Jak se zbavit vaginálního svědění s cystitidou

Stalo se tak, že cystitida u žen není považována za důvod vážných obav. Taková je příroda - žena dostane cystitidu mnohem jednodušší než muž. Nicméně, je to neškodně děje cystitida? Samozřejmě že ne. Toto onemocnění je vážné, často jde do chronického tvaru a nebezpečných komplikací. Cystitida musí být léčena zvýšením profesionální lékařské péče. A zároveň je důležité nezapomenout, že nepříjemný pocit v procesu léčby by neměl být bez pozornosti ponechán. Mohou to být signálem jiné nemají menší nebezpečné onemocnění.

Co potřebujete vědět o cystitidě

cystitis
Zánět močového měchýře (cystitida) se děje především kvůli bakteriální infekci. Nejčastěji patogeny jsou obvyklá střevní hůlka nebo bakterie žijící na kůži. Skutečnost, že spadnou kanálem uretry v močovém měchýři - společný jev. Ale zpravidla nemají čas reprodukovat, t. na. pravidelně odstraněny močí. Když se však tělo nevyrovnává své funkce, bakterie v močovém měchýři začnou reprodukovat. Stalo se to:

  • při zánětu v důsledku supercoolingu;
  • Při dráždění stěn močového měchýře v důsledku výživy akutních nebo jiných agresivních potravin;
  • s stagnací moči v důsledku vzácné močení;
  • v přechodu infekce z vaginy;
  • S mnoha dalšími situacemi.

Taková reprodukce bakterií přispívá k již existujícímu zánětu, který dále zhoršuje nemoc. Močit se stává těžší a těžší, proto bakterie v močovém měchýři se stále více a více. Tak vyvíjí akutní cystitidu. Močový močový moče rychle vyprázdní zanícený močový měchýř není možné zcela vyprázdnit, celý proces je doprovázen ostrou bolestí, někdy krví v moči. Neexistuje již před studiem nebo kariérním růstem, ne před láskou, a ne na koníčky. Chci jednu věc - takže to konečně zastavilo.

Svědění v intimní zóně - ne vždy příznak cystitidy

Svědění ve Vagině a venkovní genitální orgány u žen vzniká nejen, když cystitida. Zpravidla se k němu připojí a doprovází celou dobu léčby. Ale stále dělat diagnózu "cystitu" pouze na základě nepříjemných nepříjemných pocitů v intimní zóně, a ještě více se zabývat samostatným léčbou, alespoň nerozumným.

Svědění může být způsobeno tuctem dalších onemocnění, jejichž léčba někdy znamená vzájemně exkluzivní metody. Zapojte se do terapie doma, bez odborné poradenství, můžete nejen ztratit drahocenný čas, ale také zhoršit průběh onemocnění. Svědění je vždy podráždění a proto zánět, a kde je zánět s časem a cystitidou, t. na. Urethra žen je uspořádána tak, že nechrání před penetrací do močového měchýře agresivní mikroflóry, která rychle násobí se zánětlivými procesy.

Příčiny vaginálního trajektu

kandidóza
Svědivé pocity v intimní zóně nemusí nutně podepsat o gynekologických poruchách, i když by měly být zvažovány především:

  • Za prvé to může nastat v důsledku změn souvisejících s věkem v těle žen (atrofic Colpit);
  • Candidiasis také kazí ženy život s takovými pocity;
  • Svědění ve vagíně může také ukazovat na diabetes mellitus a společně s konstantním žíznivým a častým močením, jeho symptomy mohou být mylné pro cystitidu;
  • Různé alergické reakce dávají podráždění sliznic;
  • Nezdravá játra, ledviny a střeva mohou také způsobit svědění a spalování do vaginy;
  • Příčinou takových reakcí jsou helminty a jiné parazity;
  • Příliš časté extrémní diety neovlivňují užitečnou mikroflóru těla, a to už neuveduje vývoj patogenní mikroflóry, což způsobuje podráždění a svědění (nespecifické kolpit);
  • Nebo vše může být mnohem jednodušší - někdy tělo reaguje tolik na nepříjemné, příliš blízké nebo syntetické prádlo.

Spravová genitálie je obecně příznakem, který vylučuje nezávislou diagnózu, příležitost provést chyby.

Svědění s léčbou antibiotikou

Nystatin
Stále je nutné zvážit jeden aspekt výskytu jídel a genitálních orgánů během cystitidy. Tá tváří v tvář mnoha ženám. Vzhledem k tomu, že příčina cystitidy ve většině případů je bakteriální infekce, antibiotika jsou často předepisována pro jeho léčbu. A negativně působí na celé mikroflóry těla, včetně užitečného. V důsledku rovnováhy zůstatku se začíná projevovat houbu (drozd). Vyvíjí se v nejzranitelnějších místech, odtud a svědění sliznice. To je nezbytné okamžitě informovat lékaře.

Není třeba čekat, že svědění bude projít společně s cystitidou. Často je dostačující k tomu, aby se uchýlil k obvyklému "nashanovi" nebo jinému antifungálnímu léku, abych se rozloučil s svěděním pro celou dobu léčby předtím, než se mikroflóra postižená antibiotika.

