Kontextový žebrovaný

Páry, které chtějí diverzifikovat pocity během pohlaví, mohou vyzkoušet ContEx žeblo. Jedná se o žebrované kondomy určené pro další vaginální stimulaci. Při použití takových kondomů může žena rychle dosáhnout vrcholu potěšení.

Popis CONTEX SUBBED 

Kondomy ContEX žeblo se liší od ostatních modelů podle struktury. Desítky žeber dávají obou partnerům další potěšení. Příchutě, barviva, chuťové přísady během výroby žebrovaných nejsou použity. Ale spotřebitelé si všimli, že vůně maziva a gumy se objeví při otevírání fólie s kondomem.

Žebrované kontexty jsou vyrobeny na moderním high-tech vybavení. Všechny fáze výroby jsou řízeny. Kvalita výrobku je kontrolována elektronikou. Na rozdíl od populární víry, přítomnost hran nemá vliv na sílu korcení CONTEX. Technologie testování klasických a modifikovaných výrobků není jiná, takže jsou stejně stejné.

Důležité! Žebrované kondomy zabraňují ofenzívu nežádoucího těhotenství a chrání před většinou nemocí, které jsou přenášeny sexuální cestou, pak s řádným použitím.

Kontextové žebrované v balení 3 a 12 ks.

Jaký kontextový žebrovaný vypadá

Contex žebred jsou standardní bariéra antikoncepce s jedinečnou texturou. Celou dobu kondomu, s výjimkou hlavy, jsou pásy - kroužky. Prakticky nejsou viditelné, ale cítili se na dotek. Můžete je vidět, pokud se podíváte na stranu s dobrým osvětlením.

Kontextový žebrovaný

Velikost kontextu velikosti

Žebrované kondomy se týkají středně velkých bariérových antikoncepce (m). Se neliší od standardních modelů:

  • v délce - 180 mm;
  • V šířce - 52 mm.

Šířka žebrovaného CONTEXu je definována ne jako ½ průměru, ale jako polovina délky kruhu. Chcete-li zjistit, zda je specifikovaný kondom vhodný v šířce, je nutné měřit obvod penisu na základně (v době, kdy je v nadšeném stavu) a rozdělte číslo na polovinu.

Kontext tloušťky latexu s hranami 0,06 mm.

Struktura

Při výrobě žebrovaných conteks se používá pouze vysoce kvalitní přírodní latex. Mazivo se aplikuje na povrch každého produktu - neutrální mazivo vyrobené na bázi silikonového oleje.

Podmínky použití Contex s žebry

Pravidla pro aplikaci pro žebrované a standardní hladké kondomy se neliší. Jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud je kontext válcován v procesu pohlavního styku, roluje jej, pak lze opravit. V případech, kdy on úplně hrál, není možné jej odmítnout, musíte použít nový byt.

Prostředky bariéry antikoncepce musí být před začátkem pohlavního styku umístěny pohlavní péčí. Udělat to jak člověk a jeho partner během předehra.

Některé páry praxe taková metoda prevence - antikoncepce jsou na konci pohlavního styku před ejakulací. Tato metoda nehrává proti onemocněním, riziko těhotenství se občas zvyšuje. V ženském vaginálním výboji a mužské premeditované kapaliny jsou obsaženy patogenní mikroorganismy - infekce. Izolace i menšího počtu preyaculatte, ve kterém může být spermií, může vést k hnojení vejce a výskytu těhotenství.

Survovaný výrobce CONTEX doporučuje dodržovat taková pravidla:

  • Otevřete balení fólií je nutné z ozubené strany, stačí jej vytáhnout do různých směrů dvěma rukama, aby se fólie narodila;
  • Spuštění kondomu k opotřebení, musíte se ujistit, že nebude v pořádku, určete stranu snadno na žebrovaném povrchu;
  • Při utajení kondomu je nutné zmáčknout nádrž na spermie se dvěma prsty tak, aby se vzduch nedostal do něj, pak se můžete vrátit na celou délku sexuálního člena;
  • Po skončení pohlavního styku by měl okamžitě vytáhnout péro z pochvy, drží kondom na základně ruky.
Důležité! Otevřete jednotlivé balení antikoncepce pomocí akutních předmětů (nůžky, nože) je zakázáno, takže můžete produkt poškodit.

Použitý žebrovaný Contex by měl být hozen do koše. Pokusy o "utopit" v záchodě mohou vést ke známkám v kanalizačním systému.

Kontextový žebrovaný

Skladovatelnost

Trvání, po kterou můžete použít žebrované kontexty kondomů, jsou uvedeny na obalu lepenky a fólií každého produktu.

Můžete je uložit po dobu 5 let od data výroby při teplotách do 25 ° C a od expozice slunečnímu záření. V rozporu se podmínkami skladování je latex zkažen, v procesu použití kondomů může začít spěchat. Pokud se při otevírání obalu namísto nenápadné vůně pryže objeví silikonový mazivo vůně lepidla, pak je lepší riziko.

Cena Contex žebred

Koupit obalový kontextový žebrovaný ze 3 ks. Může být 118-180 rublů. v online lékárnách. Pro 12 ks. bude muset zaplatit téměř 500 rublů. Ceny v běžných městských lékárnách a supermarketech se mohou lišit.

Nepřijmout prostředky bariéry antikoncepce v cigaretových stáncích a jiných prodejenách, kde nejsou správné skladovací podmínky. I za normální doby trvanlivosti mohou být zkaženy. Na takových místech nad rizikem k tomu, aby se do falešných.

Contex žebred recenze

Valeria Chumacheva, 21 let, Tobolsk
Při hledání nových pocitů se rozhodl s chlapem, který chcete vyzkoušet žebřoun Contex. Nepustili se - žebra jsou pociťována, pocity jsou s nimi zajímavější, rozmanitější. Podle kvality ContEX se jeden z nejlepších - problémů s praskáním, posuvnými a dalšími problémy se nikdy nestalo.
Inessa Uvarova, 32 let, Nizhny Tagil
Po přečtení Různých recenzí antikoncepce, rozhodl jsem se koupit žebrovaný kontext. Textura prstenů je pociťována, ale neovlivňuje to. Pro odrůdu můžete někdy používat ContEx žeblo, ale pro nepřetržité použití dávám přednost klasickým kondomům.
Marina Serbina, 28 let, Izhevsk
Contex žeblo ihned po prvním použití se stalo naším nejoblíbenějším. Jsou podle něj kdekoli, neotírejte a neovlivňují závažnost pocitů. Ale téměř všechny kontexty jsou vhodné. A líbil se mi žebra, díky další stimulaci, sex se stal mnohem jasnější

Závěr

Contex žebrovaný zaslouženě se stal oblíbenou bariérovou antikoncepci z mnoha Rusů. V tloušťce a velikostech se neliší od standardních produktů. Jejich popularita je způsobena speciální strukturou - desítky příčných kroužků, s jejichž pomoc je možné dodatečně stimulovat ženu.