Top 8 nejefektivnějších drog od drozd pro ženy

Drush je zánět sliznice membrány, ústní dutiny a jiných sliznic. Patogen onemocnění - houba rod rod candida. Začíná násobit s porušováním normální mikroflóry a snižování místní imunity. Definujeme účinné pilulky z drozd pro recepci uvnitř.

Příčiny onemocnění

Prerekvizity pro nemoc Mnoho:

  • léčba antibiotik;
  • poruchy v imunitním systému (snížení obecné a místní imunity);
  • Současná patologie pozadí (diabetes mellitus a jiné endokrinní onemocnění, obezita);
  • porušení pravidel hygieny;
  • Nemoci urogenitálního systému;
  • pohlavně přenosné nemoci;
  • zranění;
  • Nesprávná výživa s nedostatečným použitím vitamínů a stopových prvků, s přebytkem sacharidů a tuků;
  • Nosit spodní prádlo ze syntetických tkání.

Onemocnění se projevuje v pochvě a bílá přerušena nepříjemným zápachem. Vzhled žlutého nebo zeleninového výboje hovoří o smíšené bakteriální houbové infekci a vyžaduje zvláštní přístup k léčbě. Pro objasnění diagnózy, analýzu stěr z vagíny, setí na flóře. Patogenní houby detekované na stěrkách. Když plodiny, můžete odhalit kauzativní činidlo onemocnění a určit citlivost na antibakteriální léčivo.

Léčba

FlukonazolBěhem onemocnění, antifungální (antimikotické) znamená předepisovat. Pouze specialista může správně vyzvednout prášky z drozd, z nichž si můžete vybrat levné a efektivní. V lékárně můžete najít spoustu antimikotika, mezi nimi jsou drahé a levné drogy.

Stejný lék může být obsažen v kompozici s jiným obchodním názvem a jeho cena bude odlišná v závislosti na výrobci. Originální přípravky, které obdržely patent, jsou mnohem dražší, ale také účinnost je mnohem vyšší. Přípravky-analogy (generika), kteří absolvovali všechny nezbytné klinické studie, levnější. Jsou účinné, i když se liší ve složení pomocných látek a dalších složek. Účastnický lékař, který vlastní úplné informace o zdravotním stavu pacienta, bude schopen poradit nezbytný lék s přihlédnutím k preferencím a finančním schopnostem.

Domácí medicína bude stát levnějšího zámořského léku z drozd v důsledku dolaru a kurzu eura, ale to neznamená, že bude méně efektivní. Ruské léky jsou často ziskové z důvodu snížených dodávek nákladů a skladování léčiva. Originální léky jsou mnohem dražší než jejich náhražky (generika), protože výrobce původních prostředků strávil spoustu peněz na reklamu a vedení klinických studií. Například Diphukan, FluvoStat a Mkomaky ve své kompozici obsahují flukonazol a cena se liší.

Doporučení pro výběr drogy pouze lékař po zkoumání a zkoumání pacienta. Většina léků z drozd může být zakoupena v lékárně bez receptu.

Účinnost původního léku je prokázána v mnoha studiích, zatímco generika mají často nízkou důkazovou základnu. Nicméně, ne vždy analogy léků mají nižší účinnost ve srovnání s originálními léky. Proto před léčbou je nutné konzultovat s gynekologem, který tablet musí být používán od drozd a zda mají levnější analog. Pokud je masti onemocnění příliš drahá, není možné odmítnout léčbu, protože téměř vždy existuje levnější nástroj, který můžete požádat od drozd.

Klasifikace antifungálních léků

Druhy drogNázvy
PolienovaHrůzy, natamycin, nystatin, amfotericin in
AzoleovFlukonazol, intrace, clotrimazol, ketokonazol, mikonazol
AllylamansNaftypin, terbinafin
Kombinované drogyPolizinaks, Terezhin

Přípravky od drozd mohou být použity systémově (v tabletách pro použití uvnitř) nebo lokálně (v masti, svíček nebo vaginálních pilulkách od drozd pro ženy).

Top 8 nejefektivnějších drog od drozd pro ženyNystatin. To je jeden z prvních jmenovaných anti-chytit drogy. Jedná se o levné tablety. Netoxický, špatně absorbovaný. Je přiřazeno 25 mg 4krát denně, pije to dost dlouho - až 2 týdny. Lze použít lokálně ve formě mastí nebo svíček. Nistasy léky jsou uvažovány mezi nejoblíbenějšími a cenově dostupnými léky na léčbu drozd v žen.

Lev místnost. Lék se prodává ve formě tablet, svíček a mastí. Pomáhá nejen proti houbám, ale i v Trichomoniasis. To je levný nástroj. Léčba se provádí nejméně deset dní. Kontraindikován v těhotenství a při krmení. Výrobci jsou vyráběni ruskými výrobci.

NatamicinNatamicin. Používá se v terapii drtus, on je obeznámen se všemi volanými Pimapucin. Pro léčbu drozd u žen je také vyráběn v různých formách. Jeho výhody - nedostatek toxicity, který umožňuje používat těhotné a pečovatelské ženy. Nejčastěji se tento nástroj pod Candidou používá v svíčci. Obě infekce jsou možné u tablet po dobu 7-10 dnů.

