Jak zavolat muže láskyplně, takže si uvědomil, že není k vám lhostejný

"Dívky milují uši," ale muži rádi šíleně, když je obdivují, proveďte komplimenty. Koneckonců, slovy, dáváme pochopení osoby, jak se k tomu zacházíme. A pokud to dělá favorit, pak neexistuje žádná cena za taková slova. To je jen hledat slovo, které bude pohladit pověsti, někdy připomínat procházku z důlního pole. Jeden špatný krok - a můžete běžet na stěně nedorozumění nebo horší, - odpor. Tak pojďme zjistit, jak zavolat naše muže láskyplně.

Laskavě podle jména

Vědci dlouho zjistili, že na psychologické úrovni pro každou osobu je jeden z nejpříjemnějších zvuků na světě zvuk jeho vlastního jména. Kluci - žádná výjimka. Proto psychologové doporučují dívky, které chtěly věnovat pozornost člověku, který se mu líbil, aby mu častěji zavolal.

Chcete-li provést výslovnost názvu více roztomilé a teplé, stačí přidat jméno přípony. Například, ne vitay, a Vityushka, Vitenka, Wityush, Vityuna. Taková výslovnost se bude líbit každý chlap

Milující rýmy na jméno milovaného

oblíbenýNová přezdívka může vymyslet, s využitím různých rýmů na jméno mladého muže:

Andrey - všechny míle;

Vadim - nepostradatelný;

Danilka - obrázek;

Valentine je tak sám;

Sannek - Ogonek.

Sdružení láskyplná slova

Často, milovaný je jméno navzájem ne podle názvu, ale používání Diminutive přezdívek nebo slov. Popularita získala srovnání s názvy zvířat. Dívky často si vyberou tato slova, která jsou spojena s názvem (Konstantin - dobytek, Lev - Lionok, Mikhail - medvěd a t.D.) Často slabá podlaha používá přezdívky jako trik, aby se něco z toho chlapa, nebo kdyby to cítí jeho vina před milovaným.

Milující slova člověka

Když vyzvednete přezdívku, není nutné svítit s originalitou, musíte si vybrat něco velmi jemného a milující, což vyjadřuje vaše skutečné pocity a nemůže ublížit vašemu partnerovi a nebude zranit jeho pýchu. Proto buďte opatrní. Použijte standardní slova - "Bunny", "Tiger", "Lane", "Cat", "Dracosha", "Lisenok", "Ježek", "olennok" a t.D. Vymyslete nová slova založená na těchto slovech. Můžete jemně zavolat chlapi "křeček", "myš" nebo "khryusha", ale za předpokladu, že se má líbí tato slova. Sdružení slov jsou velmi intimní, takže se nedoporučuje používat je v týmu nebo neznámým lidem. Nechte je být vaše tajemství.

Neutrální milující slova

"Nativní", "nejlepší", "veselá", "dobrý", "favorite", "moudrý", "tajemný", "mimořádný", "hrdina" a tak dále.

Tato slova jsou vhodná pro použití v každodenní komunikaci v týmu, nebo když se vztah jen začíná narodit. Pokud je kombinujete s nezbytnou intonací, bude efekt ohromující.

Využití dat slov v kruhu společných přátel, vystavíte své pocity a přidáte část mého "mého" mé ". Označte romantický vztah mezi vámi. Nebojte se častěji vyslovit.

Jemná prohlášení a chvála

Pokud je přítel nadějný, má oblíbený obchod nebo koníček, ve formě nějakého slova pro chválu. Nebuďte plachý, abyste chválili vzhled chlapa, účes, sportovní postavy nebo maneer šaty. Milují je velmi, když jejich úsilí není marné a oceňováno. Zde je jen malý seznam takových slov: "Sillachová", "Sexy", "Macho", "hrdina", "poklad", "kovboj", "můj sportovec", "král" a t.D. Tato slova jsou zvláště nezbytná pro rozhovor s těmi kluky, kteří mají sebeúctu inspirovat a pověsit na činy.

