Špičatý (genitální) condylom

Špičaté (genitální) kondyly

Co je špičaté kongluty?

Špičaté kondyly rostou na kůži, které se objevují v oblasti genitálních orgánů nebo v ústní dutině. Vzhledem k tomu, že tento typ condyl se jeví hlavně v intimních oblastech, někdy se nazývají sexuální nebo genitální bradavice.

Proč vypadají špičaté konglidy?

Špičaté kondyly jsou infekční onemocnění, které je přeneseno hlavně sexuálními.

Hlavním důvodem vzhledu genitálních bradavic je infekce s lidským papilomovým virem (HPV). HPV je celá skupina virů, která zahrnuje více než 100 odrůd nebo typů HPV. Různé typy HPV způsobují různá onemocnění. Na našich stránkách je samostatný článek věnovaný Lidsky papillomavirus.

Ukázané kondyly v 90% případů je důsledkem HPV infekce 6 nebo 11 typů.

Jak jsou vysílány špičaté kondyly?

Špičaté kondyly jsou přenášeny hlavně během nechráněného pohlaví s osobou, která je infikována lidským papilomovým virem (HPV) 6 nebo 11 typů. Toto onemocnění může být přenášeno během vaginálního, análního a orálního pohlaví, stejně jako v kontaktu s vypouštěním infikované osoby (například pokud infikovaný partner dotkl jeho první, a pak vaše genitálie). Nemusíte ani mít podezření, že váš partner vás infikoval HPV, protože nemusí mít špičatý dotaz na virus, aby vám poskytl.

Použitím Kondomy Ne vždy chrání před infekcí, protože HPV může ovlivnit rozsáhlé oblasti kožešiny rozkroku, že kondom nekrycí.

Jak nakažlivé je špičaté konylomy?

Špičaté kondyly jsou velmi nafouknuté. 65% lidí, kteří mají sex s osobou, která má condyLomas, po několika měsících se objeví i Condylomas.

Příznaky a známky jedovatého královského

Ukázané kondyly se mohou objevit o několik týdnů později, měsíců nebo dokonce let po infekci s lidským papilomovým virem. Proto, pokud jste se nedávno objevili v Condylomas, neznamená to, že jste infikovali aktuální partner. Možná, že infekce došlo předtím, než jste se setkali. Nejčastěji není možné instalovat, od koho došlo k infekci.

U žen se špičaté kondyly mohou objevit na různých místech: kolem vchodu do pochvy (kolem vulvy), na velkých a malých sexuálních rtech, uvnitř pochvy, mezi vagínou a anální otvorem, kolem análního otvoru (anální, perianal Condyloes), na Shake Mattik A v urethre.

Condyloes mohou být jediné, někdy uspořádány skupinami a někdy rostou tak silně, získávají pohled na květák.

Navzdory svému jménu se špičaté konylomy nemají vždy špičatý konec: někdy mohou být ploché, zaoblené a růst na noze (jako houba). Obvykle mají špičaté kruhové tělesné barvy, ale někdy se mohou zdát lehčí než kůže nebo tmavší (hnědá nebo téměř černá). Někteří lidé mají genitální condylomas jsou tak malé, že člověk nemusí ani hádat, že má toto onemocnění.

Zpravidla se sexuální spotřebuje, nic nebolí, ale někdy mohou vyvolat svědění a podráždění kůže, zejména pokud se nacházejí kolem řiti. Někdy mohou být kondylomy poškozeny a krváceny.

Je možné mít sex s špičatými konglidy?

Dokud by se konylomy plně neprošly, nebo nebudou vyléčeny, se žena doporučuje zdržet se sexu (včetně ústního a análního pohlaví). Sex, dokonce i s kondomem, je pro váš partner nebezpečný, protože může vyvolat vzhled genitálních bradavic a on.

Ukázané kondyly a plánování těhotenství

Přítomnost špičatých křídel zpravidla nezasahuje s výskytem těhotenství a úspěšného dětského nástroje. Nicméně, kondilomy velkých velikostí kolem vulvy nebo v pochvě, stejně jako certonony na čípku, se mohou překrývat cestu spermií, nenechat to proniknout do dělohy a hnojit vejce.

Přítomnost špičatých křídel není kontraindikováno těhotenství, ale před zahájením plánování je vhodné navštívit gynekolog pro preventivní inspekci. Možná, že gynekolog poradí nejprve, aby odstranil Condylomas.

