Trichopol s cystitidou, pokyny pro použití

Každý den čelíme mikroorganismům, které mohou způsobit různá onemocnění. Jedním z nich je cystitida nebo zánět močového měchýře. Nepříjemné onemocnění, a pokud není ošetřeno, vedoucí k různým komplikacím. Pro léčbu se může lékař zaregistrovat u Trichopol Cystitis. Jaká je jeho akce a mnoho času potřebujete obnovit? Zkusme to přijít na to.

Když Trichopol pomůže?

Pokud máte akutní závit v dolní části břicha, když močení, časté nutkání jít na malý, několikrát hodinu, bez ohledu na den, pak s největší pravděpodobností můžete cystitis. Ale přesná diagnóza může být dodána pouze lékařem a způsob léčby by měl jmenovat specialisty. Konec konců, příčiny zánětu močového měchýře.

Trichopol v cystitidě je přiřazen, pokud je povaha původu onemocnění anaerobní bakterie nebo nejjednodušší, jako jsou trichomonové. Velmi účinně bojuje s údaji patogenů. Aktivní složka (metronidazol) způsobuje zastavení syntézy nukleové kyseliny, která vede k smrti bakterií a nejjednodušší.

Pokud však nezačnete léčbu v čase, zánět může jít do chronické formy. A pak budete muset strávit mnohem více času a síly, jak se zbavit tohoto onemocnění. Chronická cystitida způsobuje vznik různých komplikací, včetně neplodnosti.

Uvolněte formulář a dávkování

FormulářRecepce
Osobní tabletyRecepce 2 krát denně, dávky individuálně.
Řešení, pozastaveníInjekce v / v 500-750 mg po 8 hodinách.
Vaginální tabletyBílá barva se žlutým odstínem, podlouhlý tvar. 1 záložka. - 500 mg. Vaginální aplikace před spaním.

Mechanismus akce

Lék má antibakteriální vlastnosti, takže je možné jej použít ve složité léčbě. Trichopol stimuluje zvýšení imunitních sil těla. Lék je zničena pro nejjednodušší mikroorganismy, bakterie. Metronidazol je hlavní složkou Trichopolu, ničí DNA patogenních organismů během syntézy kyselin.

Trichopol je schopen rychle šířit orgány, lymfy a tkáně průtoku krve. Umístění akumulace medicíny se stává slinami, játrem, mozkem. Vylučován z gastrointestinálního traktu po 8 hodinách, s výhradou zdravých jater, v jiných případech se čas zvýšit.

Jak léčit Trichopol?

Nejčastěji se účastní lékař jmenuje Trichopol spolu s jinými léky, obvykle se širokými spektrálními antibiotiky, což činí léčbu účinnější. Vezměte lék lépe po jídle (ne polykání) a dávka se vypočítá přísně individuálně a závisí na typu cystitidy, fáze proudu a patogenu, který způsobil infekci. Na rozdíl od jiných antibiotik, které jsou zabalené vodou, je Trichopol lepší pít malé množství mléka, takže zvýšíte absorpci léčiva. Průměrná dávka je 750 mg denně (jedná se o tři tablety). Trvání léčby z týdne do deseti dnů. S znatelným zlepšením stavu je důležité nezastavit léčbu a dostat celý předepsaný kurz až do konce.

Pokud se průběh léčby pokračuje více než deset dní, ujistěte se, že předat obecný krevní test, protože dlouhá doba recepce může způsobit změny v krvi. A samozřejmě, v procesu léčby, vzdát se sexuálních kontaktů, zejména pokud je cystitida způsobena trichomonasem.

Ti, kdo trpí selhání ledvin nebo jater, Trichopol se nechá brát v cystitidě, ale dávka musí být snížena za dva nebo vícekrát.

Pravidla recepce

Léčba kurzu je zpracováván lékařem individuálně. Recepce pokračuje delší než 7-10 dní. Tablety se spolknou po jídle ráno a večer. Při narušení fungování jater, ledvin, mozek je předepsán v suspenzích nebo injekcích.

Pod vlivem barevných látek v Trichopolu se barva moči mění. Získává tmavě žlutou nebo červenohnědou.

Během léčby se nedoporučuje jízdní doprava. Práce s nebezpečnými předměty je lepší vyloučit v souvislosti s porušením koncentrace pod vlivem složek léků. Trichopol nevydrží přítomnost ethylalkoholu, který by měl způsobit opuštění alkoholu.

Starší lidé musí být opatrní kvůli pomalému odstranění těla z těla. Při narušení koordinace pohybů, nedobrovolné svalové kontrakce, vzhled závratě je zrušen. Lékař v průběhu léčby řídí práci jater. Současně se terapie provádí lék v sexuálním partnerovi, aby se eliminovala relapsy. Metronidazol interaguje s jinými léky s jednorázovým použitím. Metabolické reakce se vyskytují v těle zvýšení nebo oslabení terapeutického výsledku.

Princip operace

Po užívání tabletu Trichopol velmi rychle absorbován žaludeční sliznice. Maximální akumulace účinné látky se vyskytuje ve dvou nebo třech hodinách. Distribuce těla v docelani jednotné. Zničení látky jde v játrech a produkty výměny jsou produkovány močovým cestou.