Ale znovu, neomezujte sami ošetření sami, t. na. Rizikujete sklizeň vašeho těla a výrazně zpomaluje léčbu.

Jak se vyhnout cystitidě

Cystitida, stejně jako všechny ostatní nemoci, je mnohem snazší zabránit tomu, co se zachází. A pokud také zvažujete možné léčbu antibiotik, které samo o sobě zdůrazňují tělo, pak veškeré úsilí vynaložené na prevenci se nezdá být zbytečné nebo nepříjemné.

  • Především je nutné dodržovat pravidla intimní hygieny. Snadnější nosit malou roli toaletního papíru v sáčku a antibakteriálních mokrých ubrousků než trpět infekcí.
  • Nechráněný sex může také způsobit infekci.
  • Během menstruace je nutné pravidelně měnit tampony a těsnění, a to i s vzácnými zveřejněním, tak, aby nevytvářely reprodukční prostředí bakterií.
  • Nesmí být příliš odnesen tahem syntetického prádla.
  • Neporušujte doporučení výživy a střediska příliš často. To může vážně podkopat imunitu nebo způsobit porušení práce trávicích a jiných orgánů, které mohou vést k centrálnímu.
  • A naopak, nedostatek výživové kontroly, nadměrné používání akutní, slané, mastné, kyselé, uzené, smažené a jiné dráždivé potraviny povede k tomu, že stěny močového měchýře budou neustále náchylné k agresivnímu dopadu, a tady je nedaleko cystitidy.
  • Totéž lze říci o alkoholu.

Sedavý životní styl

  • Sedavý životní styl je pláže pozdravového systému. Nejenže se nevyskytují v oblasti pánve. Odtud stagnace v močovém měchýři, kde se akumulují mikroorganismy, což vede k nejtvátění.
  • A samozřejmě imunita. Je také třeba připomenout. Nezanedbávejte imunomodulátory, vitamíny a kalení. Je to vždy rozhodující slovo proti infekci.

Lidové prostředky v léčbě cystitidy

V procesu léčby cystitidy se obvykle nepotřebuje postel. Ale také zatížení těla je kontraindikováno. Není třeba exacerbate stát, pokud můžete udělat bez bolesti. Močový systém je zapálený a potřebuje mírný režim. To platí především. Moč by neměl dráždit stěny močového měchýře, takže dieta musí být pozorována striktně.

  • Je nutné pít hodně k bakteriím s močí. Je velmi dobré používat renální poplatky, hrboly šaterií a máty peprné, voňavé chmele. Kromě diuretiku, mají antispasmodické, antiseptické a protizánětlivé složky.
  • Alkohol a káva jsou kategoricky vyloučeny, čaj je přijatelný pouze s přidáním mléka.
  • Borůvkové, brusinky a brusální podvozky pomohou. Obsahují látky, které zabraňují upevnění bakterií na stěnách močového měchýře.
  • Je také nutné minimalizovat zatížení nervového systému. Stres je považován za vážný faktor přispívající k vzniku a vývoji cystitidy.

V žádném případě nelze zmrazit, když cystitida. Je užitečné zahřát dno břicha. Ale pouze pokud neexistuje žádný výtok krve. Pokud se krev rozlišuje s močí - oblast močového měchýře není možné léčit.

Slumení symptomy s vaginální položkou

Pokud jde o svědění v jemných místech, znovu si vzpomínáme - to může doprovázet nejblíže, ale není to nutně jeho důsledek. Ujistěte se, že se o tom poradíte s lékařem. Zmírnění nepříjemných pocitů během léčebného období mohou být sníženy snížením koncentrace soli a kyseliny v moči a jiném výboji. To pomůže neutrální dietě, hojné pití. Kapaliny jsou žádoucí použít asi 2 litry. Nedostatek alkoholu, čaje a kávy. Použití mléčných výrobků bude také ovlivnit prospěšné.

  • Bujón třešňových větviček dobře umýt močová kyselina. Připravit to snadné. Trochu, malé hrsty, připravené větvičky nalil 500 ml vody a vařilo 15 minut. Pak 2 hodiny trvají a bliká. Deconction Ukazuje krásnou hnědou červenou barvu, voní mandle a chuť. Pít čtvrtletní pohár 4 krát denně. Musíme však být opatrní s tímto nástrojem. Je lepší pít méně než překročení normy. Nepoužívejte jej během těhotenství.
  • Roshovnik`s Deccoction - populárnější a obeznámený. Bude velmi výstřivá v léčbě cystitidy a snížit sursování pocity na sliznicích. Také dobře zavedl keconce heřmánku.
  • Hořící a svědění jde, když se otírá ruce a nohy. Po 20 minutách je tato masáž nepříjemná pocit.

Na závěr je třeba říci, že i když ženy nezažijí zvláštní strach z cystitidy, nemělo by to být adresováno. To může vést k závažnějším onemocněním, jako je zánět ledvin - pyelonefritida nebo poškození svalové močové vrstvy. Proto byste měli přijmout opatření včas a zabránit vývoji tohoto velmi nepříjemného a vyčerpávajícího onemocnění.