Špičaté kondyly během těhotenství

Přítomnost špičatého kapitálu, když těhotná, není pro těhotné ženy nebezpečné pro těhotné ženy nebo pro její budoucí dítě. Nicméně existuje několik důležitých bodů, které potřebujete vědět.

Vzhledem k hormonálním změnám během těhotenství se špičaté kruhové mohou významně zvýšit velikost a někdy krvácet. Obvykle, během těhotenství, konjový úprava není vyrobena, ale ve výjimečných případech, kdy je nemožné čekat až do porodu, doktor může odstranit kondylomas.

Riziko přenosu špičatého kluka v době narození je velmi malé, takže přítomnost condonu není indikací Cesarejské sekce. Ve velmi vzácných případech, papilloma virus je přenášen na novorozence a způsobuje dýchací papilomatózu (vzhled hlubokého hrdla). Jedná se o nebezpečný stav, který vyžaduje okamžitou chirurgickou léčbu.

Může klopýtat kongregací bez léčby?

Spojené kondyly mohou projít nezávisle, bez léčby. Přibližně 20% žen má v prvních měsících condylomas v prvních měsících po vzhledu.

Léčba pomáhá urychlit proces obnovy.

Léčba špičatého konju

Existují 2 přístupy k léčbě špičatých manželek u žen:

  • Podmíněné léčivé zpracování, masti, pleťové vody a jiné lokální prostředky. Nejúčinněji s malými měkkými konzolami.
  • Odstraňování kondičním laserem, elektrickými skvělými metodami, kapalným dusíkem, radiádivovými podložkami (Surgitron), Elizi. Předepsané hrubé (pevné) konglidy.

Každá z těchto ošetření může trvat až několik měsíců, tak lépe trpělivost. Pro dosažení lepšího účinku je léčivý účinek kombinován s odstraněním kondidu.

Léčivo pro léčbu špičatého konulu

Toto roztok na bázi rostlinných extraktů, které má účinek zapalování (ničí buňky, ze kterého se kongloma sestává). Efektivní s malými konzolami.

Podophilotoxinový roztok musí být aplikován na náplň nášku se speciální hůlkou 2krát denně po dobu 3 dnů v řadě. Poté následuje 4-denní přestávku. Aby se zabránilo poškození zdravých oblastí kůže sousedící s kondoměhem, musí být předem ošetřeny smetanem, vazelínou nebo zinkovým mastí. Průběh léčby se skládá z cyklů (3 dny léčby a 4 dny přestávky) - ve většině případů je nutné zmizet 4-5 cyklů.

Používá se při léčbě špičatých dondlomes středních a velkých velikostí. Tento krém pomáhá imunitnímu systému řešit souvislosti s příčinným činidlem kondoměru, lidského papilloma viru (HPV).

Krém by měla být aplikována na condyloes třikrát týdně, například v pondělí, středu a pátek, a odejít na noc (6-10 hodin). Poté se smetan musí být promyt teplou vodou s mýdlem.

Aldarový krémový efekt nemůže být patrný okamžitě: Někdy může být několik týdnů, dokud si nevšimnete prvních známek zlepšení. Léčba musí pokračovat, dokud zcela zmizel.

Může být účinný, pokud mají konylomy malé velikosti, ale zároveň velmi pevné. Tento nástroj je navíc považován za nejbezpečnější léčbu hluboko v těhotenství.

Kyselina trichloroctová ničí proteiny v kondylech, což vede k jejich smrti. Vzhledem k tomu, že tato kyselina je dostatečně koncentrována, její aplikace na zdravé oblasti může způsobit vážné poškození. Aby se zabránilo takovým komplikacím, je lepší ji aplikovat sami, ale svěřte ho lékaři.

Po použití kyseliny můžete zažít pocit pálení, ale trvá maximálně 5-10 minut.

Obsahuje celou směs koncentrovaných kyselin, které mají zapálený účinek na condylomas. Vzhledem k tomu, že tento nástroj může způsobit výrazné škody na zdravých oblastech kůže, je lepší s tím s ním sám, ale svěřit to lékaři.

V některých případech se dutina kondenčního salkenderu provádí v několika stupních v intervalu několika týdnů.

Má antivirový a protizánětlivý účinek, a také zvyšuje lokální imunitu, což pomáhá tělu vypořádat se s příčinným činidlem, kondylem, HPV.

Obvykle předepsán v kombinaci s jinými metodami léčby pro prevenci jejich opětovného vzhledu.

