Orchidej kvetoucí - pozice v sexu

Dříve nebo později, v intimním životě přichází okamžik, kdy se sex stává rutinním okupacím a již nepřináší výbuch emocí a živých zobrazení. Aby se vytvořil různé ve vašem intimním životě, můžete se podívat do Kamasutry a objevovat svět neuvěřitelných potěšení a nových zobrazení, například s průkopníkem v sexu "Orchidej kvetoucí".

V oblíbené sbírce milujících pozic může Kama Sutra najít různé možnosti, které jsou vhodné pro každý pár v lásce. Některé jsou považovány za poměrně těžké provedené a vyžadují speciální gymnastickou přípravu, jiní nemusí mít rád jeden z partnerů. Proto, když si vyberou, je nutné vzít sílu a poslouchat své tělo, protože každý člověk je individuální. Sex by měl přinést radost, nebýt sportovní soutěž. Správně vybrané představy umožní dosáhnout nových zobrazení a zlepšit intimní život páru.
Pózy - orchidej kvetení
Mezi velký výběr POS pro sex, "kvetoucí orchidej" zaujímá zvláštní místo, které je spojeno s ženskost a romantikou. Orchidej je považován za jeden z nejkrásnějších květin, miluje většinu žen za něžnost a neuvěřitelná krása této rostliny. Pozice podle tohoto názvu je také charakterizována něhy a zejména pikantními pocity.

Hlavní výhodou této pozice je svobodné ruce muže, se kterými může pohladit partner v těch nejintimnějších místech.

Kromě toho je bod g dobře stimulován v této poloze, přináší ženu nadělicí potěšení a světlý orgasmus. Také póza "kvetoucí orchideje" je považována za jednu z nejjednodušších pozic v konstrukční technice, a proto je často používán lidmi bez zvláštního gymnastického tréninku.

Původ jména

Orchide je považována za ženskou rostlinu kvůli zvláštnostem jeho struktury. Okvětní lístky této květiny tvoří dvě úrovně designu, nižší tři okvětní lístky a dvě vrcholy, tvoří malý šálek s mikrovlnami. Připomíná feast CLIoris ve tvaru.

S pravým provedením této pozice se fúze mužských a ženských tělísek podobá obrazu orchideje obrys. Páry v lásce mohou milovat v této pozici, zatímco jsou před zrcadlem, které umožní tělu partnera kontemplate proti opovržení. Proto je zaslouženě považován za jeden z nejromantičtějších příspěvků v sexu.

Provádění technika Posa v sexu "Orchide kvetoucí"

Kamasutra dává popis klasického vybavení, které vyžaduje malý gymnastický tréninkový partner. Na začátku sexuálního zákona, dívka padá na záda a šíří nohy. Partner padá na kolena a žena, zvedla pánev, pomáhá mu vstoupit. Po kterém opět spočívá na zádech, noha je hozena do krku člověka, zatímco loví nohy za hlavou. Pak je nejhoršího partnera krku a zvyšuje, po kterém je celý sexuální akt na moci muže a je to on, kdo plně kontroluje proces.

Zároveň může dívka otáčet pánev, ptát se tempo sexu a políbit krk partnera. Pro maximální efekt může člověk udržet ruce na hýždě partnera a políbit její obličej, krk a rty, zatímco mluvila něžná slova o lásce.

Klasická verze pozice "Kvetoucí orchidej" může být obtížná pro partnery různých tělesných sady, stejně jako pro dívky se špatnou flexibilitou. V tomto případě muž téměř zcela drží váhu ženy, téměř jako stojí. Proto existuje zjednodušená verze této pozice, která je k dispozici pro každý vhellý pár.

Současně, partner jde na záda a táhne kolena na hrudi, široce šíří nohy. Muž padá na koleno a pečlivě to vstupuje. Nohy ženy sponou zpoza muže, který držel nohy. V takové pozici se partneři mohou pohladit se svým rukama a rtům, partner udržuje rovnováhu dobře a může pohladit ženská prsa s láskou nebo jemně obavou její tvář. Partner může políbit a přijmout milovaný muž a dělat kruhové pohyby boků. Tempo sexuálního zákona je však plně kontrolován silným reprezentantem sexu.

V tomto držení těla je hluboké pronikání do smyslných zón žen a silnou stimulaci bodu g. Mnoho dám zažívá dobrý orgasmus v této pozici.

Výhody pozice

Předpokládá se, že toto držení těla je k dispozici většině párů v lásce i ve své klasickém provedení. Mezi hlavní výhody patří:

  1. Smyslnost - V této pozici se partneři navzájem vidí, umožňuje jim pohladit a vyjádřit svou lásku.
  2. Dobrá stimulace ženských erogenních zón - Během Komise partner navíc stimuluje klitoris ženy a urychluje příchod orgasmu.
  3. Snadný výkon - Samozřejmě, tato pozice vyžaduje určitou flexibilitu, ale nemá těžké strie, nebo potřebu sedět na motouzu. Je také považován za pohodlný a pohodlný během pohlavního styku.

Kdo by měl vyzkoušet představovat v sexu "orchidej kvetoucí"

Tato pozice je ideální pro smyslné a romantické páry, které chtějí diverzifikovat jejich sexuální život. To vám umožní cítit pocit něhy a lásky během pohlavního styku, stejně jako urychlení přístupu organismu Orgasmu. Během COITIA, můžete komunikovat se svým partnerem a ukázat své pocity, stejně jako dostat nezapomenutelné pocity.

"Kvetoucí orchidej" nejčastěji si vybere lidi narozené pod známkami zvěrokruhů: Panna, Taurus, Kozoroh a Scorpio.

  • Pro telata není spěch charakterizován během upnutí lásky a taková poloha je jednoduše ideální pro takové páry;
  • Virgin Sign miluje krásný a smyslný sex. Tato pozice vám umožní obdivovat partnera a plně vyjádřit svou lásku;
  • Kozoroh miluje dominovat a muži tohoto znamení budou milovat tento sexuální akt;
  • Pro zvěrokruh pro scorpions je důležité dodat nezapomenutelný pocit sexu a pozice "kvetoucí orchideje" umožní 100%.