Vlastnosti volby teplých punčů a legíny

S nástupem chladného počasí není nutné skrýt nohy na vyvrtávací kalhoty nebo džíny. Výrobcové oděvů a ložního prádla se postarali o krásnou polovinu lidstva, uvolní se obrovským rozsahem teplých punčů a legíny.

Vlastnosti volby teplých punčů a legíny

Typy zimních legíček a punčocháče

Existují různé modifikace tohoto oblečení:

  1. Ratuzu. Nezaměňujte tento výrobek s legíny. Jméno se stalo z německého slova reitose, což znamená "ruce pro jízdu". Od počátku 20. století v Rusku začali zavolat pletené spouštěcí kalhoty z vlněné příze. Sazeutuz má obvykle pásku a pevně namontovanou nohu. Nejsou nošeny jako samostatná věc, ale na šaty nebo sukni. Možná kombinace s dlouhým svetrem. Dnes je tento typ oblečení velmi populární v denní ponožce v Rusku, Skandinávii a severní Evropě.

Husté pletené ratingy se používají jako svrchní oděvy pro děti, ať už chlapec nebo dívku. Tento model je snadno kombinován s jiným šatní skříní.

Tenčí sazby jsou někdy nazývány Triko. Často používán jako alternativa k izolované kalhotky nebo jako teror pod kalhotami.

Našli jejich využití v oblasti tance, sportu pro svalové topení. Můžete najít obleky s pevně punčocháče a pletený podvádět.

Vlastnosti volby teplých punčů a legíny

  1. Legíny jsou pletené úzké dlouhé kalhoty, vyrobené z semik syntetických nebo syntetických materiálů. Na rozdíl od letů nemají pás. Může být transparentní, takže ne každý model je přípustný nosit s krátkou jízdou. Teplé možnosti mají často vnitřní froté.

Vlastnosti volby teplých punčů a legíny

  1. Kalhoty. Pletené nebo bavlněné prodloužené kalhotky. Používá se jako dolní topná vrstva oděvů.

Vlastnosti volby teplých punčů a legíny

  1. Legíny. Toto slovo zpočátku bylo určeno pletené punčochy bez ponožky, délka kolena. Před zahájením masové výroby bot, to bylo velmi drahé, takže hammashi oblečený přes boty, aby zachoval vzhled výrobku. Dnes najdete na prodej nejen pletené, ale také kožené možnosti tohoto typu oblečení. Také tam jsou modely z fleece. Dnes jsou kladiva často nazývána konvenčními ratingy, i když to není skutečné.

Vlastnosti volby teplých punčů a legíny

  1. Kalhoty-legíny. Neuvěřitelně pohodlné a populární oblečení. Vyrobeno na elastickém pásmu, jako legíny, které nemají hádání pohyby, neexistuje žádný přední zip, což činí proces pro oblékání rychlými a světlými. Takové modely zároveň vypadají jako nezávislé kalhoty. Zadní kapsy mohou být přítomny. Vyrobené z obou syntetických materiálů se starté a přidáním vlny a bavlny. Mezi tuto sérii jsou ohřáté legíny džíny zvané JEGGINS. Externě se neliší od obyčejných džíny a zevnitř může být froté. Často jsou vyrobeny ze speciálních syntetických vláken, vytváří velmi husté přistání na těle, což dává lehce tahání účinku.

Vlastnosti volby teplých punčů a legíny

  1. Teplé punčocháče. Naleznete následující možnosti:
  2. z mikrovlákna;
  3. od bavlny;
  4. z viskózy;
  5. z vlny;
  6. z Cashmere;
  7. od labuť nebo ovčí chmýří.

Doufám, že pooh hygroskopický, neahá teplo, takže v těchto produktech bude v teple i v nejsilnějším mrazu.

Takzvaný Swan POOH je umělé, bude létat z mikrovlákna ulthinu. Má výhodu přes ovce - hypoalergen. Jinak má podobné vlastnosti.

Mikrovlákno je měkké hedvábné syntetické vlákno. Cashmere je vyroben z vlasů Kašmíří kozy, které se skládají z vlny a chmýří. Funkce je neuvěřitelné světlo a měkkost.

Model punčocháče mohou být s vybranou patou nebo bez ní, s jedním nebo dvěma švy.