Nesměňte se preferencím svého přítele, i když jsou podle Vašeho názoru naprosto bezvýznamné. Lepší tichý než vtip na toto téma. Muži by měli pochopit, že jsou silní nejen fyzicky, ale i duchovně. A musíte je přesvědčit.

Chvála za všechno, dokonce i pro nejmenší. Chcete-li to udělat, doporučuje se říci:

  • Moje nejromantičtější;
  • Nikdo není blíže;
  • Jen ty chápete;
  • Jste můj tygr;
  • V mých myšlenkách jen vy;
  • Jste můj inspirer.
  • Děláš mi královnu;
  • Jsem potěšen svým dotekem.

Muži by měli vědět, co jsou jejich úžasní milenci. Proto jim častěji říkají jemná slova i v těch nejintimnějších okamžicích. Například "neúnavný", "silný", "jediný", "horký", "požadovaný", "vášnivý" "odvážný" a další. Oni chovají kluky a dělají je jistě. Muži jsou plachí mluvit o tom, co Compliments Love.

Veselé a nestandardní přezdívky

Pokud máte pocit humoru a váš vztah již založil a silný, můžete použít jako přezdívka různorodá hloupá a vtipná slova. Jen vypadáš tak, aby nezní nepříjemné.

Neobvykle zvuk: "blázen", "toropbing", "pampeliška" a t.D.

Pokud ten chlap miluje nějaký druh karikatury, pak to může být voláno jedním z jeho oblíbených hrdinů - "krokodýl", "Chipmunk", "Lionok", "Winnie", "Oll" a t.D.

Můžete použít jména hrdinů militantů, zejména pokud má člověk zájem o sledování filmů, jako je "silná matice", "terminátor", "Pán prstenů", "transformátory", "rambo" a dr. Jména filmů hovoří pro sebe.

Kreslené přezdívky jsou vhodné nejen pro velmi mladé páry. Neexistuje nic cválného za účelem smíchu a dlouhých párů, protože věk zde. Častěji ukazují svou lásku, i když mimořádný způsob.

Milující slova člověka

Náš život je naplněn různými stresovými situacemi, konflikty v práci, obtíže ve vztazích s blízkými a příbuznými z nás. Proto, milující slova, různé vtipné přezdívky z milovaného člověka velmi ovlivňují náladu a psychologický stav vaší druhé poloviny.

Hlavní věc není nadměrné a ne nucené člověka, pokud se něco nelíbí něco. Koneckonců, tam jsou takoví kluci, pro které tato slova mimo porozumění. Právě si zvykli hledat odvážně a sentimentální a citlivost - ne pro ně. Nebojte se diskutovat o tom všem s Vámi zvoleným, koneckonců, důvěra je základem, na kterém je postaven silný vztah.

Vždy věnujte pozornost tomu, jak vaše zvolené reaguje na přezdívku. Někdy muži prostě nevykazují ten druh, který urazil. Slova rána velmi hluboce. Být v této věci citlivé na ostření starých komplexů vybraných vybraných a nezískávají nové.

Nesmívej se, když vyslovit komplimenty. Smích vám dává. Říká, že nevěříte v tom, co vyslovuje, ale chcete se smát člověku. Nejdou tak s nimi, jsou velmi zraněni.

Vždy pocit, že můžete, ale co nelze říci konkrétně v tuto chvíli a jak to udělat, s jakou intonací. A obecně, pokud opravdu milujete svého mladého muže, pak se samy o sobě objevují laskavá slova.

Pamatujte si: Pěkná slova vytvářejí nepředstavitelné věci s lidmi. Ujistěte se, že je to zcela jednoduché, je to jen častější pro vyslovení komplimentů. A jaká slova zavolat, vyřešit jen vy, protože váš muž je lepší než váš člověk ví.