Vikasol: pokyny pro použití v menstruaci

Hojný měsíční krvácení v ženě - ne vždy normální jev. Pokud menstruace trvá déle než 6-7 dní, jsou v propuštění sraženiny a hlen, mluví o patologiích reprodukčního systému od endometritidy do endometriózy a hormonálních poruch. V tomto případě lékaři často přiřazují Vikasol, aby zastavili měsíční.

Vikasol: Pokyny pro použití v menstruaci

Jak vikasol působí

V zjednodušené interpretaci pracuje lék na zlepšení míry koagulace krve. Jeho součásti přímo ovlivňují jaterní buňky, které produkují látku protrominu. Je to zodpovědná za ztrátu krve a zkoumá intenzitu krvácení.

Tablety WikeSol s menstruací schopnou snížit ztrátu krve během menstruace a regulovat cyklus jako celek. Kromě zamírování je lék normalizuje procesy aktualizace krve a zabraňuje rozvoji anémie. Lék můžete použít jak pro snížení menstruačních sekrecí a za účelem oddálení výskytu menstruace.

Složení a forma uvolnění

Léčivo v lékárnách lze zakoupit ve formě tablet a injekčních roztoků. Složení hlavních složek je stejná, ale rychlost dopadu na tělo je odlišná. Takže po užívání léků v tabletové formě je účinek pozorován po 10-12 hodinách. Intenzita krvácení se během několika minut snižuje při použití léčiva v kapalné formě.

Hlavní aktivní složkou léčiva je syntetický analog vitamínu K, který se přímo podílí na procesech tvorby krve. Přesněji řečeno - jedná se o bisulfit sodný látka. Nalezení do těla se změní na vitamin K - látka -gemostatic. Tablety vikasol z krvácení během menstruace obsahují škrob jako další složku. V injekčním roztoku je voda a kyselina chlorovodíková.

Indikace pro použití vikasolu během menstruace

Seznam indikací pro použití léku zahrnuje následující stavy:

  • Silný krvácení dělohy;
  • dlouhá hojná menstruace;
  • Špatná srážení krve, provokující velký krevní ztráta během menstruace;
  • Dysfunkční krvácení z sexuálního traktu.

V prvním případě je v důsledku krvácení během menstruace, velmi silné as sraženin, jejichž Mioma dělohy, endometriózy, ovariální cystu a dalších onemocnění ženského reprodukčního systému. Zde můžete zahrnout a hojné měsíčně způsobené nestabilní hormonální pozadí.

Vikasol: Pokyny pro použití v menstruaci

Se špatnou koagulací se ukázaly hemostatické tablety vikasol během menstruace, aby se zabránilo velkému ztrátě krve. Stejně tak je předepsán, pokud se děloha nezávisle nemůže být snížena, ze kterého dojde k hojnému krvácení. Někdy krve krve během menstruace je banální nedostatek vitaminu. V tomto případě bude lék také užitečný. Vyplní nedostatek požadovaného vitaminu a problém bude vyřešen bezbolestně. Další hodnoty pro použití:

  • hepatitida a jiná onemocnění jater;
  • poranění doprovázená ztrátou krve;
  • krvácení ze žaludku;
  • Prevence anémie s plánovanou operací.

Příprava vikasol pro menstruaci je užívána pouze jmenováním lékaře. V případě plánované menstruace s trochou větší ztráty krve než obvykle nemá smysl se uchýlit k pomoci pomoci. Ženské tělo tímto způsobem může reagovat na banální aklimatizace.

Varování! Úzkost stojí za to bít s opakovaným krvácením několika cyklů v řadě. Může mluvit o vývoji patologie.

Kontraindikace

Lék má minimálně kontraindikace související s chorobami krve a jater:

  • Thromboembolie;
  • Zvýšená krevní koagulace;
  • Individuální nesnášenlivost na komponenty.

Během těhotenství a kojení se lékař zobrazuje pouze po konzultaci se specialistou. Předpokládá se, že účinná látka není schopna ovlivnit ovoce v důsledku špatné absorpce a přenos přes placentu. V mateřské mléčné medicíně také nespadá.

Vikasol: Instrukce během menstruace

Režim a dávkování recepce léčiva závisí na úkolech, které je třeba řešit a problémy. Pro rychlé odstranění krvácení ukazuje intramuskulární injekce. Aby se zabránilo krví před operací, tablet je přijata v předvečer v dávce řekl Dr. Pokud existuje riziko vysoké ztráty krve během porodu, vikasol je také přijat předem.

Vikasol: Pokyny pro použití v menstruaci

Jak vzít Vikasol zastavit měsíčně

Ve výjimečných případech můžete zastavit whirlwind. Recepce Hemostatická začíná v prvním dni tablet menstruace 2 ve stejném časovém intervalu. Alternativa - jedna injekce léčiva denně. V tomto případě se menstruační krvácení stává vzácným a přecházím za 2-3 dny. Drog je přijímán v průběhu tohoto období.

