeje, stejně jako počet tablet v balení:

  • Od 3000 rublů bude muset zaplatit za přípravu 84 tablet;
  • Od 1200 rublů bude stát "Clayra" balením ve 28 tabletách.

Clair: recenze a návod k použití

Pokud žena právě začíná recepce, stojí za to nakupovat malé balení, protože existuje riziko storno léčiva v důsledku vedlejších účinků. Pokud pacient trvá dlouho na "Clayra", můžete si koupit velký balíček - fotografie "Clayra" je reprezentována v tomto materiálu.

Analogy Clayra

Díky podobnému složení s jinými COC ženy, výběrem antikoncepce, často pochybnosti kompetentní volby.

Clair: recenze a návod k použití

Co přesně přijme v určitých případech poradit gynekologa, ale každý pacient potřebuje znát rozdíl mezi drogami.

"Clayra" nebo "Yarina": Co je lepší

Tyto tablety označují stejnou farmakologickou skupinu, mají však jinou složku. Instrukce říká, že v Yarinu je obsažen ethinylestradiol v množství 30 ug. Kromě toho existuje deboinirenon - látka mající antimineralokortikoidní účinek. To může upozornit sada tělesa.

Clair: recenze a návod k použití

Mnoho pacientů naznačuje, že Clayra může zvýšit váhu, nicméně není. Dva z těchto léčiv ve stejném rozsahu chrání ženu z těhotenství, nicméně, "Clayra" mohou být navíc použity pro terapeutické účely a je současným lékem.

"Clayra" nebo "Jess": Co je lepší

"Jess" je jmenován mladými dívkami nejen stabilizovat menstruační cyklus, ale zlepšit stav kůže. Tyto problémy jsou často chápány ženami v mladém věku. "Jess" pomáhá řešit tyto problémy:

  • usnadnit bolestivost PMS;
  • chránit před nechtěným těhotenstvím;
  • Snižte symptomy akné.

Clair: recenze a návod k použití

"Clayra" má také léčivý efekt, ale nevyřeší kožní problémy. Na základě toho bude "Jess" lepší mladé ženy, a "Clayra" se vejde do staršího věku.

"Clayra" nebo "jes plus": Co je lepší

Hlavním rysem antikoncepce "jes plus" je, že obsahuje další pilulky v balení, které jsou považovány za vitamin. Jejich kompozice zahrnuje účinnou látku - vápenatý levomyfolát. Zavedení této složky v prostředku pomáhá snížit riziko vzniku vady fetální nervové trubice, pokud se žena otěhotní po zrušení antikoncepce.

Clair: recenze a návod k použití

Srovnávací vlastnosti těchto dvou drog ukazují, že jednat stejně, nicméně, "jes plus" má další léčivý účinek s náhlým těhotenstvím, který neříká o "clayra".

"Clayra" nebo "Zhann": Co je lepší

Porovnání pokynů pro použití, lze je zaznamenat: "Zhanin" je nejblíže složení "Clayry" než výše uvedené léky. Představuje také DienOGEGEGE: V jedné tabletě obsahuje 2 mg látek, stejně jako v "Clari". Díky tomu také lék přispívá k léčbě endometriózy.

Clair: recenze a návod k použití

"Clayra" může být považována za bezpečnější, protože obsahuje přirozený typ estrogenu a zhanin je založen na syntetickém hormonu ethinyl estradiolu. Kromě toho je lék ideální pro pacienty s alergickými reakcemi.

"Clayra" nebo "Bělorusko": Co je lepší

KOK BELARA obsahuje další účinnou látku - chloromadinon acetát. Přispívá k řešení těchto problémů:

  1. Pozitivně ovlivňuje stav kůže a vlasů.
  2. Má antagandrogenové vlastnosti ohromující ovulace.

Clair: recenze a návod k použití

Navzdory tomu "Clayra" obsahuje přirozený hormon, na rozdíl od Belara. Aplikace "Clayra" bude bezpečnější pro ženské tělo.

"Clayra" nebo "silueta": Co je lepší

Antikoncepce "silueta" mají "clari" složení, pouze základ obsahuje nepřirozený, ale syntetický hormon. Tento lék podobně ovlivňuje endometrium, takže je také předepsán při léčbě endometriózy.

Clair: recenze a návod k použití

Lékaři s alternativou k těmto dvěma fondům poskytují svobodu volby pacienta, nicméně, vzhledem k individuální reakci těla, může být léčivo nahrazeno analogem v důsledku vedlejších účinků ve formě hmot. Chcete-li porovnat skladby těchto léků, můžete se podívat do návodu k použití.

"Clayra" nebo "Fermoston": Co je lepší

Další účinná látka v antikoncepci "fermoston" je didrogesterone. Je to progestogen a je navržen tak, aby zajistil urážlivou fázi sekrece v endometrii. Pomáhá snížit riziko hyperplazie endometria, takže léčivo je dobré pro léčbu endometriózy.

Clair: recenze a návod k použití

Podle recenzí pacientů není pro každou z nich vhodná drogová "femoston": způsobuje vedlejší účinky ve formě brzy příchozí menstruace. V tomto případě je droga nahrazena "jílem".

"Clayra" nebo "Lindinet 20": Co je lepší

Pokud porovnáte hormonální drogu "Clayra" a "Lindinet 20", stojí za zmínku o různé přítomnosti ve druhé látce. Clayra obsahuje dienogestu a lék "Lindinet 20" - Gestoden. Tento hormon pomáhá:

  • Překládat endometriální epitel do fáze sekreční;
  • snížit sekreci a viskozitu krčního hlenu;
  • zvýšit bazální teplotu;
  • Zpomalte ovulace.