Vlastnosti volby teplých punčů a legíny

Jak nosit teplé punčocháče a legíny

Tyto produkty mohou být noseny jak samostatně - šaty, sukně a pulovery, a jako tepelný výkon. Rozměry dospělých zimních punčů a legín lze nalézt z nejmenšího 40. až 56-58. Tyto produkty jsou dobře kresleny v důsledku přidání elastanu, takže to není těžké zvolit velkou velikost. Na sobě toto oblečení může s jakýmkoliv typem tvaru. Hlavní věc je zvolit si právo podívat se na ženy a harmonicky.

Je třeba poznamenat, že prodej také prezentuje:

  • Modely pro těhotné ženy. Mají zvláštní řez a jsou velmi pohodlné při nošení na jakékoliv období gestace.
  • Existují možnosti legíny s imitací zadních kapes, s džínovým výkresem. Takové modely mohou být noseny místo kalhot, oblékání i s krátkými svetry a svetrů.
  • Samostatně, stojí za to říkat o kompresních produktech. V lékárnách nebo specializovaných prodejnách pro prodej teplé punčochy a legíny s terapeutickým účinkem. Mají jiný stupeň komprese. Speciální CRA vytváří tlak na správných místech nohou tak, aby se plavidla fungovala správně. Mělo by být zřejmé, že i husté, teplé modely této série nelze nosit a celý den. Toto terapeutické pletené oděvy a aplikovat je potřeba nutností a doporučeními lékaře.

Vlastnosti volby teplých punčů a legíny

Recenze různých modelů

Prohlížení recenzí o punčochách a legíny na internetu si můžete vybrat nejvhodnější model. například,

  • "...Čínské legíny vždy vezme dostatek metra pro sezónu. Jsou teplé, i když syntetické. Jediná věc, kterou je třeba vzít, je lepší na velikosti, nebo dokonce ještě dva, málo často...".
  • "Když šel se synem v povodí, byly zachráněny teplé legíny, byli dobře nataženi na břiše, ani nemuseli koupit zvláštní, jsou velmi drahé...".
  • "Italské punčochové kalhoty a teplé a krásné, mám rád ...".
  • "Pokud si koupíte zimní legíny ne čínštiny, a značka, pak velikost vždy odpovídá...V síti GolfStream vzala...".
  • "...V poslední době se v obchodech stalo mnoho skvělých věcí, rozhodl jsem se koupit teplé punčochové kalhoty s Lurexem. Nyní módní...".

Módní modely zimních legíny a punčocháče 2018

Punčochové kalhoty a legíny se staly prvkem šatníku, který opouští nudné a praktické věci. Módní návrháři neustále vymysleli modely schopné transformovat toaletu. Pro 2018 nabízel Couturier neočekávané provedení barev a ornamenty.

Například legíny na pružné pásmo pod patou nebo halenkou komplexu v kombinaci s jasnými legíny.

Na vrcholu popularity jasných, exotických tisků na legíny a punčocháče. Nejdůležitější směry kreseb - květinistika a abstrakce.

Také nabízet modely s lurexem, kovovým třpytem, ​​imitací hladké kůže.

Každý z uvedených modelů vypadají perfektně se zimními teniskami, botami nebo botami. Můžete mít v šatníku samostatně jasné legíny nebo punčocháče a hrát s kombinací bot a vrcholů.

Vlastnosti volby teplých punčů a legínyVlastnosti volby teplých punčů a legíny

Porovnání cen v různých obchodech

Nákup každodenní a módní punčochové kalhoty a legíny pro zimu mohou být jak v běžných prodejnách, tak na internetu. Níže jsou uvedeny některé příklady.

https: // ru.Aliexpress.Com

Zimní legíny s odkazem392 R.
Módní zahřáté legíny různých barev966 R. R.
https: // whotberries.RuStylové legíny pro zimní spojení2290 R.
https: // contShop.RuHusté zimní punčochy různých barev457 R.
http: // shopmalinka.RuTeplé punčocháče bílý odkaz158 R.
https: // veromag.RuCOUGE Teplé světlé zbarvení343 R.

Doplňující šatní skříň s různými modely legín a punčocháče, můžete i v chladné sezóně zůstat módní a atraktivní.