Pokud se ztráta krve probíhá na pozadí nedostatku vitamínu K, zastaví se měsíční, bude úspěšnější a rychlejší. Na pozadí zvyšování tloušťky biologické tekutiny se jeho špatná izolace vyskytuje skrze poškozené krevní cévy v děloze. Ztráta krve v tomto případě je minimální. Často používají vikasol během menstruace. Je nebezpečné pro zdraví a vyžaduje konstantní kontrolu krevních srážení.

Jak vzít Vikasol s hojným měsíčně

Pro usnadnění stavu závažné menstruace zabraňují vývoji anémie a slabosti, můžete užívat 2-3 tablety léčiva denně po celou dobu trvání krvácení dělohy. Vikasol se silnou menstruací začne jednat po prvním recepci po 10 hodinách. Oxytocin lék je často předepisován, aby se zvýšila kontraktilní schopnost dělohy v komplexu. Bude chránit ženu před vážným ztrátou krve a usnadňuje stát ve fyzických podmínkách.

V této situaci však není možné tuto metodu zneužít. Část krevních sraženin a kapilár zůstane v děložní dutině a mohou způsobit zánětlivý proces. Proto se lékaři doporučují, když opakování hojného krvácení zkoumá gynekologa.

Jak vzít Vikasol k oddálení období

Obvykle vikasol pro zpoždění menstruace předepsal zřídka. Existuje účinnější hormonální lék Dupaston, který s řádným recepcí umožňuje zpozdit ofenzívu kritických dnů po dobu 3-4 dnů.

Pokud nicméně používáte hemostátory, začínají pít 2-3 dny před očekávaným datem kritických dnů. Pro zvýšení účinnosti Vikasolu paralelně k pití 1 g kyseliny askorbové za den. Tímto způsobem můžete posunout menstruaci po dobu 2-3 dnů.

Možné nežádoucí účinky

Vývoj vedlejších účinků závisí na množství měsíční a individuální tolerance léčiva. Vzhled vyrážek na kůži podle typu urtikárie. Žena může cítit slabost, rozpad sil, krevní tlak skoky jsou možné. Je-li denní dávka léčiva překročena, je možná tvorba trombomů, a to je riziko mrtvice nebo infarktu.

Vikasol: Pokyny pro použití v menstruaci

Ale nejčastěji nejzávažnější vedlejší účinek, který je pozorován v každé 3 ženě, je vývoj zánětlivých procesů v děložní dutině. To je způsobeno zbytky endometria a krevních sraženin v dutině orgánu. Takový fenomén je pozorován u žen s bohatým výbojem na pozadí Mioma nebo endometriózy.

Analogie vikasolu během menstruace

Zastavit nebo snížit ztrátu krve během menstruace, s výjimkou Vikasolu, používají se následující analogy:

  • Ditinon;
  • Gamelis;
  • Pokračoval;
  • Valate.

Nejúčinnější je, že je dieta. V pokynech pro lék jasně ukázal svou svědectví o menstruaci. Pokračování se ukázalo, že zastaví jakékoli vnitřní krvácení, ale má mnoho kontraindikací. Zakázáno pro těhotné a ošetřovatelské matky.

Vikasol: Pokyny pro použití v menstruaci

Vikasol k zastavení období lze brát více než 1 čas ročně. Výjimky jsou případy, kdy jsou procesy srážení krve porušeny v těle těla nebo je diagnostikováno nedostatek vitaminu. Jakékoli zásahy v přirozených procesech živobytí orgánů může znamenat selhání ve své práci. Zvláště dramaticky reaguje na takové intervenční reprodukční a endokrinní systémy, takže Vikasol je droga, která vyžaduje jmenování odborníka po zkoušce ženy.

Recenze použití Vikasolu během menstruace

Marina, 26 let, g. Moskva
Recenze Vikasol zastavit menstruaci čtou o jeho účinnosti. Pro mě to bylo velmi důležité, protože to bylo lístek do střediska. Byl jsem pomohl vyrovnat se s měsíčním za 2 dny, zbytek byl dokonalý, nebyly žádné strany.
Svetlana, 30 let, g. Voronezh
Silný krvácení pro mě není neobvyklé - byl jsem zděděn. Všechny ženy v naší rodině jsou silné PMS a krvácení. Když se obrátil k lékaři, doporučil se používat vikasol během menstruace, dopad na recenze, na které jsem se zdálo vysoko. Pomohl jsem, bylo to mnohem jednodušší, ale často se bojím pití, náhle komplikací. Proto limit na trávu, askorbování a další lidové léky.