Jak získat odpověď na vaši otázku?

Jak získat odpověď na vaši otázku?

Tipy Hlavní editorale Místo Mygynecologist.Ru

dobrý den! Jsem rád, že vás přivítá na našich stránkách!

Chci začít s tím, že za den, kdy naše stránky navštěvují více než 10 tisíc lidí, a mnoho z nich je registrováno, aby se zeptat na jejich otázku a získat odpověď v nejkratším možném čase. Pokud jste se již dotázali otázku šému editoru, pak si asi všiml, že odpověď přijde za pár dní. Tato rychlost práce přináší námi potěšení a naši návštěvníky, ale podporovat takové sazby, musíte jít na některé oběti:

Smazáme otázky, které nesplňují naše pravidla - to umožňuje editoru pracovat s maximálním návratem.

Přečtěte si prosím následující doporučení:

Na toto téma

Ujistěte se, že se zeptáte na vaši otázku Podle potřeby a váš komentář odpovídá tématu. Například otázky Léčba drozd Pod články O Těhotenské testy nepřijatelné a budou odstraněny.

Pokud nevíte, kde se zeptat na vaši otázku, použijte hledání klíčového slova. Vyhledávání se nachází v pravém horním rohu každé stránky stránek. Například zadejte požadavek "Drush" a vyhledávání vám poskytne článek nejblíže tomuto klíčových slovech.

Přečíst článek

Hlavní rozdíl mezi mygynecologem.CS Od ostatních je, že články jsou neustále aktualizovány a zahrnuji odpovědi na nové zajímavé otázky mě v komentářích. Prosím, než se zeptáte na otázku, ujistěte se, že článek skutečně nemá odpověď. Pokud je odpověď na vaši otázku v článku, pak komentář zůstane nezodpovězen a bude vymazán.

Nová otázka

Chcete-li nastavit novou otázku v komentáři, přejděte na konec stránky a vyplňte formulář a klepněte na tlačítko Uložit.

Vzhledem k velkému počtu otázek bylo na webu zavedeno předem moderování. Proto se váš komentář nezobrazí okamžitě, ale pouze po kontrole. Není třeba napsat několik identických komentářů.

Pokud chcete odpovědět jeden z dostupných komentářů, klikněte na tlačítko Reagovat pod komentářem na novém poli. Zadejte text.

Zadejte více informací o sobě

Kladení otázek, zadejte svůj věk v komentáři, první den poslední menstruace, ať už máte pravidelnou menstruaci, ať už žijete se sexem života, ať už jste chráněni jakým způsobem se obáváte, obrátili jste se na Doktore, předávali jste nějaké testy a t.D.

Nezapomeňte na informace: Jak víte o svém problému podrobněji, tím přesnější bude odpověď na vaši otázku.

Neuváděním k jmenování lékařů

Často se setkávám s žádostí o "komentář k situaci" nebo "říkat, že správná léčba byla jmenována". Tyto otázky nemohou být poskytnuty odpovídající odpověď. Váš navštěvující lékař je vždy větší váha, protože ví více informací o vašem zdraví.

Analýzy hormonů

Mohu pomoci s dešifrováním krevních testů pro hormony, pouze s výhradou následujících pravidel:

  1. Uveďte svůj věk
  2. Uveďte, jaký den byl cyklus dán krevní test
  3. Určete, proč jste prošli touto analýzou
  4. Určete měřicí jednotky indikátorů (například ur / ml, ng / ml a t.D.) a normy pro laboratoř, ve kterých jste prošli analýzou. V různých laboratořích, různé normy.

Pokud jste nesplnili alespoň jeden z těchto položek, všechny dekódování analýzy se změní na bohatství na kávu na kávu a nenese žádný praktický význam.

Doufám, že naše spolupráce bude dlouhodobě a nejpříjemnější pro vás a pro nás.

S pozdravem, editor-in-šéf mygynecologa.Ru