Metody rostoucího penisu

Metody rostoucího penisu

K dispozici je chirurgická, non-chirurgická (extender, smetana, tablety, vakuové pumpy, hormony) a kombinované metody pro zvýšení penisu.

Který penis je považován za normální?

Může různé čerpadla, pilulky, cvičení, aby penis více? Zda chirurgický zákrok pomůže, kdy chcete mít velký mužský člen? Reklama ke zvýšení penisu lze nalézt na každém kroku. A to je pochopitelné, protože každý z nás má neustálou touhu po samosprávě. Je však možné zvýšit růst mužského genitálního orgánu? Podívejme se na to podrobněji s tímto problémem.

Teď to je věřil Norma délky penisu v postaveném stavu je 12-18 centimetrů. Rusoví muži mají průměrnou délku člena 15,7 cm. Pokud je penis menší než 9,5 cm dlouhý, pak je již považován za malý. Existují i ​​mikrosky - jejich délka může být menší než dvě centimetry. Pokud je člověk nespokojen s délkou svého člena nebo jeho formuláře, přemýšlí o zvyšování postupů (to může být postup pro zvýšení celého člena nebo postupu pro zvýšení pouze hlavy).

Metody rostoucího penisu

V současné době existují takové způsoby, jak zvýšit mužský člen:

  • - chirurgický;
  • - non-chirurgický;
  • - kombinovaný.

Chirurgické způsoby zvýšení mužského členu

Nyní se počet mužů, kteří se obrátí na urologii se stížností na "krátký mužský člen", se velmi zvyšuje. Ne všichni vědí, že ve většině takových případů jejich délky z pohledu fyziologie je považována za naprosto normální. Lékaři dlouho věří, že muži mají zjevnou přehnanou představu o tom, co má být délka mužského genitálu. Normy, ale ne všichni věří v ně. Některé změny v normy navíc přispívají a růst člověka, jeho tělesný masový index. Ale ne každý souhlasí s takovým pohledem, protože vidíme jasný nárůst fronty pod urologickými skříněmi. Někdo i uchyluje k chirurgickým metodám zvyšováním mužského členu.

Chirurgické metody rostoucího penisu na světě se provádějí poměrně často. Oni sami jsou velmi nebezpečné. Jsou známy pro nepřijatelnou vysokou pravděpodobnost různých komplikací. Předpokládá se, že chirurgická metoda zvyšování mužského penisu je druh pozitivní zaručení výsledků. Nejvíce neškodnější chirurgická metoda zvýšení člena Plastová bridle. S touto operací může být člen prodloužen někde o 1,5-2 centimetrů. Je zvážena agresivnější metoda Disekce vazů v uzavřené oblasti. Tyto vazy drží penis. S pomocí takové operace můžete prodloužit členku asi 3-5 cm. Je známo, že pro zahušťování členu (5-10 mm) je nyní široce používán překrytí různých speciálních implantátů. Pro prodloužení a zahušťování může nabídnout Provoz transetika. Před provedením jakékoli chirurgické operace potřebujete pochopit, že je navždy. A že nebude možné vrátit svou bývalou velikost členství. Každý prezentovaný chirurgický způsob zvyšování penisu má své vlastní minusy. Proto je vždy rozumné hodnotit vše pro a proti. Také provádění takových manipulací lze pověřit pouze kvalifikovanými lékaři s rozsáhlými zkušenostmi a dobrou pověstí.

Existuje také doporučení: před chirurgickou operací pro zvýšení člena, musíte se zúčastnit psychologa. Koneckonců, chlap může být v pořádku s jeho velikostí. Ostrá touha zvýšit váš člen často vzniká poté, co člověk nemohl uspokojit svého partnera. Ale musíte pochopit, že velikost nezáleží vůbec. Hlavní věcí je prozkoumat svůj partner dobře, a vědět, že dodá nejvíce potěšení.

