Synechie nebo oheň sexy rtů v dívkách

Mnoho rodičů nemá ponětí, jaký druh synechů malého pohlaví. Na přednáškách pro budoucí matky si nepamatují takový problém. Protože máma, i když samotná žena a žena, ne vždy může určit přítomnost onemocnění. Tak co to je? Sinechia, prostě dal, je lepení pohlaví. Zároveň mohou spolu růst spolu, jak malé pohlavní rty a velké. Oheň je plný nebo částečný.

Sinechia

Kůže Synegie zárodečných rtů může být s nezávislým zkoumáním dítěte.

Předtím, než je nutná zkouška dcera:

  • Důkladně umýt ruce.
  • Zbavte se dlouhých nehtů, jinak můžete zranit dítě.
  • Otočte dítě na zadní straně.
  • Jak pečlivě zředí nohy a pokračujte přímo na kontrolu genitálií.

Po zveřejnění velkých sexních rtů můžete vidět, že malé pohlaví jsou velmi dotýkají, a tam je film mezi nimi. Vagina je nepostřehnutelná nebo je vidět. Pokusy o odpojení budou neúspěšné. Dívka bude cítit bolest a začít plakat.

Pokud nejsou žádné odchylky, slot bude velký a vagina je patrná. Malé sex rty mají tvar lístků, snadno oddělené od velkého.

Jak rozlišovat Synechie

Moč je vhodný

Nejdůležitějším rysem - zhoršená močení. Dítě bude cítit potíže, budete muset spát. Bude snadnější poté, co je možné pee. Zvláště akutní situace se stává noc - dítě je těžké usnout.

Zkontrolujte, jak se dívčí stává, když je patrné:

  • Zarudnutí v oblasti genitálních orgánů, menší vyrážka.
  • Dítě si stěžuje na bolest a nepohodlí v oblasti Vagina (pláč, znepokojení).
  • Bylo těžké dát dítě - omyšlená a plakat.
  • Odizolovací moč vzhůru jako chlapec.
  • Úniky moči, dítě jde do hrnce, ale spodní prádlo se stává mokrými.

Sinegie u dívek prsou

Od prvního týdne života může být bitva sexy rtů od dívek. Předpokládá se, že příčinou tohoto jevu je nízký počet genitálních hormonů v těle. Ale v tom není nic zvláštního, protože sex hormony nemusí být nepřítomné, dokud nepřijde zrání pohlaví, a to je docela normální.

Do osmého roku se může projevit životní nemoc. S věkem se sliznice genitálních orgánů stávají odolnější vůči účinkům vnějšího podnětu, hustoty obálky. Lepení genitálních rtů se prakticky neděje.

Důvody

Alergické reakce na mýdlo

Onemocnění se může vyvinout v důsledku:

  • Alergické reakce pro domácnost na mýdlo, oleje, ubrousky, prášky, krémy.
  • Nedostatečně časté zbraně.
  • Používat mýdlo během paží.
  • Nesprávné chybí škoda.
  • Infekce.
  • Místní imunita dysbakterióza a oslabení.
  • Přítomnost červů v těle.

Určit důvody rozvoje synechů, odborníci jsou přiřazeni. Nebude to dělat bez stěr z pochvy, běžných testů krve a moči, výkalů na definici dysbakteriózy a vajec červů, škrábání na enterobiózu.

Léčba

V rané detekci, k provedení chovného postupu mnohem jednodušší. V počáteční fázi patologie bude film v pořádku a transparentní, ale pokud existuje kompletní oheň malých sexuálních rtů, získává hustotu a bez operace nebude schopen odstranit problém. Není nutné provést takové postupy nezávislým způsobem, jinak je možné zvýšení nepřímého poškození zdraví dětí.

Pokud existují sebemenší podezření z Syneficia, je nutné se zaregistrovat pro gynekolog dětí získat kvalifikovanou konzultaci.

