Opatření pro prevenci nemocí pro ženy

Metody prevence CPP pro ženy

Problém prevence pohlavních onemocnění je stejně relevantní pro různé věkové a sociální kategorie společnosti. Tyto nemoci jsou samozřejmě zasaženy mužům i žen, ale většina všech problémů je dodávána krásnou podlahou. V tomto ohledu je nutné mít jasnou představu o opatřeních prevence.

Problém je spojen s nedostatkem exprese symptomů v ženském těle, což může vést k pozdní diagnóze onemocnění. Kromě toho je pravděpodobnost infekce ženy od muže mnohem vyšší než muži od ženy, protože vagina je příznivým prostředím pro chovnou infekci.

Semitelná onemocnění jsou přenášena se všemi formami pohlavního styku a mají dnes 20 známý medicína infekcí dnes. Nejběžnější: syfilis, kapavka, chlamydia, mykoplazmóza, trichomoniasis, špičaté vazby a pomůcky.

Výhled. Senitelná onemocnění jsou rozdělena do bakteriálních a virů. První, například Chlamydia a kapavka jsou léčeni antibiotiky. Druhý - (například herpes) - je přístupný spíše než úplnou léčbu.

V samostatné skupině se rozlišují skryté pohlavní infekce, je ještě obtížnější detekovat. Obnova ze závažných následků zanedání takových onemocnění může pouze pravidelnou návštěvu gynekologa.

Symptomy pohlaví se projevují ve formě pálení, svědění, bolestivé močení, výtok s nepříjemným zápachem. Příčinou STD je nejčastěji nechráněné sexuální akty. Jednoduchá, ale účinná pravidla pro prevenci ve formě dodržování hygienických norem a absence náhodných sexuálních vztahů pomůže výrazně snížit nebezpečí infekce.

Metody ochrany pro pohlavní nemoci

jeden. Kondom. 100% štít z možnosti infekce nemůže a kondom. Dnes je však nejúčinnější a cenově dostupná ochrana. Dokonce i naprosto důvěřovat vašemu partnerovi, je nemožné být naprosto přesvědčen, že se nestane zdrojem infekce. Vzhled, vzdělávání, sociální stav nebo rodinný stav nezaručují absenci STD. Veselicická onemocnění mohou nastat asymptomatic. V tomto ohledu, infikovaná osoba často neuznává o nemoci.

2. Sušení. Neztrácí význam a takový způsob pro prevenci pohlavních onemocnění jako douching - mytí genitálních orgánů se speciálními roztoky ihned po nechráněné sexuální blízkosti s náhodným partnerem.

V nepřítomnosti zvláštních prostředků je možné použít konvenční vodu pro mechanické vyluhování pravděpodobně infikovaného biologického materiálu. Efektivnější výsledky poskytují antiseptická řešení. Sušené části těla musí být ošetřeny ubrouskem navlhčeným v hybitanovém roztoku, který je účinný a pro douching.

Pokud je riziko pohlavního onemocnění dostatečně velké, zkuste předat urgentní léčbu drogy. Chcete-li to udělat okamžitě kontaktovat Dermatolog , které jmenují vhodné prostředky. Nějaké drobné červené zbarvení může být začátkem rozvoji pohlavního onemocnění, které v prvních stupních může být zacházeno usnadnit.

3. Lékařské profylaxe. Prevence drog je možná během několika dnů po pohlavním styku. Taková opatření zabraňuje vývoji většiny pohlaví. Je to zvláště účinné v prvních dvou dnech.

Ani nejvyspělejší metody však nemohou ušetřit z některých pohlavních infekcí: genitální herpes, papilloma virus, stejně jako HIV. Lékařská prevence je jednou z extrémních opatření, která nemohou být zneužívána, aby nedošlo ke zdraví.

Musí s infekcí sexuálně přenosných onemocnění následujícími způsoby:

  • zdržet se sexuálních vztahů s náhodnými partnery;
  • Použijte antikoncepční prostředky, v případě nebezpečí infekce, provést dumping a injekční genitálie, kyčle a perineum;
  • kil od jiné osobní péče o osobní hygienu;
  • Během návštěvy kliniky a testování vyžadují, aby zaměstnanci používání sterilních nástrojů, otevřel osobně s vámi.