Non-chirurgické způsoby zvýšení penisu

Stává se, že urologové odmítají poslat muže k chirurgovi, který se rozhodl zvýšit člena. Že pak zůstane dělat? V tomto případě muži zmírňují mnoho non-chirurgických metod pro zvýšení penisu. Za prvé, může to být zvýšení pomocí Speciální Extender (Toto je takové speciální protahovací zařízení). Podstatou této metody je, že živá tkanina osoby bude tvořit fyziologickou reakci na aplikaci aplikace síly. Je známo, že jakákoliv část lidského těla je schopna reagovat na podobné účinky podivným zrychleným dělením buněk, stejně jako zvýšení hmotnosti tkáně.

Metody rostoucího penisu

Takové rozšiřovače v zásadě mohou být noseny po celý den. Pacient může ležet a stát a sedět a dokonce chodit. Pokud jsme prodlužující asi šest měsíců, pak můžete prodloužit člen pro 3-4 centimetrů. Pokud toto zařízení používáte správně, nebudou žádné nežádoucí účinky. Tam bude také žádný ředění penisu, který se bojí mnoho lidí. Extander také neovlivňuje žádné boky na účinnost a plodnosti.

Také to dělá, že další centimetry mohou dát a Úvod Testosteron, stejně jako ty léky, které stimulují výrobu testosteronu. Ale odborníci zajišťují, že je to jen mýtus. Mužský hormon nemůže ovlivnit velikost člena. Ovlivňuje jeho sexuální funkci. Pokud bez konzultace používat testosteron, pak je to plné porušení hormonálního pozadí. Může nastat testosteroneum, což povede ke ztrátě sexuální funkce a dokonce i neplodnosti.

Metody rostoucího penisu

Stále existuje způsob, jak zvýšit člena S pomocí speciálních krémů. Mnoho věnoval pozornost takové reklamě na internetu. Na první pohled jsou takové krémy velmi snadné. Ale s tím všem slibují jen fantastický výsledek. Mnoho mužů tlačí takové sliby koupit. Ale musíte pochopit, že účinek těchto krémů bude minimální nebo nebude. Předpokládá se, že krém dává pouze dočasný nárůst penisu. Mírně znatelný nárůst až 1,5 centimetrů může zhoršit někde až 5-6 hodin. Obvykle mají takové krémy vázenářský a oteplovací účinek. Proto je zvýšení. Ale musí být pamatováno, že mnoho z těchto krémů obsahují různé nebezpečné alergeny a dokonce i hormonální přísady. Krém pro rostoucí penis může způsobit obyčejné podráždění, stejně jako poškození sliznice. Zvláště "neúspěšné" krémové krémové instance mohou vést k chemickému spálení.

Další možností rozšíření penisu je Použijte vakuovou pumpu. Co je? Tato metoda je založena na podtlaku. V zásadě se jedná o jediný bezpečný nástroj, který lze použít doma. Pokud je vakuové čerpadlo kombinováno s oteplováním mastin, může skutečně vést ke zvýšení mužského členu (zvýšení délky o 3 cm) a jeho zahušťování (až 5 milimetrů). Někteří odborníci dokonce věří, že to může zlepšit erekci. Použijte toto speciální čerpadlo správně a velmi elegantní. To je nezbytné, aby nedošlo k poškození slizniční membrány penisu a jejích plavidel. Takové čerpadlo můžete použít pouze po setkání a konzultaci s lékařem Andrologem.

Důležitý moment: Aby tato metoda jednala, je nutné, aby člověk pravidelně prováděl cvičení a žil celý sexuální život. Časy a navždy zvyšují v členu pomocí vakuové pumpy jen nereálné.

Metody rostoucího penisu

Kombinovaná metoda zvyšování penisu

Tato metoda je považována za nejúčinnější. Jaká je jeho podstata? V první fázi provádějí chirurgickou operaci a pak se extender již používá (pomocí klasické techniky). Proč je tak efektivní? A to vše proto, že po operaci existuje zvláštní uvolnění takzvané "skryté" části mužského genitálního orgánu. Takže existuje možnost získat velký výsledek.