Než jít, když cystitida?

Bilance kyseliny a alkalické oblasti vaginy a urogenitální oblasti hraje důležitou úlohu při prevenci vývoje a léčby řady zánětlivých onemocnění. Například soda s cystitidou příznivě přispívá k léčbě. Změna bilance kyseliny alkaliny závisí na celkové hormonální úrovni a fázi měsíční cyklu. Normálně má munice pochvy slabě kyselé reakce.

Kyselá reakce na vaginu je podepřena kolonií mléčných bakterií nebo hůlkami. Normálně tvoří 90% mikroflóry vagina. Při vystavení nepříznivým faktům (SuperCooling, použití antibiotik, oslabení imunity), užitečná mikroflóra zmizí a jeho místo zaujímá patogenní a podmíněně patogenní bakterie, houby. Sliznická vagina se stává infekcí krbu.

Vlastnosti struktury těla u žen
Vzhledem k anatomickým vlastnostem struktury těla u žen jsou bakterie snadno proniknuty do uretry a močového měchýře, což způsobuje zánětlivý proces. Léčba cystitida bez normalizace bakteriální mikroflóry urogenitální zóny je nesmyslná a škodlivá. Nejmenší chyba v potravinách, sexuálním činu nebo supercoolingu vede nový zánět.

Není tedy překvapující, že sodná léčba může být důležitým prvkem terapie na začátku zánětlivého procesu a další složky v komplexní terapii u chronické patologie.

Soda a jeho role v medicíně

Soda a jeho role v medicíně Hydrogenuhličitan sodný nebo sodný je široce používán v medicíně jako ve sterilních, tak ručně připravených roztokech. Pro intravenózní podávání se používá sterilní sodný roztok pro podporu bilance kyseliny-alkalické krve a je nepostradatelným léčivem při provozu a provádění resuscitace. Dokonce i drobné změny bilance kyseliny-alkalické krve ovlivňují fungování životně důležitých orgánů a systémů.

Pro přípravu alkalických roztoků se používá k přípravě alkalických roztoků a slouží k opláchnutí úst, nosní dutiny, mytí povrchů ran a v mnoha dalších oblastech. Obvykle se široké spektrum antibiotik, různé chemické bakteriocidní a bakteriostatické léky se používají pro terapii zánětlivých procesů močového měchýře;.

Iracionální použití antibiotik však často vede k porušení normální mikroflóry urogenitální zóny a překladem procesu do chronického stadia, porušení ochranných imunitních sil těla. Provozování antibiotik zhoršuje proces, což způsobuje vzhled udržitelných kmenů bakterií. Pouze kombinace používající lokální antibakteriální činidla zastaví cystitidu.

Alkalická reakce potravinové sody zabraňuje vývoji patogenních bakterií, které preferují kyselejší médium, zatímco biologické tkáně zůstávají nedotčeny. Nemovitost k uhlí Vývoj patogenního flóry je hlavním existujícím faktorem sodové malty při léčbě cystitidy. Dnes existují lokální antibakteriální léky, které jsou v jednom nebo jiném účinném při léčbě cystitidy. Všichni však mají různé vedlejší účinky.

Vlastnosti a způsoby použití sody při léčbě onemocnění urogenitální oblasti

Soda s cystitidou Soda s cystitidou - prostředek, který nemá žádné vedlejší účinky s řádným použitím. Pouze při vysoké koncentraci nebo teplotě můžete dostat hořet sliznic a vnějších pohlavních orgánů.

Mnoho lidí léčitelé také doporučují ujmout sodné řešení pro léčbu cystitidy jako vnitřního činidla. Oficiální lékařství patří k takovým jmenováním chladnější, zejména na akutní fázi patologie.

Nedoporučuje se také močový měchýř s roztokem sody. V těchto případech je lepší použít současné antiseptické léky, jako je Miramistin. Současně jsou sodné lázně a douching účinným činidlem.

Dokonce i zavlažování, kdy cystitida s vodou s Soda někdy odstraňuje začátečníky akutní zánětlivý proces. Pro místní aplikace se obvykle připravuje následující roztok SOD - jedna lžíce na litr vody. Při prvním praní použijte polovinu lžíce prášku na litr vody.

Pro sedavé lázně sody, roztok lze provést v menší koncentraci. Teplota vody by měla být 39-40 stupňů Celsia. Průměrný příjem lázně je 15 minut. Vana může být pořízena dvakrát denně. Nicméně, četnost recepce je lepší dohodnout se s navštěvujícím lékařem nebo orientovat na vývoj symptomů cystitidy.

Pro douching používejte hrušku se speciálním hrotem. Objem roztoku je 200 ml. Teplota vody - 37 -39 stupňů. buď opatrný! Horký roztok způsobuje hoření sliznice, studené - nepříjemné pocity a snižuje účinnost postupu. Léčba kurzu musí být koordinována s lékařem. V průměru se dysfunkce provádí 2krát denně na týden.

Během potopení je nutné striktně dodržovat pravidla septik a antiseptik. Při zpracování a dezinfekci zařízení postupujte podle pokynů, které jsou připojeny k nuly. Zadejte tip by měl být pomalé a pečlivě. Tip je mazán s vazelíně, aby se usnadnil úvod. Průtok roztoku by měl být volný, závažný proud může překonat oddělení děložního hrdla a způsobit endometriózu.

Postup pro mytí pochvy pomocí esmarm kruhu nebo gumové hrušky je populárnější. Pro mytí použité 2-3 litrů sodového roztoku. Teplota a koncentrace odpovídá kapalině, která se používá v douchingu.

Tekutina volného proudu proudí do vagíny, mytí sliznic z plísňových a bakteriálních nájezdů. Postup se provádí v poloze. Výška zvyšování kruhu zániku je 1 metr. Před zahájením postupu by žena měla zvednout pánev trochu, aby byla několik minut zadržena kapalina v dutině.

S svědění a počáteční známky cystitidy, doporučuje se používat sodu pro zavlažování urogenitální oblasti a ramen. S cystitidou sody s vodou - účinným antibakteriálním činidlem přirozeného původu. Jeho žádost a počet postupů je však nejlépe koordinován s navštěvujícím lékařem.