Mast levomecol z drozd: pokyny pro léčbu

Levomecol mast je široce používán v terapii různých onemocnění v důsledku kombinovaného působení. Jedná se o antibakteriální, protizánětlivý a regenerační léčivo. Aktivně se používá pro léčbu ran a nohou, s hnisavými rány, trofickými vředy. Jeho schopnost obnovit tkaninu po hlubokých ranách se používá v traumatologii a chirurgii. V některých situacích, gynekologové předepisují masti levomecol s drozd.

Vyrobeno léky v současné době od velkého velkého čísla. Co přitahovalo pozornost masti Levomecolu v oblasti gynekologie a jakou terapeutickou akci působí pod kandidózou?

aplikace

Zánětlivé procesy v vaječnících

Levomecol se začal aplikovat v gynekologické praxi ve formě samoobslužných tamponů gázy a vlny s mastí při léčbě onemocnění:

  1. Candidiasis (drozd) a jeho důsledky;
  2. zánět v čípku s bakteriálními vaginity;
  3. jako kombinovaný činidlo při léčbě erozi dělohy a po jeho odpařování (dutina);
  4. s zánětlivými procesy v vaječnících;
  5. Pooperační zánět vaginálních švů (po komplikovaném narození);
  6. Povrchové mikrořiky a poranění sliznice membrány.

Levomecol sám není účinný pro houby podobné kvasinky. Lék je předepsán v komplexní terapii smíšené infekce (při současném identifikaci houby a jiné patogenní a podmíněně patogenní flóru).

Levomecole mast se používá externě pomocí antiseptických obvazů jednorázové aplikace pro léčbu:

  • Burns II a III stupeň;
  • poškození kůže s hlubokými zraněnými rány;
  • Kůži, abscesy infikovaných tkání, akné;
  • suché a posměšné postele a ekzém;
  • hluboké mrazu;
  • Bezdůvodně a podložka;
  • hnisavý oktitida a hymmorit;
  • hluboké řezy a praskliny;
  • Hluboké hnisavé rány infikované patogenní mikroflórou.

Terapeutická akce

Levomecol se týká antibiotik, jak lék zahrnuje levomycetin. Tyto antibiotikum potlačuje značné množství gram-pozitivních mikroorganismů, zničí tvorbu proteinů. Selektivně působí na některé kmeny, na kterých nejsou postiženy penicilin a sulfanimid. Adsorpce je dostatečně vysoká, takže prakticky okamžitě má léčivý účinek.

Kromě levomycietinu, methyllurakil je součástí levomecolu, který má anti-bolic účinek na proteiny a stimuluje regeneraci v poškozených kožních buňkách. Tato látka má akci přímo v místě použití, prakticky není absorbována do krve. Funkce methylrucilu je vyjádřen při stimulaci produkce interferonu, což zvyšuje imunitu, aktivně reprodukovat leukocyty.

Základnost masti je polyethylenglykol, poskytující stabilitu mastí, a také zabraňuje jeho separaci a zvyšuje adsorpční vlastnosti účinných látek.

Jak používat

Vzhledem k tomu, že drozd u žen je v hlavní pochvě stávkující, a pak vzhledem k výboji a vnější části genitálních orgánů se provádí léčba levomecommenu pouze s tampony.

Domácí Tampon Výrobní technika s mastí je velmi jednoduchá:

  1. Malá lůžko výšky vlny je 2-3 mm, výhodně sterilní a je stanovena ve formě čtverce 2 x 2 (cm).
  2. Odřízněte proužek gázy o velikosti 2,5 x 10 (cm) a dvakrát jej přeložte.
  3. Ve středu vložte připravenou vlnu a vytlačte malé množství masti na něj (objem ½ lžičky).
  4. Zabalte délku gázy po dobu 5 mm a twist ve formě pupky.
  5. Upevněné hrany tamponu utáhněte hedvábnou bílou nití a nechávají volný okraj asi 15 cm. To se děje, takže později můžete volně extrahovat vagínový tampón.

Některé ženy ve výrobě Tampon používají pouze gázu, ale to je nepraktické v tom smyslu, že mast může být vymačkána přes velkou mřížku gázy, aniž by dosáhla přímého místa určení.