Antimikrobiální a antiprotozoický účinek Trichopolu je ve všech tkáních a lidských orgánech, včetně v močové bublině, který je vyžadován, když cystitida. Po asi 8 hodinách dojde k poločasem medikace, je nutný nový příchod účinné látky.

Uložen metronidazol a jeho deriváty přes moč, změnou jeho barvy. Nechte si vyděsit červeno-hnědé nebo tmavé žluté výběry - to je normální.

Důsledky léků

bolesti hlavy
Jako jakýkoliv lék, trichopol má důsledky aplikace. Ale ne vždy a ne každý. To vše záleží pouze na jednotlivých vlastnostech vašeho těla. Důsledky mohou být následující:

  • nevolnost a zvracení;
  • bolesti hlavy a závratě, ztráta orientace ve vesmíru;
  • Svědění, alergická reakce - urtikárie;
  • porucha spánku;
  • křeče;
  • zhoršení drozd v ženám.

Když se tyto příznaky objeví, mělo by být oznámeno svému lékaři, který rozhodne: vyloučit lék nebo snížit dávku.

Kontraindikace a rysy

S jakýmkoliv kontraindikací, Trichopol není jmenován, aby nezpůsobil větší škodu. Lék má řadu omezení pro použití při léčbě cystitidy:

  • Nejprve se jedná o těhotenství po dobu až 16 týdnů, protože jeho účinná látka má dopad nejen na bakterie, ale také pro dítě, což způsobuje mutace a vývojové odchylky. V průběhu doby krmení se v průběhu krmivého období, pouze pod kontrolou lékaře, pouze pod kontrolou lékaře. Priorita je dána prostředky místní akce ve formě svíček.
  • Během laktace se musíte vzdát krmení během recepce léčiva, protože metronidazol proniká mlékem.
  • Alergická reakce na kteroukoli z léčivých složek je také důvodem, proč tento lék nestojí za to.
  • Onemocnění nervového systému a ústřední včetně.
  • S jaterními selhání užívat lék s velkou péčí, je nutná snížení dávky.
  • Trichopol není kompatibilní s alkoholem.

Pokud máte jednu nebo více kontraindikací uvedených, použití tohoto léku může způsobit poškození těla a nepodléhají. Informujte lékaře svého lékaře a bude si vybrat další léčbu.

Léčba trichopol cystitidy by mělo být prováděno pod přísným pozorováním lékaře a pouze v určeném účelu. Self-léky mohou způsobit degradaci onemocnění, pokud je jeho vzhled nesprávný a dávka se vypočítá. Pouze profesionální lékař ví, jestli můžete využít Trichopol, znát všechny kontraindikace, stejně jako interakce jiných léků s metronidazolem.

Samozřejmě, že je lepší neubližovat vůbec, ale pokud se to stalo, měli byste kontaktovat specialistu s příchodem prvních příznaků a následovat všechna jeho doporučení. V tomto případě bude choroba brzy zapomenuta. Pokud cystitida běží, půjde do chronického stádia, a pak se příznaky budou opakovány několikrát ročně, je nutné převést.

Nežádoucí účinky

Terapeutický kurz Trichopol může způsobit nežádoucí reakce ze žaludku, střev, nervový systém. Jsou zřídka zjištěny, ale nebezpečí stále existuje. Pokud je potřeba léčbě cystitidy s selháním ledvin nebo jater, dávka léčiva se sníží dvakrát. Mezi bočními projevy patří:

  1. Gastrointestinální trakt - zhoršení chuti k jídlu, vzhled kovové chuti v ústech, nevolnost, suchost. Proces je doprovázen zácpou nebo průjmem, bolest žaludku. Vznik zánětlivých vzdělávání v jazyce, dásně (stomatitida).
  2. CNS - bolest hlavy, závratě, depresivní stav, vzrušení, podrážděnost mohou být nahrazeny ospalostem, depresivní. Koordinační poruchy Dopravní poruchy, noční halucinace.
  3. Dobrý systém - bolestivé, časté močení, močová inkontinence.
  4. Hooped orgány - změna v červených indikátorech kostní dřeně. Nedostatečná dodávka kostních buněk krví způsobuje bolest ve svalech, kloubech. Je nutné 7-10 dní provádět hemogram (klinická analýza krve).
  5. Alergické projevy - kožní vyrážka, svědění, nosní kongesce, horečka.

S výskytem nežádoucích účinků je nutné se obrátit na navštěvující lékař, který sníží dávku léků nebo zcela vylučuje.

Aby se zabránilo negativním reakcím, nemají samozřejmě.

Když Trichopol není předepsán?

Účastnický lékař provádí sbírku anamnézy, analýzy výsledků, identifikuje přítomnost současní chronických onemocnění u žen, hodnotí celkové zdraví, stupeň imunitní ochrany těla. Trichopol není předepsán, pokud má pacient následující faktory:

  • CNS porucha;
  • epilepsie;
  • Age do 18 let;
  • těhotenství;
  • duševní odchylka;
  • kojení;
  • závislost na alkoholu;
  • selhání jater;
  • onemocnění mozku;
  • leukopenie (nízký leukocyt);
  • Alergická nesnášenlivost komponentů.

Závěr

Hlavním terapeutickým směrem v cystitidě je neutralizace bakteriální flóry, což zajišťuje antiseptický a dezinfekční výsledek. Cystitida může být překonána v krátké době integrovaným přístupem v terapeutickém směru.