Herpes o genitálních orgánech (genitál): jak vysílat, co je nebezpečné, jak to vypadá

Herpes - virové onemocnění lidské sliznice membrány. Zajímavé je, že většina nosičů viru ani neznamená svou přítomnost v těle. Rozvoj herpes v moderním světě dosáhl obrovského měřítka. Z 100 lidí 90 jsou dopravci, ale pouze každý pátý, který se cítil. Většina přítomnosti herpes virus probíhá asymptomatický. Rozpoznat toto onemocnění je možné pouze projít potřebnými analýzami.

Druhy herpes, jak je přenášeno než nebezpečné

Herpes virus sdílený ve dvou kategoriích:

  • Jednoduché herpes virus -1. Generuje pokožku a sliznici na obličej (nos, oči, ústa, rty a kůže).
  • Jednoduché herpes-2 virus. Generuje genitální orgány, způsobující genitální herpes.

Přenosové cesty tohoto onemocnění jsou odlišné. Přenášen s tělesným kontaktem, polibky a pažemi, nechráněným pohlavním stykem, při použití společných věcí (nádobí, prádlo, ručníky, hračky a t.D.). S herpesem, například na obličeji, existuje riziko přenášet ji přes ruce na vlastní genitálie.

Pro nemocné dívky během těhotenství může být taková nemoc fatální pro dítě. V případě narození je herpes automaticky převedeny na dítě během porodu.

Zajímavé je, že 50% virových nosičů získalo velmi malý věk. Virus s takovými dětmi přenášena vzduchovou kapičkou v místech shluku lidí. To je jeden z mnoha důvodů, proč dítě se slabou imunitou není lepší opustit dům.

Kdo podléhá onemocněním k více:

  1. Ženy. Podle statistik jsou nemocnější.
  2. Nízká imunita lidí.
  3. Lidé mají sexuální onemocnění.
  4. Dívky po operacích na genitáliích, včetně potratu.
  5. Dívky chráněné intrauterinní spirály.

Jako manifest

Lidé, kteří jsou dopravcem viru, nevědí o své existenci až do opakovaného projevu.

Co provokuje recidivu:

Červený křížTrvalé nervové napětí

Červený křížSnížení imunity

Červený kř힎ádná osobní hygiena

Červený křížStudený

Červený křížAklimatizace

Červený křížNedostatek vitamínů

Červený křížHerculoed nebo přehřátí těla

Při relapsu v prvních fázích se genitální herpes projeví lehkým, rostoucí teplotou, bolestmi ve svalech, bolesti hlavy, zarudnutí kůže a spalování světla.  O několik dní později jsou na genitáliích tvořeny bubliny. Sám tyto bubliny otevřeny zakázané, může zhoršit situaci. Oni jsou sebezničeni po dobu 2 týdnů a odejdou v jejich místě řezané kůže ve formě krusty, která brzy zmizí. Souběžně, následující onemocnění byly zaznamenány po dobu 2 týdnů: zapálené lymfatické uzliny v oblasti třísloví, silné svědění a spalování na místě středu, bolesti při močení, obecná slabost a únava.

Jak se vyvíjí herpes

V době onemocnění jsou zakázány všechny typy pohlaví (anální, ústní a vaginální). Přítomnost kondomu v takovém okamžiku neukládá, protože infekce je nejčastěji v ruce.

Mužské genitální herpes se nejčastěji projevují v extrémním těle a hlavě penisu, méně často je urethra ohromen. Ve spuštěné podobě jsou vytvořeny herpy uretry a prostaty.

Žena se projevuje na kůži uvnitř bocích, genitálií a anusu. V běžícím formuláři jde do pochvy, Cervix, urethra.

Zahájený tvar genitálních herpes může způsobit neplodnost a rakovinu dělohy.

Můžete mít sex s herpesem?

Při detekci těchto příznaků se naléhavě obraťte na svého lékaře.