Piercing genitálního rtu

Piercing Sexuální rty jsou součástí ženského intimního piercingu. Pierce Nejcitlivějším ženským sexuálním tělem - klitoris - to rozhodne ne každý, aby se propichoval sexuální rty těch, kteří chtějí mnohem více. Ale není to tak běžné jako piercing na uši nebo obličeje kvůli strachu z bolesti nebo psychologického odmítnutí.

Hlavním cílem, pro které jdou do vaginálního piercingu, jedná se o nové neobvyklé sexuální pocity pro sebe a partnera. Rybářský piercing není vyroben pro univerzální ferris, takže estetické předpoklady nejsou nejdůležitější, nicméně, existuje obrovský výběr intimních šperků. Nemělo by být zapomenuty, že jako jakákoli porucha integrity těla, piercing vagíny vyžaduje čas pro hojení, stejně jako následná péče.

Piercing malého pohlaví

Zástrčky na malé sexuální rty (v latinské vnitřní LABEA) jsou snazší a také rychle se hojit - v jednom měsíci - jeden a půl, ne způsobující nepohodlí hostitelky. Otvor může být kalcinován kdekoli v pleť rty, v 1 centimetr z jeho hrany.

Pro vnější milost a pohodlí punkce na levé a pravé malé sexuální ret, měli byste být provedeni naproti sobě, aby bylo snadné létat. Kůže na tomto místě je velmi tenká, takže kruh s tloušťkou více než 1,6 mm může provokovat jeho přestávky.

Rods (a další dekorace kromě kroužků) zpočátku po provedení piercingu sexuálních rtů se nedoporučuje vložit, protože rychle ztratí vodorovnost a může se držet spodního prádla. S vysokým uspořádáním propíchnutého kruhu můžete během sexu získat další stimulaci klitorisu.

Piercing velkých sex rtů

Postup lze provést na celé oblasti tohoto koženého orgánu (Latin Aucher Labia), zejména jeho měkkými hranami. Je důležité, aby nedošlo k děrovi díru v blízkosti rozkroku, v tomto případě bude piercing dekorace způsobit nepohodlí, když. Léčení takové propíchnutí sexuálních rtů po dobu 3-4 měsíců, protože postižení ovlivňuje těsnou tkaninu orgánu (na rozdíl od kapoty přes klitoris nebo malý sex).

Jako první dekorace, kruh nebo tyč ve formě banánu s tloušťkou až 2 milimetrů (ve vzácných případech) do 2,5 mm je nejvhodnější.

Piercing malého pohlavíPři provádění piercingu v těsné blízkosti klitorisu se můžete spolehnout na další stimulaci (strana) během pohlavního styku. Dekorace můžete uspořádat v horní třetině kožovitého orgánu - bude patrné pro partnera, a můžete propíchnout kůži přímo na vaginálním bodě - pak se člověk bude cítit piercing, a to dá nové sexuální pocity.

Dekorace můžete umístit na nejvýraznější (střední) část velkých zárodečných rtů paralelně s podlahou. Další možností je piercing jejich vnitřní hrany, pak jeden otvor bude umístěn na hladké (bez vlasových onion) kožilých a další - na straně rtu, kde vlasy rostou.

Někteří klienti piercing salons jsou vyřešeni na multiprokolátech ze sexu - dekorace jsou umístěny, jako by žebřík v šesti, osm, a někdy ve více díru. Jedním z setkovaných možností - klienti jsou požádáni, aby propíchli pohlavní rty na různých stranách, aby je vyzdobil ve formě prstence.

Jak se připravit na intimní piercer

Vzhledem k tomu, že místo postupu je dostatečně citlivý, měl by být pečlivě připraven na piercer. Odborníci doporučují:

  • Právě před návštěvou průvodce byste měli osprchovat a důkladně snížit zónu budoucího punkce;
  • Alkoholické nápoje a léky, které zředěnou krev jsou kontraindikovány 3 dny před manipulací (jinak bude postup příliš bolestivý a "krvavý");
  • Vytvořte zásoby volného času - přímé relace na piercingu mistrovi a čase, aby se dorazil.

Anestezie s touto formou piercingu se zpravidla nevztahuje na zabránění alergickým reakcím. A i když každý člověk má svůj vlastní prahovou hodnotu citlivosti, nemělo by se bát bolesti, protože podle mistrů salónů je ženská intimní piercing na intenzitě bolesti srovnatelná s bandou uší.

Piercing péče

Za čerstvým otvorovým otvorem v intimní zóně musí pečlivě postarat, zejména poprvé, protože sebemenší znečištění může přinést velký poškození zdraví. Po dobu několika dnů se doporučuje nevírat vrak, ale mazat místo propíchnutí s chlorhexidinem nebo mirogramy 2-3 krát denně. Také dobře rukojeť zranění krémy s nízkým obsahem tuku Typ limomecolu. Po několika týdnech se můžete přepnout na syntomicin nebo antiseptický typ "Baktosin".

Do 2 týdnů po provedení piercingu sexuálních rtů se kategoricky nedoporučuje:

  • nosit kalhotky ze syntetických a příliš těsných slabinových kalhot;
  • mají genitální sexuální kontakty;
  • Jděte do bazénu, solárium, sauny;
  • plavat v horké lázni nebo na moři;
  • Střílet, táhnout nebo twist piercing - dekorace.

Kdo je kontraindikován intimní piercing

Většina piercingových salonů neprovádějí tyto postupy pro klienty, kteří mají:

  • Kardiovaskulární choroby;
  • kožní problémy;
  • venerické nebo duševní nemoci;
  • Anatomické rysy zárodečných rtů;
  • Kovo je alergie (v t.C. na zlato) a také v případě, že dívka ještě nedosáhla 18 let.

Komentáře ženských fór

Nastasie: Já jsem 16, protože mé narozeniny přesvědčily mou matku dát povolení k piercingu - chtěl jsem jeden prsten na vtipu. A v kabině odmítl! Typ, můj ženský organismus stále vyvíjí, nemožné intimní místa, řekli, že si mysleli dalších 2 roky. Takhle!

Superbaby: Mám šperkovou velkou houbu, vypadá to jen super - to vypadá jako náušnice v pupku, ale menší. Bylo to trochu zraněno, ale rychle prošel. Já a můj mladý muž je velmi spokojený.

Serge: Byl jsem šťastný - mám dívku s dekoracemi "tam", v sexu je to něco! Roztomilý dámy, pokud nejste jasné, proč lidé dělají piercing vagina - zkuste, a pochopíte.