Předpovědi v měsíci, věštění kritickými dny

Mezi rozmanité typy předpovědí naleznete v měsíci. Mnoho dívek se obává a vyhnout se vážným předpovědím (například na tarotových kartách), ale se zájmem se dozvědí o svém osudu s jinými metodami. Predikce na kritických dnech byla jednou běžná díky své jednoduchosti a dostupnosti. Žena nepotřebuje žádné zařízení ani speciální dovednosti: dost vidět, v jakém počtu měsíců nebo jaký den v týdnu menstruace začala.

Jedná se o dva hlavní způsoby, jak odhadnout jeden měsíc a pracovat pro ně univerzální pravidla. Kromě toho můžete platit v čase.

pravidla

  • Vždy hádají první den menstruace.
  • Oddělení v měsíci není vypočteno tak, aby se dozvědělo o vzdálených událostech nebo změnách v životě. Přesněji řečeno, můžete zaplatit pouze pro aktuální měsíc, až do další menstruace. Všechny předpokládané události se stávají v tomto období.
  • Pro důvěru je lepší kombinovat různé způsoby štěstí s sebou: sledovat a v den, a v den v týdnu, a v době dne, ve které menstruace přišla.
  • Pokud je predikce příznivě příznivě, o této prognóze by nemělo být distribuováno, jinak se nemusí splnit. By neměly být dány vůli případu a čekat na šťastný proroctví. Je nutné jej vzít jako motivaci a průvodce akcí a nejvíce připojí maximální úsilí o dosažení výsledku.

Po těchto pravidlech můžete zvýšit přesnost věštění. Mnoho žen si všimne, že prognózy získané s nimi vzhledem k naplnění těchto podmínek opakovaně splňují.

Číslo měsíce

Věštění podle měsícePodle počtu, na kterém se začátkem menstruace muselo hodně naučit. To je to, co říká kalendář a přesné datum o osudu ženy:

Den
jedenV životě ženy se stane něco velmi příjemného, ​​schopného otočit svůj současný upgrade a ukládat radost a euforii v ní. Tento den je považován za jeden z nejslibnějších v bohatství.
2Možné zklamání v akcích blízkých, a v důsledku toho a v nich.
3Velká hádka je možné, výsledek, který je však neznámý: může to udělat stejný úspěch v nepřátelství, nebo to je velmi brzy zapomenout. To vše záleží na vaší touze.
čtyřiŽena může očekávat vysoce výkonné dlouhodobé sny.
PětPočkejte na příjemné překvapení, s největší pravděpodobností z vašeho milovaného člověka.
6Ohrožuje pomluvu a aktivizaci nepřátel.
7Člověk může přijít k životu, opravdu vás milovat.
osmMožná mouka žárlivosti, neotravena z důvodů: Milovaní dá důvod úzkosti. Nicméně, neměli byste dát vůli svého přestupku: první odhady potvrzení.
devětVzhled špatných přání, kteří se snaží zničit vaše štěstí a mír.
10Měsíčně na tento den hovoří o možné nové lásce nebo o návratu starého přítele.
jedenáctOpět mouka žárlivosti, ale tentokrát, na rozdíl od čísla 8, nepřiměřené. Kurva, abyste zničili své štěstí, věřili falešné události.
12V tento den by měly být kouzlo a vorozhba od jiných lidí strach. Existuje však příležitost setkat s novou láskou.
13V tento den, měsíční Foreshadow.
čtrnáctŽena čeká na příjemné zprávy.
patnáctKritické dny předpovídají potíže z blízké osoby (milovaná nebo přítelkyně).
šestnáctV tento den, měsíční advisses udržet jazyk za zuby a ne dopouští se.
17Při pohledu s milovaným.
osmnáctPro nesezdané dívky, toto datum znamená rychlé manželství, a pro manželství - nová etapa ve vztazích se manželkou.
devatenáctMožnost nových vztahů, které přesto slibují, že je radostný a vzájemný.
dvacetTam jsou neuvěřitelnost z blízkých.
21Měsíčně v tento den varoval před vážným podvodem, což může mít velmi vážné důsledky až do lámání vztahu a zničení rodiny.
22Žena může čekat na dobré tržby v hotovosti. Obecně platí, že se jedná o datum finančního zajištění a pohody.
23Příjemné události s dalekosáhlými důsledky.
24Žena očekává hosty. Měsíčně na tento den Foreshadow. To je důvod, proč, i když nemáte zavolat někomu k sobě, starat se o zásoby v chladničce v případě nepředvídaných hostů. Zůstaňte vítanou milenku.
25Nový známý v životě ženy. Ať už bude osudfate nebo zůstane zanedbatelná, závisí na osobním iniciativě gadgetu.
26Žena přijde k životu osoby, která bude dobrým a oddaným přítelem.
27Stojí za očekávat provedení dlouhodobých tužeb.
28Nepočítají se na rychlé změny osobního života, nicméně, finanční a profesní aspekty jsou velmi dynamické a příznivé.
29V životě mohou dojít k událostem schopné přísné a nepříjemné následky.
třicetVznik nového známého, vztahu, s níž bude dlouhá a důvěra.
31Žena čeká na cestu, a ne nutně příjemný charakter.