Tampon je podáván úhledně dva prsty do pochvy přes noc, v dopoledních hodinách je odstraněn. Pro zavedení můžete také použít speciální vaginální aplikátor, který se prodává v lékárnách odděleně. Doba trvání léčby drozd v průměru trvá 7-10 dnů, ale přesně je stanovena gynekologem individuálně v závislosti na závažnosti onemocnění.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Mazi výrobci při použití léčivého přípravku doporučují věnovat pozornost individuální intoleranci na jeden ze složek masti. Použití masti ve formě tamponů je velmi obtížné pochopit, zda existuje alergická reakce. Doporučeno před použitím pro provedení samooklického vzorku. Chcete-li to udělat, udělat malé množství peněz na holé části ruky po dobu 10-15 minut. Po skončení času, místo aplikace. Pokud se neexistuje zarudnutí zarudnutí nebo svědění, pak nástroj lze bezpečně používat.

Jestliže, když používáte první tampon, žena se okamžitě cítí pocit pálení, který neprochází po dobu 10 minut, musíte naléhavě odstranit tampon a vytáhl rychlou vodu. Další aplikace Mazi LevomeKol je třeba diskutovat s účastnickým lékařem.

Boční účinek léku je vyjádřen v lokální alergické reakci ve formě kopřivosti na kůži, svědění, zarudnutí, hoření a edém na místě aplikace.

Je možné použít levomecole během těhotenství?

Levomecole nedoporučuje uplatňovat těhotné ženy z drozd, zejména v prvním trimestru těhotenství, kdy všechny hlavní orgány mají tvořené budoucí dítě.

Stojí za zmínku, že pokud příznaky drozury neprojdou, a nastane potřeba léčby, pak je nutné zvážit schopnost mnoha antibiotik proniknout do placentární bariéry. Před použitím tohoto fondu se proto doporučuje konzultovat lékaře.

Jak Levomecol spolupracuje s analogovými léky

Negativní informace o reakci Maziho LevomeKolu s jinými léky podobných akcí. Ale při léčbě kandidózy v vaginálním úvodu lékaři nedoporučují aplikovat více vnějších léčiv v důsledku opakování společného použití.

Pro použití v otevřených prostorách nejsou žádná taková doporučení.

speciální instrukce

Pokud je nutné nepřetržité aplikace masti, Levomekol je více než měsíc, je nutné provést laboratorní studium periferní krve.

Při použití mastí se doporučuje opatrnost a není povolena vstupovat do sliznic.

Analogy léku Levomecol

Mast Levomecol

V případě, že pacient má alergické reakce na složky levomecolu, nebo tento lék chybí na trhu, lékaři mohou nabídnout analog, který je vhodný pro specifické onemocnění a má stejný terapeutický účinek.

Tyto zahrnují:

  1. Levomethyl mast. Plný analogů levomecolu.
  2. Voskoprán s levoměskem. Speciální obvaz impregnovaný přírodním voskem a mastí levomecolem. Platí pouze s externími rány.
  3. Levosin mast. Kromě toho, s výjimkou stejných látek jako v levomecole, sulfadimetoxin s antibakteriálními vlastnostmi a trimecainem s anestetickými účinky jsou přítomny.
  4. Streptonitol Darnitsa. Antimikrobiální mast (Streptocid) a antiprotozoický účinek (nitazol).
  5. Streptocid rozpustný. Antimikrobiální akční link (Streptocid).

Formy podmínek uvolňování a skladování

Uvolněte masti levomecol v trubkách 40 g nebo v polyethylentereftalátových lahvích nebo polypropylenu při 100 g. Doporučuje se skladovat v suchém a světle chráněném místě při teplotě 17-20 ° C.

Po otevření obalu použijte po dobu 4-6 měsíců na chladném místě (ne v chladničce).

Poznámka

Hlavním účelem MAZI LEVOMEKOL je uzdravení hnisavých ran, popáleniny, řezy a skurunculov. Proto před použitím prostředků pro léčbu gynekologického onemocnění je nutné konzultovat s navštěvujícím lékařem, aby se zabránilo negativním důsledkům samostatného zpracování.