Cincene z drozd, instrukce a recenze

Lék vytvořený na základě klotrimazolu. Cincene z drozd je pouze místní dopad, který vám umožňuje přiřadit adolescentům a těhotným ženám (po dobu 14 týdnů). Nedoporučuje se používat přípravek v prvním trimestru těhotenství, stejně jako kojení.

Vyrobeno v Německu v různých formách vydání:

  • ve formě mastí nebo smetany;
  • ve formě spreje;
  • ve formě vaginálních tablet;
  • ve formě řešení pro venkovní použití.

Taková odrůda vám umožní léčit léky jakékoli plísňové léze, které jsou na obou slizných membránách a kůži pacienta. Široká škála léku, který je aktivní ve vztahu k Candy houby, Plísní a kvasinkové houby, stejně jako k dermatofitálům. Pomáhá žákovi a při poražené strepto a Staphylococci, stejně jako Gardnarella. Ale bez ohledu na to, jak vysoká činnost léku, prakticky nespadá do krevního oběhu kvůli nízkému sání.

Kontraindikace

Kanesteron Candy

Mezi kontraindikace na lék v pokynech jsou označeny:

  • Individuální nesnášenlivost;
  • Trimestr těhotenství;
  • Období laktace.

Často se drozd se objeví na začátku těhotenství, takže někdy lékaři přejdou na riziko a předepisují léky, které se nedoporučují pro toto období. Mezi všemi známými dnes si musí vybrat něco, co může způsobit menší potenciální poškození. Caustain pro vaginální aplikaci je přesně spojen s těmito léky, protože jedná lokálně.

Vedlejší efekty

Většina pacientů Cavesen nezpůsobila výrazné vedlejší účinky. Místní jevy jsou možné ve formě svědění, spalování a zarudnutí. V tomto případě musí být přijímání léku zastaven a konzultovat lékaře. Léčba je předepsána symptomatická. V budoucnu bude lékař vyzvednout a jmenuje Alternativní lék od drozd, který je snazší tolerován tělem určitého pacienta.

Jak používat Cieteren

Kanesteron CandyPři použití svíček je třeba věnovat pozornost lék dávce. Čípky mohou obsahovat 100, 200 nebo 500 mg klotrimazolu. Je jasné, že největší dávka bude šokovat a druhý den můžete zmizet zmizení příznaků drozd. Je-li dávkování v 200 mg, může být průběh léčby úspěchu delší - 3-4 dny. Ale s nejnižší dávkou, bude to muset být ošetřeno týdně, ale riziko boční akce je minimální.

Vaginální svíčky jsou dány jednou denně v noci. Pokud se chcete zbavit drozd rychleji, je lepší použít lék s větším dávkováním, spíše než ji aplikovat v malém dávkování, ale nejen pro noc a také den.

Chcete-li se zbavit kandidózy, musíte odolat kurzu, že lékař předepsaný, i když příznaky onemocnění zmizí z prvního příjmu léku.

Řešení rakovinu se používá pro léčbu kůže. Krém je stejně pohodlný použít jak pro kůži, tak pro sliznice. S vaginální kandidiózy, řešení lze použít pro douching.

Je možné kombinovat Caustain s jinými léky?

Pokud jste již léčeni drozdým drogy Nistatinem, pak je sotva kombinovat s Caustainem: oba se oba oslabují akci. Klotrimazol a natamycin a amfotericin, takže je nutné zajistit, aby tyto látky nejsou zahrnuty do léků, které musíte užívat při léčbě drozd.

Pokud vezmete beachain s jinými přípravky Clinimazol, což může vést k předávkování účinné látky.

Mnohé z ošetřených kardienových žen je vyladěno na vysokých nákladech léku, jiní ho považují za levnou za jeho účinnost. Téměř žádný respondent nezaznamenal širokou škálu akcí, ale to je právě tato okolnost, která pomáhá lékovým aktem zaměřeným, eliminuje všechny patogenní prvky.

Negativní výsledek léčby obdržel ženy, které mají stálý partner, protože kandidóza může zasáhnout mužské sexuální. Pokud se drozd pokryl manželský pár (nebo s neustálým intimním vztahem), pak je nutné zacházet se jak současně, jinak onemocnění nebude retatovat. Léčba obou partnerů je možná jakákoli forma punishane. Například, zatímco žena používá čípky, může člověk aplikovat smetanu nebo řešení.