Ve dne v týdnu

Věštectví
Můžete se naučit váš osud, při pohledu na jaký den v týdnu měsíčně. Pokud připojujete výsledek této věštění s výsledkem předchozího, obraz bude přesnější a pravdivější.

Den týdnů
pondělíZačátek menstruace v pondělí může často vést k problémům a zkušenostem. Jaký druh těchto problémů již závisí na ženě: mohou být příjemné a ne příliš. Kromě toho je možné získat cenný dárek. Opět platí, že to stojí za to vzít, věštění vyprávění neodpovídá, a je nutné rozhodnout o sobě.
úterýSlibuje setkání s dlouholetým přítelem nebo osobou, která již dlouho zmizí z oblasti ženy. Také tento den v týdnu může předvídat rychlé známosti s osobou, která bude mít významný dopad na další osud štěstí.
středaPovažován za nepříznivý den začít měsíčně. Předvídá sanitka schopná komplikovat život na dobu neurčitou. Je třeba poznamenat, že je třeba poznamenat, že tyto problémy jsou vymazány, a žena by měla připojit veškerou jeho vytrvalost a energii, aby se dostal z boje se těmito okolností. Proto se prostředí nemusí bát: nezaručuje sérii selhání tolik, kolik varuje před potřebou podívat se na oba a kontrolovat situaci.
ČtvrtekZase, ne tak jednoznačný. Příchod měsíce v tento den může mluvit o blížícím se festivalu v hlučné a veselé společnosti. Co bude znamenat tento svátek - radost nebo problémy - neznámý. Nicméně, pamatování, že byste měli vynaložit veškeré úsilí, abyste zabránili rozvoji negativního scénáře.
pátekPovažován za nejpříznivější den zahájit menstruaci. Novinky, které přišly v tento den, mohou obrátit život ženy. Ačkoli samozřejmě stojí za to připevnit své vlastní snahy o dosažení výsledku.
sobotaNádherný den slibný příchod všeho nejlepší ve vašem životě. To může být cokoliv: Dárky, propagace, neočekávaný příjemný výlet, ztělesnění dlouhodobé touhy nebo zaprášené rozpoznávání v lásce. Problémy snadno eliminují nebo budou klidně povoleny. Konflikty a nedorozumění přijdou do ne.
NeděleMěsíčně v neděli předvídatelná radost a nedbalost, zároveň, zároveň mohou mluvit o krátkých zemích s blízkými.

Časem dne

Věštectví
Fortune vyprávění v dnech v týdnu, spojené s bohatou cestou po celou dobu několika měsíců, což je výsledek přesnější. Dalším kritériem, pro které můžete vidět, je však denní doba, ve které měsíčně.

Čas jižní společnosti
RánoRanní start přináší lásku. To je nejmodernější čas, protože slibuje skutečné pocity žen a nejvyšší stupeň harmonie. Pokud měsíčník začal ráno, znamená to také, že žena by měla obnovit narušené vztahy a zřídit zapomenuté kontakty. Samozřejmě, v případě, že to chce. Obecně platí, že význam ranního příchodu kritických dnů se sníží na pozitivní změny.
DenZačátek menstruace během dne (od 11:00 do hodiny dne) je také příznivý: žena by měla být očekávána hodně štěstí a snadné provádět případy. Druhá polovina dne (14-17 hodin), naopak, ohrožuje potíže. Takže žena by měla být opatrná, opatrnost a increduity, aby se jim vyhnuli.
VečerČas od 6 do 9 hodin také hovoří o problémech, ale několik dalších druhů. Nebudou znamenat domácnost, finanční nebo jiné "hmatatelné" problémy, ale způsobí melancholii nebo akutní pocit osamělosti.
NocNoc je považována za nejúspěšnější čas pro příchod kritických dnů. Věštění slibuje oddělení od partnera. Jeho důvod bude zraněn v nečestnosti milovaného. Noc menstruace může předvídat a další problémy s různou povahou.

Připojením výsledků různých přístupů získáte úplnější obrázek. Věřte tomu nebo ne - osobní volba každého. Nicméně, jak říkají, pokud nevěříte, nemělo by to být hádat, a pokud věříte, pak věřte duše. Pak to určitě splní.

Mnozí argumentují, že bohatství-vyprávění v měsíci může velmi přesně předpovědět blízkou budoucnost. V této době je žena nejcitlivější pro změnu, citlivé. Její intuice a schopnost poslouchat vnitřní signály je extrémně vysoká.

Bez ohledu na to, co je ve vztahu k tomu, abyste si vybrali, nezapomeňte, že je vždy třetí cesta. Můžete si vzít na vědomí predikci a jednat nezávisle s přihlédnutím k magickými doporučením. Jinými slovy, dodržujte pravidlo zlatého středu.