Flukonazol. To je nejlepší lék na drozd podle gynekologů. Originální příprava flukonazolu - diflukan vyráběný společností Pfizer. Je to mnohem dražší než generika a lepší než jiné prostředky pomáhá vyrovnat se s drozd. Jeho analogy mohou být stejně účinné - evropské drogy Mikosist, Doupalzon, Mikomax, Indián znamená Micoflikan a další nová léky. Účinné a nenákladné prostředky aplikované z drozd - domácí medicína Flukostat. Tyto fondy nemohou být užívány těhotnými a kojícími ženami, jsou také kontraindikovány v těžkých vnitřních orgánech. Jedná se o velmi silný lék pro léčbu onemocnění, pro kompletní vytvrzování se používá pouze jedna tableta 150 mg. Podle svědectví může lékař nabídnout pro předávání dvou kurzů (1 tabletu s intervalem 7 dnů).

KetokonazolKetokonazol. Levné prostředky používané od drozd, vyrábějí domácí výrobci. V Rusku vytváří původní gymnázium, jehož hlavním antifungálním činidlem je lék ketokonazol. Prodej medicíny ve formě svíček a je aplikován jednou denně během týdne. S těžkými lézemi se ketokonazol používá ve formě 200 mg tablet jednou denně, průběh léčby je týden.

Iratenazol. Farmakologický název - rumikóza. Vyrobené v kapslích. Aktivní ve vztahu k likvidním a plísním plísním. Používá se především při léčbě systémových mycóz. Pro izolovanou léčbu drozd je zřídka aplikován.

Klotrimazol. To je levný agent účinný od drozd. Lék z houby je k dispozici pro použití. Tento lék se používá na měsíc, což způsobuje několikrát denně. Příprava žen ve formě svíček nebo vaginálních tablet platí jednou denně, večer. Ošetření se doporučuje pokračovat ve dvou dalších týdnech po ukončení symptomů. Nelze použít pouze v prvním trimestru těhotenství.

TorzhinTorzhin. Jedná se o účinné pilulky z drozd. Složení tohoto kombinovaného léku zahrnuje terenidazol, nateatin, neomycin a prednison. Vzhledem k kombinaci různých látek je léčivo užitečné nejen v léčbě houby, ale také s jinými pohlavně přenosnými infekcemi. Terenidazol zabíjí trichomonády a gardnernery. Neomycin je aminoglykosidové antibiotikum a zabíjí širokou škálu mikroorganismů. Nystatin pomáhá proti kandidózy. Glukokortikoidy snižují zánět a bolest. Tablety z drozd pro ženy jsou vyráběny v rozpustné formě pro úvod do vagíny. Aplikovaný 1 tabletu za den po dobu 10 dnů. Vaginální tablety pro těhotné ženy mohou být použity pouze z druhého trimestru.

Polizinaks. Efektivní nástroj používaný od drozd - Polizinaks. Skládá se z několika aktivních složek, používá pouze lokálně. Léky tobolky obsahují neomycin, polyixin b a nystatin. Netomycin - antibakteriální činidlo skupiny aminoglykosidové skupiny, většina patogenních mikroorganismů zemře, když je aplikován. Nystatin - prostředky represivního vlivu na životně důležitou aktivitu hub kandida. Polymixin B je antibiotika, která pomáhá především v infekci způsobené gram-negativní flórou. S kandidózou vagíny se lékař používá ve formě kapslí. Jedna kapsle jednou denně umístěný v pochvě před spaním po dobu 12 dnů. Lék nemůže být použit v prvních třech měsících těhotným ženám a při krmení.

Heikonon. Z drpadů u žen pomáhá Heikonon. Ve své kompozici obsahuje tento lék chlorhexidin - univerzální antiseptický, účinný nejen s ohledem na houby, ale také zabíjení jiných mikroorganismů přenášených sexuálními. Platí také v léčbě syfilis, kapavka, chlamydie, trichomoniázy, močasmózy, bakteriální vaginózy. Lék se vyrábí ve formě vaginálních svíček. Heikonon se používá dvakrát denně, průběh léčby by měl být nejméně týden. Lék je často předepsán v komplexu s jinými antibakteriálními činidly (se smíšenou infekcí). Na rozdíl od jiných drog, tento agent nemůže mít omezení při použití u těhotných žen.

Epigen-sexEpigen-sex. Ve své kompozici obsahuje několik látek s antiseptickým účinkem. Hlavní antimikrobiální prostředek je glycyrrhizinová kyselina. Tato rostlinná příprava získaná z lékořice. Zlepšuje imunitu, stimuluje tvorbu interferonu a lymfocytů. Lék účinně s ohledem na houby a většina virů. Drug je jmenován nejen pro léčbu drozd, ale také v terapii viru jednoduchých herpes, cytomegalovirů, lidského papilloma viru, virus špičatého kondidu. Lék ve formě spreje a gelu. Účinný jako prostředek pro prevenci drozd, včetně během těhotenství.

Sprej je k dispozici v lahvičkách, na sadě je připojena tryska pro vaginální postřiku. V drozu je sprej předepsán tři nebo čtyřikrát denně po dobu 7-10 dnů. O týden později lze průběh léčby opakovat. Krém má menší účinnost, proto se používá hlavně pouze pro prevenci drozd a jiných pohlavně přenosných onemocnění.

Terapie se provádí po dlouhou dobu, není možné ji přerušit nezávisle. Pouze lékař může drogu zrušit po provádění kontrolních tahů z pochvy na flóře. V nepřítomnosti analýz houby je nemoc považována za vyléčenou. Včasné vyšetření a iniciovaná léčba pomůže navždy zbavit nemoci.