Clair: recenze a návod k použití

Většinou se lék používá jako antikoncepci a je předepsán pacientům až 35 let, zatímco Kilari je relevantní a po 45 letech.

"Medián" nebo "clayra": co je lepší

Příprava nové generace "Mediana" je také mikrodosissed antikoncepci. Kompozice zahrnuje muzpirenon a ethinyl estradiol - syntetický hormon, zatímco v "clari" je přirozená složka. Mladí nesmysly Dívčí lékaři doporučují koneckonců, výběru lék "Clayra", protože jeho měkký dopad.

"Clayra" nebo "pravidelný": Co je lepší

Drogová "pravidelný" obsahuje účinnou látku - desogestrel, navíc je s nízkým objemem antikoncepce. "Clayra" představuje třídu mikrodostovaných tablet, kde je obsah hormonu snížen.

Clair: recenze a návod k použití

Proto je "Clayra" vhodnější pro ženy a "pravidelné" pro starší pacienty.

"Clayra" nebo "Logest": Co je lepší

Pokud jde o použití léčiva "Logest", pacienti poznamenávají přítomnost vedlejších účinků ve formě souboru tělesné hmotnosti a pokles libida. Kromě toho existují více faktorů, které by bylo možné vybrat ve prospěch "Clayra": "Logest" je s nízkým objemovým hormonálním přípravkem, a také obsahuje velký počet kontraindiků podle pokynů.

Závěr

Drogová "Clayra", pokyny pro použití, které budou podávat ženě podrobně o pravidlech přijetí, nám umožňuje normalizovat zdraví žen a také provádět ochranné funkce, aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství. Prášky se doporučují pouze pro zamýšlený účel a pod dohledem gynekologa.

Dámské recenze "Clayra" t

Před zahájením příjmu drogy "Clayra" se doporučuje dozvědět více o dopadu na těle pomocí pokynů pro použití a recenze.

Recenze žen po 30 letech o Clari

Ionina Maria Petrovna, 32 let, g. Moskva
Přijata "clayra" o radu gynekologa jako antikoncepce. Po 2 měsících recepce mohu poznamenat normalizaci menstruačního cyklu, zlepšení stavu kůže na obličej. Jako ochrana proti těhotenství provádí přípravu Clayra jeho funkce 100%.
Stakhanova Ekaterina, 35 let, g. Krasnodar
Dlouho se točí, myslel jsem na problém s páteří. Made X-ray - všechno je čisté. Šel jsem do gynekologa - ultrazvuk našel cysty v levém vaječníku. Doktor předepsal "Clayra", "Diclofenac" a vitamíny. Ujistěte se, že se seznámíte s pokyny pro použití. Po půl ročně recepce byly cysty vyřešeny a moje dobře se zlepšila.

Zpětná vazba ženy po 40 letech o "Clari"

Tamen Galina Andreevna, 42 let, g. Omsk
Přečtěte si recenze O "Clari" v endometrióze požádal lékaře, že o tom myslí. Ukázalo se, že je gynekolog jen chtěl jmenovat. Velmi pohodlné vzít drogu, balení je rozděleno do kalendářních dnů. Líbí se mi, že kompozice obsahuje dienogestu, který vede endometrium na normální. Teď letím endometriózou pro druhý měsíc, čekám na výsledky.
Kozhevnikova Marina, 45 let, g. Novorossiysk
Drog "Clayra" se líbilo díky pohodlí použití balení: Všechny tablety jsou vícebarevné a pravidla jsou uvedena v pokynech aplikace. Vzal jsem si to jako antikoncepci, ale zatímco období adaptace probíhá, musel jsem přežít některé vedlejší účinky: nevolnost a malý výběr.
V 17 letech.09.2018. Měsíc všechno šlo, teď mi droga pomáhá a dále.

Recenze dám po 50 letech o "Clayra"

Yurchenko Natalia, Alekseevna 53 let, G. Novomoskovsk
Gynekolog předepsal tuto antikoncepci, aby zmírnil projevy Klimaků a terapeutických účelů. Přečtěte si recenze žen o "Clayra" v Klimakse, dospělo k závěru, že droga pomáhá přežít menopauzu. Přijímám druhý měsíc: Dobře výrazně zlepšila, podrážděnost a tepelné věci.
Dombrovskaya Yulia Yureevna, 50 let, G. Petrohrad
Během doby přijetí léčiva jsem si všiml poklesu křeče v končetinách, stal se méně bolestí v dolní části spodní části vyvrcholení. Tablety pomohly pečlivě jít s potlačením ovulace, aby potlačily projevy Klimaků.

Recenze gynekologů lékařů o Klari, Pros Minus

Polnikova Valentina arkadyevna, porodník gynekolog
Jmenuji "Clayra" dívky přicházejí ke mně s problémem endometriózy. Měkké účinky Lék umožňuje normalizovat strukturu endometria, brání tomu. Kromě toho, lék "Clayra" má velký plus - odstraňuje bolest v prvních dnech menstruace a pomáhá usnadnit přežít časy.
Lyudmila Aleksandrovna Kavabov, gynekolog
Mnozí z mých pacientů se bojí brát antikoncepce v důsledku vedlejších účinků. Nepopírám, ani lék "Clayra" může způsobit vypadávání vlasů a intestinální poruchy. Proto jsem to jmenoval jako zkušební terapie a v průběhu recepce v prvním měsíci zjistím pacienta se svým zdravím. Pokud je lék vhodný, léčba pokračuje několik měsíců.