Zvýšená kyselost ph vagina

S vědomím, že některé věci pomáhají ženě, aby se vyhnula problémům a chránili blízko. Bude to o kyselosti indikátoru ph vagina ("PE ash vagina").

Kyselina-alkalická bilance bez reklamy

Ph vagina
Pokud mluví o bilanci kyseliny-alkalické, pak téměř vždy omezené na kůži, zuby a žaludek. Ve skutečnosti, v případě porušení této rovnováhy současně trpí mnoha systémy organismu. Posunutí k kyselému přebytku se nazývá acidóza a ve směru alkalického přebytku - alkalózu. Tyto poruchy obvykle detekují, měření pH kapalin a vypouštění těla.

Ne tak zdravý životní styl často vede k acidóze. Acidóza je běžná u diabetes mellitus, osteoporóza, ateroskleróza, hypertenze - v případě těchto porušení je pravděpodobné a gynekologické problémy, včetně neplodnosti.

Slabé kyselé médium vagíny u dospělé ženy svědčí o její zdraví, ale prudký nárůst kyseliny je charakteristickým znakem ženské onemocnění.

Zdravý výtok

Zdravý výběr ženy
Zdravé alokace v dospělé ženě - transparentní nebo bílé, vůně mají takové sérum nebo mléko, kyselé reakce jako v požadovaném mléku. A dokonce i bakteriální složení v čerstvých kyselých mléčných výrobcích a vagíně je podobná: lactobacilli, jinak nazývané deterlenové tyčinky (asi 90% v analýze na nádrži setí) a bifidobakterie (asi 9%).

Charakterizované pro vaginu je také močiplasma (asi 1%) schopný neutralizovat přebytečné kyseliny vyrobené laktobacterium a bifidobakterií.

Zdravá vaginální mikroflóra má vyrovnávací vlastnosti, to znamená, že je schopna samoregulace a samo-hojení.

Je třeba poznamenat, že deterlenové tyčinky ve slabě kyselém médiu jsou normální pro zabití spermií s nízkou životností, ale v případě přebytečné kyseliny, všechny spermie a koncepce se nevyskytují vůbec.

Konfrontace "zdraví zdraví" a "patogenní komunita"

Močiplasma
Odkud pocházejí nezdravé alokace? Typická "civilizační onemocnění" vypadá takto: žena vede sedavý životní styl, jí hodně sladkostí a škrobových výrobků, často je míchá s masem, ryby, kyselinami. Nezdravý životní styl nedobrovolně provokuje putrefactive procesy. Ve svém gastrointestinálním traktu, místo zdravé komunity bakterií mléčných kyselin, bifidobakterie, mikromycete, začne násobit komunitu svých soupeřů založených na Sugaromycete a Helicobacter, ostře zvyšující kyselost.

Celé kyselé médium se stává příznivým pro podmíněné a patogenní a pak dluhopisné patogenní mikroorganismy, botulinické území, hlísty. Uzavřené útoky těla a pak "běh" v různých částech, včetně pochvy, stejné Klebsiella, Candida, mykoplasma. Vagina získává charakteristiku "Selegant" vůně.

Poznámka: Měla by být laborována z panikových pokusů o ostré uzavření těla: alkalické médium, včetně v pochvě, je důvodem pro potlačení zdravé mikroflóry do cizích mikroorganismů, s narušením režimu vyrovnávací paměti, s charakteristický následný ostrý posun od alkalické reakce na reakci nadměrně kyselého.

Porušení nebo normy?

Indikátor kyselosti pomáhá diagnostikovat příčinu vaginálního zánětu: v případě pH nad 4,5, vagininací způsobené alkalickou infekcí a v případě pH nižší než 3,7 pravděpodobně kandidózy (drozd) nebo jiná acidofilní infekce.
žilní krev člověka
Indikátory pH normálně:

  • žilní krev člověka 7.37 - 7.44;
  • Tear 7.3 -7.5;
  • SLIVA 6.8 - 7.4;
  • Moč 6,5 - 7,5;
  • Zvýraznění ženského dětského věku 3,8 - 4,4.

Mezi tělem těla je přidělování vagíny, kyselé a pokud "útočí" acidofilní (kyselé milující) mikroorganismy, pak je to tady, že jejich první zdokonalení.

Rizikové skupiny

Moderní žena může snadno čelit nárůstu kyselosti na nejpřesnějším čase - během těhotenství. Faktem je, že těhotenství se vyznačuje zvýšenou kyselostí vagíny, způsobené hormonální perestrojikou těla. Pokud příroda stále počítá na životní styl "starým způsobem", pak se často mýlí. Hormonální splash, zvyšující se vaginální kyselost, je navržen tak, aby chránil těhotnou ženu z vaginózy.

Současníky, zejména pokud mají nezdravé zvyky (kouření, pití), snadno získávají chronickou acidózu, která se stává téměř "normou". A hormony přidávají kyselost, kde je jeho přebytek. A ženy nemocné "kyselé infekce", jako je drozd, nejčastěji během těhotenství.

Může být zdroj infekce člověkem? Možná, ale je si všimlo, že říkají, že kandidóza urogenitálního systému mezi zástupci silného pohlaví je na objednávce méně často, tak spíše je infikována než on.

Zda časté hygienické postupy ženy s použitím silných detergentů, deodorizací, dezinfekčních drog? Spíše naopak.

Kompletní potlačení a odstranění zdravé vaginální mikroflóry vede k agresi z patogenních infekcí, což zvyšuje riziko vzniku chronického kandidátového vulvovaginitu.

tuberkulóza
Kyselené médium ve vagíně může být také způsobeno:

  • anémie nedostatku železa;
  • tuberkulóza;
  • diabetes;
  • glotting infekce;
  • použití antibiotik;
  • Příjem antidepresiv a hormonálních léků, včetně pro účely antikoncepce;
  • Práce ve výrobě související s biologicky účinnými látkami.

Nahradil vůni a barvu - žádné zdraví

Praktické závěry:

  • Měli byste věnovat pozornost odchylkám barvy a vůně vaginálního výběru, zejména na kyselém pachu - bez čekání na komplikace, doporučujeme přihlásit se k gynekologovi.
  • Zachovat zdraví a schopnosti mateřství je nutné pečlivě léčit váš životní styl a údržbu hygieny, která neumožňuje acidózu.
  • Pravidelně můžete projít domácí test pro kyselost pochvy.