Kromě toho není potřeba chov - tento postup se provádí pouze v případech nepohodlí a bolestivých pocitů pro dívky.

Jak je léčba prováděna

Pouze gynekologové pro děti se zabývají discí synech. Pro provozní zásahy používejte skalpel. Proces trvá několik sekund a přechází pod místní anestezii. V pooperačním období bude dítě potřebovat zvláštní péči.

Bolest v močení

Pro usnadnění bolesti v močení, podporovat rychlé uzdravení rány, nedělejte bez posezení, rouchu a speciálních mastí s antibakteriálními účinky. Antimikrobiální prostředky jmenuje lékaře po dokončení operace.

Ale musíte pochopit, že operace nezaručuje, že patologie se nezobrazí znovu. Bitva malých pohlaví může opakovat. Rodiče mají právo se uchýlit k této techniky, ale bez něj nemůže dělat, když byla tvořena celá bitva, ve které je dítě velmi těžké jít na záchod. Neexistují žádné jiné způsoby, jak pomoci dítěti.

Preventivní opatření

Aby se zabránilo tvorbě okolních pohlavních rtů, odborníci poradí:

  • Dodržujte pravidla pro osobní hygienu.
  • Nepoužívejte společné ručníky a dr.
  • Použijte děti a rostlinný olej v malých množstvích na oblast zárodečných rtů.
  • Nezapomeňte na běžné letecké lázně, jsou velmi užitečné pro dětskou kůži.
  • Včas k léčbě jakýchkoliv zánětlivých onemocnění genitálií.

Ramena by měla být nejen pravidelná, ale také správná: tekoucí voda, úhledné pohyby s prsty před zády - aby se zabránilo zvýšení infekcí. Hřebíky mámy by neměly být příliš dlouhé. Je nemožné umýt žínkem, jinak se zvyšuje riziko poškození jemných tkání dětských genitálních orgánů. Použití mýdla by nemělo být. Málo moderních rodičů je připraveno k úplnému opuštění plenek, ale ne každý ví o pravidlech použití: posun každé tři hodiny nebo jak potřebují.

Aby bylo možné alespoň malé dítě bez oblečení - vzduchové lázně jsou velmi užitečné pro genitour a pokožku. Vyberte spodní prádlo z dobré tkaniny, velikost. Mytí věcí dětí by mělo být prováděno odděleně od dospělých oblečení. Pokud je dítě nakloněn k rozvoji alergických reakcí, musíte pečlivě sledovat stav pokožky perineum, použít krém z diárity, ne přehnaně koupele na mangartanu.

Léčba doma

Pravidelné inspekce

Proveďte léčbu domu pouze s částečnými a nekomplikovanými požáry. V těchto případech se používají teplé lázně v sedací poloze. Terapeutické byliny se přidávají do vody v malých množstvích (je to kalendu, série, heřmánek). Jeden postup by měl trvat déle než 10 minut. Pak v cestě vzdělávání patologie aplikujte olej rakytníku nebo broskev. Vyberte si pouze přírodní produkty, nečistoty musí být nepřítomné. Předběžná přítomnost alergické reakce na různé typy olejů.

Krém ze Sinechia

Při pokroku onemocnění, silné nepříjemné pocity, specialisté píše krémy s obsahem hormonu. Použijte přísně omezené množství pouze jednou denně. Aplikace s čistým ukazováčkem, výlučně na postiženém místě. Trvání žádosti by neměla překročit dva týdny. Po dokončení léčebného kurzu je zóna dětských genitálních orgánů podléhá zpracování dětských krémů bez příchutí (na konci zbraní).

Je nutné sledovat stav genitálií, dělat pravidelné inspekce - jen proto, že můžete zabránit synechům u dívek.

Mnoho matek je velmi zažívá kvůli častým opakováním této patologie. To naznačuje, že se něco pokazilo v těle. S častými relapsy je nutné kontaktovat gynekolog a projít plným průzkumem odborníka.