Používá se externě na poškozených oblastech kůže několik dní před demontážem a několik dní po odstranění bytu.

vlastnit antivirový a imunostimulační účinek. Obvykle předepsané v kombinaci s jinými způsoby léčby urychlit oživení a prevenci relapsů.

Mast nebo Gel Viferon by měl být aplikován na postiženou plochu kůže 3-5 krát denně po dobu 5-7 dnů.

Odstranění špičatého konylum

Obvykle předepsáno s více kontozemujícími malými velikostmi. Podstata této metody je, že v condylomasu ovlivňují kapalný dusík, který má velmi nízké teploty, zamrzne kořen, což vede k jeho nekróze (zemřít).

Po odstranění by tekutý dusík můžete mít bolest a podráždění v poškozené oblasti. Zranění na kůži léčí během 1-3 týdnů po kryodestrukci. Zdržet se sexu, dokud se rána po odstranění kondylomu neručí.

Laserová chirurgie může být aplikována v léčbě velkých křídel a pokud jsou konylomy umístěny v hard-kohubních místech (v konečníku, na čípku, v urethre). Vzhledem ke sníženému riziku komplikací může být laserová léčba kondilu doporučeno během těhotenství, pokud není možné čekat až do.

V závislosti na některých faktorech může být laserové odstraňování kondomie vyrobeno za lokální anestezie nebo pod obecnou anestezií.

Rána po odstranění kondylomu může být zahřívána během 2-4 týdnů (v závislosti na velikosti odstraněného bytu). Zdržet se sexu, dokud nebude rána zcela úplně.

Podmíněné ošetření radio-vlny je v Rusku velmi populární v Rusku a v zemích post-sovětského prostoru díky vysoké dostupnosti surgitronových zařízení, se kterou je léčba prováděna. Podstatou této metody spočívá v expozici konylům rádiovými vlnami, které zahřívají tkáně kondylu a způsobují, že zemřou.

Surgitronová migrace se provádí pod místní anestezií. Zranění po odstranění kondylomu se léčí během 2-4 týdnů. Po postupu téměř nikdy nezůstává jizvy na kůži.

Sex po odstranění kondylomu je zakázáno, dokud se rána zcela vyléčí.

Podstatou této metody je vystavení elektrické spotřebě proudu, která ohřívá tkáň na takovou teplotu, což vede k nim.

Elektrokoagulace kondilu může být poměrně bolestivé, takže postup je vyroben pod místní anestezií (budete si vědomi, ale nebudete cítit bolest), nebo v rámci celkové anestezie (budete spát během procedury).

V případě rozsáhlých úvahy může být elektrokoagulace kombinována s elektrikouně (delecí hlubokého). Po postupu na kůži často zůstávají jizvy.

Zranění na kůži hojí do 1-3 týdnů. Zdržet se sexu, dokud nebude rána zcela úplně.

Odstranění postižené kůže kůže chirurgickým skalpelem je vyrobeno v případech, kdy by se konylomy sloučily do jedné formace podobné květáku. V současné době se tato metoda léčby používá zřídka, pokud nejsou k dispozici jiná metody.

Odstraňování kondyl se provádí pod lokální anestezii (zůstanete ve vědomí, ale necítíte bolest), a po odstranění jsou švy na ránu superponovány švy. Hojení ran může být zpožděno několik týdnů. Po chirurgickém excizi, jizvy zbytečné na kůži. Zdržet se sexu, dokud není rána na kůži úplně.

Can Kondillovci se vrátí po odstranění?

Bohužel, oni mohou. Žádný z výše uvedených metod pro léčbu kondy nemůže zaručit, že se nezobrazí znovu. Papilloma virus, který je zodpovědný za vznik conder, může být udržován v těle po dobu let a v současné době neexistují žádné takové léky, které by byly zaručeny odstranit tento virus z těla.

Prevence špičatého konylum

Ukázané kondyly mohou být přičítány s pohlavním onemocněním, protože v drtivé většině se objeví po sexu s infikovanou osobou.

Kondomy ne vždy chrání před infekcí, proto hlavní způsob prevence této onemocnění je abstinence od pohlaví s neznámými muži a monogamní vztahy s trvalým sexuálním partnerem.

V současné době byla vyvinuta očkování z příčinného činidla papilomu papilomu (HPV) 6 a 11 typů. To je vakcína Gardasil, který chrání nejen z výskytu špičatých křídel, ale také rakovina děložního hrdla.