Kondomy durex dlouhá hra: recenze a popis

Krátký pohlavní styk není již problémem. Kondomy Durex Dlouhá hra prodlužuje radost z důvodu přítomnosti speciálního mazání gelu. Co je taková zvláštní část maziva? V detailu o tom dále v článku.

Popis Dyerex Dlouhá hra

Durex produkuje bariéra antikoncepce od roku 1929. Každý rok prodávají o bilionu produktech v 10 zemích po celém světě. Oblíbenost společnosti stále více roste. Všechno proto, že "Durex" se snaží až o co nejvíce co nejvíce co nejvíce svým zákazníkům, vyrábět originální a dokonce inovativní produkty.

Ne výjimka kondomů Dypexu Dlouhá hra. Společnost výrobce tvrdí, že antikoncepce jsou schopny prodloužit sexuální akt. Potvrďte tyto četné recenze na internetu, většinou pozitivní. Nejvýznamnějším z nich jsou uvedeny v příslušné sekci.

Další výhodou Durex Long Play je speciální anatomická forma "Easy-On". Již z názvu je jasné, že produkt je snadno nosit.

Důležité! Na konci má antikoncepce jednotka pro ejakulát.

Kondomy Durex Dlouhá hra: recenze a popis

Dlouhá hrací velikost kondomů

Kondomy Durex Long Play jsou navrženy tak, aby používaly muže se středně velkým penisem. Jeho délka je 195 mm, šířka - 56 mm.

Pokud nosíte antikoncepci na eregined penis podle pokynů, přilehlých. Existuje mírná pravděpodobnost jeho mezery nebo poklesu během rychlého pohlavního styku.

Pozornost! Pokud se kondom zlomil během pohlaví, je nutné jej okamžitě nahradit novým.

Složení Durex dlouhý

Základ pro Durex Dlouhá hra, stejně jako klasické kondomy, je latex. Jedná se o přírodní produkt - šťáva z gevent rostliny. Mimo výrobek je pokryt standardním silikonovým mazivem, který poskytuje snadné pronikání penisu v pochvě během pohlaví.

Uvnitř antikoncepčního mazaného 5% roztoku gasokainů. Jedná se o lék, který patří do skupiny místních anestetik. Blokuje provádění nervových pulzů z kůže do centrálního nervového systému, tak matné pocity. Díky akci Benzocaine se Dypex Long Play používá k rozšíření pohlavního styku.

LATEX Zřídka způsobuje alergie. Mnohem častěji kupující poznamenali vzhled reakce na benzokain. Navíc zvýšená citlivost na jinou anestetiku (lidokain, novokain) zvyšuje pravděpodobnost nepříjemných pocitů při použití antikoncepce prodlužujících pocity.

Nejčastěji je reakce neškodná:

  • Zarudnutí kůže;
  • Vzhled vyrážka, svědění;
  • hořící.

Ale příležitostně existují vážné alergické reakce na anestetikum:

  • bobtnání kvinque;
  • anafylaktický šok.

Dokonce i na obalu, Durex Dlouhá hra je napsán, že při narušení dýchání nebo mikiny by měly být zastaveny pomocí antikoncepce a volání lékaře.

Důležité! V případě svědění, vypalování, zarudnutí, Raishes po uvedení na Durex Long Play by měl být nahrazen kondomem na ten, který neobsahuje anestetikum.

O tom, jak si vybrat kondom správně, popisuje podrobně ve videu.

Instrukce Durex Dlouhá hra

Nosit antikoncepci může jeden z sexuálních partnerů před nebo během předběžné pohlazení. To se děje, když je penis mužů v postaveném stavu. Během pohlavního styku musí být antikoncepce již vhodná, protože maximální účinnost je dosaženo, pokud je používán k použití od začátku pohlaví a do ejakulace.

Kondomy Durex Dlouhá hra: recenze a popis

Technika:

  1. Obal otevřený úhledně z převodovky. Současně je kondom poznamenán, že kondom není rozdělen na nehty nebo ostré produkty (šperky, piercing).
  2. Když to antikoncept dostal, zkontrolujte, zda je otočena ven.
  3. Na konci výrobku je nádrž pro ejakulát, který vypadá jako bradavka.
  4. Nejprve na něj odstraňte, aby se odstranil přebytečný vzduch.
  5. Dále drží zásobník s jednou rukou, další se točí kondom podél délky penisu. Kromě toho musí být špička produktu pevně stiskl k hlavě.
  6. Pokud se začne otáčet během pohlavního styku, měli byste ho okamžitě odvíjet zpět.

S kondomy dlouhé hry můžete použít mazivo se stejným názvem. Bude dále rozšiřovat pocity.

Kondomy Durex Dlouhá hra: recenze a popis

Společnost nedoporučuje používat Durex Long Play, pokud jsou záněty, praskliny, rány na kůži penisu. Benzocain v tomto případě způsobuje podráždění kůže.

Skladovatelnost

Maximální životnost - 5 let. Během tohoto období výrobce zaručuje bezpečnost svých výrobků, ochranu před nechtěným těhotenstvím a pohlavně přenosným infekcím. Po uplynutí expirace společnost nemůže hovořit o účinnosti produktu, protože příslušné studie nebyly provedeny.

Proto před použitím Durex Long Play musíte zkontrolovat trvanlivost. Je označena na každém sáčku s kondomem. Toto datum je však platné pouze v případě, že je výrobek správně uložen:

  • v uzavřeném obalu;
  • při teplotě místnosti od 0 ° C do 25 ° C;
  • bez expozice přímému slunečnímu světlu;
  • na suchém místě.

Cena v lékárně Durex Dlouhá hra

Náklady na Dyerex Dlouhá hra kolísá z počtu kusů v balení. Vyrábí se 3 nebo 12 produkty v balení. Také cena je poněkud odlišná v závislosti na lékárně.

Průměrná cena 3 kusů je 240 - 250 rublů, 12 ks - 540 - 590 rublů.

Kondomy Durex Dlouhá hra: recenze a popis

Recenze Dyspex Long Play

Popov artem petrovich, 40 let, g. Moskva
Po dobu 15 let manželského pohlaví s jeho ženou již ztratila mučení a dřívější dobu trvání. Rozhodla se něco změnit a koupil kondomy Dyerex Dlouhá hra. Na rozdíl od všech očekávání, které pracují. Doba trvání pohlaví od 5 minut se zvýšila na půl hodiny. Někdy přichází do 50 minut. Moje žena je potěšena a čekám na balení. Dokonce i zvyšování. A nemusíte jít do posilovny.
Varnichny Igor Anatolyevich, 35 let, g. Krasnodar
Po dlouhou dobu jsem použil klasické nebo ultra-tenké kondomy, ale přítel chtěl rozšířit intimní blízkost. Rozhodl se zkusit Durex Long Play. Podle pokynů, anestetické tupé pocity. Tak to dopoledlo, všechny deklarované v popisu pracuje 100%. Sex trval 30 minut. Přítelkyně je potěšena a musel jsem jít o něco déle. Pokaždé, když je nepouži, ale někdy, pro rozinutí, můžete.

Závěr

Kondomy Durex Dlouhá hra - jedinečný nástroj, který bez rozsáhlých nákladů vám umožní vychutnat si partnery intimní blízkost mnohem více než obvykle. Tyto antikoncepce dělají sex v bezpečí, brání přenosu infekčních onemocnění a ochranu partnerů před nežádoucím těhotenstvím.