Pimafucin krém s drozdami

Candidiasis je doprovázena výraznými příznaky, které nedávají obvyklý životní styl. Léčba drozdový pimafucin - vysokorychlostní měkký přípravek se vyrábí v několika formách (tablety, svíčky, malty a mast), což umožňuje provádět komplexní léčbu u dospělých i u dětí. Během těhotenství je možné použít pimafucinový krém v průběhu nejranějšího času.

Farmakodynamika a svědectví pro použití

Léčba drozd Natamicin - polyenová antibiotická skupina makrolidů je aktivní složkou přípravku pimafucinu a hlavní účinnou látkou. Má silný antifungální majetek a není návyková, což vysvětluje jeho účinnost při opětovném použití. Lék rychle eliminuje houbu - příčina drozd a také odstraňuje příznaky této patologie (svědění, spalování, kudrnaté vypouštění z vagíny).

Nalezení do horní vrstvy epidermis nebo na lidské sliznici, účinná látka proniká do membránových skořápek buněk houbových buněk, narušuje metabolické procesy, což způsobuje jejich smrt. Zároveň ukazuje místní akci bez odsávání na krev. Lék nemá vliv na hormonální pozadí a imunitní systém těla.

Natamicin účinně bojuje:

  • Dermatofitida (SinsatoPiton, Epidermofiton, Microsporum);
  • houby podobné kvasinky;
  • lisovací organismy;
  • Kuželové houby genus kandidát.

Široká škála akcí Natamicinu umožňuje používat pimafucin proti drozd v dermatovenerologii, porodnictví, gynekologii a obecné lékařské praxi.

Indikace pro použití tohoto produktu:

  • dermatomykóza;
  • Kandidóza střev, genitální orgány, ústní dutina;
  • otomykóza (plísňová onemocnění vnějšího a středního ucha);
  • Vaginitida plísňové přírody;
  • Micoses kůže a hřebíků;
  • Reprodukce hub po absolvování průběhu antimikrobiální terapie a dalších.

S kombinovanou houbovou bakteriální infekcí je pimafucin přidělen současně s antibiotiky, s přihlédnutím k identifikovaným patogenům onemocnění. Trůd je často kombinován s bakteriální vaginózou, trichomoniázou a dalšími infekcemi.

Složení a typy uvolňování pimafucinu

Složení Pimafucinu zahrnuje:

  • Antibiotikum natamicin - účinná látka, která ničí houby mycelia.
  • Pomocné komponenty, které poskytují lék v oblasti infekce a jeho jednotné rozložení na slizniční membráně. Jejich seznam závisí na specifické formě léku.
Vydání formulářeObalVzhledBarvaObsah natamicin
Tablety pokryté střevní skořápkyÚdolí Dark Glass. V jednom balení 20 ks.Kulatý tvar pokrytý skořápkou rozpouštěcí se pod působením střevních enzymůBílá nebo téměř bílá100 mg v jedné tabletě
Vaginální čípkyBalení obsahuje 1 nebo 2 pásy z hliníkové fólie, z nichž každý obsahuje 3 svíčky.Torpedo ve tvaruZ bílé s příměsí žluté až světle žluté s hnědými šplouchá100 mg v 1 svíčka
KrémVyrobeny v plastové nebo kovové trubce 30 g.Pasta tlustá konzistenceZ bílé až po světle žlutý stín20 mg v 1 g
Suspenze (kapky)K dispozici ve skleněné láhvi 20 ml. Včetně pipety.Kapalný roztokPrůhledný25 mg na 1 ml

Různé výbojové formy léků umožňují jej použít s lézemi kvasinek houby candida různých lokalizace, ale nejoblíbenější tablety, čípky a smetana jsou nejoblíbenější. Ve formě masti není léčivo vyrobeno. Před zahájením terapie nebude nadbytečný s pokyny pro lék. Cena léku se liší v různých lékárnách a také závisí na formě uvolnění.

Použití závěsného pimafucinu

Pimafucinová suspenze (kapky) se zřídka nachází v lékárnách. Jmenován na léčbu mykóz ústní dutiny, stomatitidy.

Lidé starého věku, pacienti s imunodeficiencí nebo utrpěli těžké infekční onemocnění, doporučuje se zpracovávat postižené sliznice na 6krát denně. Chcete-li to udělat, s pipetou potřebujete vyvrátit 0,5 ml suspenze, zvýšení dávky na 1 ml, a opláchněte v ústech co nejdéle.

Při léčbě plísňových onemocnění sliznice úst úst u kojenců a starších dětí je maximální povolená jednorázová dávka 0,5 ml, den - 4 ml. Léčba novorozenců s antifungálními léky se provádí podle zvláštního schématu. Je nemožné zahájit terapii bez předchozí konzultace s lékařem.

Léčba Tabletů drozdových pimafucinů

Svíčky, čípky Tablety PimaFucin jsou určeny pro léčbu chronických forem plísňových onemocnění genitálních orgánů, střevní kandidózy a ústní dutiny. Vzhledem k jedinečnému skořápce se tato forma léku rozpouští pouze ve střevech, to znamená, že působí přímo na zaměření infekce a rychle pomáhá vyrovnat se s onemocněním.

Účinná látka tabletované formy pimafucinu je absorbována výhradně ve střevní sliznici, neproniklou krev, takže pilulky jsou bezpečné pro použití u dětí a dospělých, včetně těhotných žen.

Lék je určen pro použití uvnitř. Jídlo nemá vliv na jeho účinnost. Můžete pít tablety dříve, během jídla nebo po jídle. Chcete-li se zbavit mísy střeva, musíte vzít 1 tablet čtyřikrát denně s dospělými a dvakrát dětmi. Trvání terapie je 7 dní.

Je nemožné použít tuto formu léku pro léčbu drozd v kojencích, protože mají polykání mechanismu.

Při léčbě chronického typu orgánů genitálního mléka způsobeném houbami Candida se doporučuje kombinovat použití pimafucinu v vaginálních čípcích a v tabletách (1 ks 4 krát denně po dobu 10-20 dnů). To zabrání přechodu infekce z pochvy ke střevům a opaku. Doporučuje se pokračovat v terapii po zmizení symptomů po dobu 2-3 dnů.

Léčba drozdových svíček Pimafucin

Antibiotika makrolidy V boji proti drozu ženských genitálních orgánů je nejúčinnější forma pimafucinu považována za vaginální čípky.

V závislosti na stupni progrese infekce, průběh terapie trvá 6 až 9 dnů. Čípky jsou zavedeny přes noc v poloze lhaní po hygienických postupech. Rychle se roztaví pod vlivem tělesné teploty a otáčeli se do pěnové hmoty. To umožňuje distribuovat natamycin rovnoměrně v celé sliznici, takže se nedoporučuje vstávat.

Složení lékového cetylalkoholu může způsobit pocit pálení v oblasti genitálií.

S výskytem menstruace pokračujte v léčbě nevhodné. By měl učinit přestávku a vrátit se do léčby po ukončení menstruace. S jasně vyslovenými příznaky drozd, doporučuje se dodatečně používat pimafucin ve formě smetany a tablet. Nepoužívejte svíčky pro léčbu drozd v dívkách, protože je to možné poškození panenské sply.

Drush zřídka se projevuje u mužů, častěji jsou dopravci onemocnění. Proto se průzkum doporučuje oba partnerům, a v průběhu terapie, aby se zabránilo infekci, mělo být refrakted z nechráněného pohlaví kontaktů.

Použití pimafucinového krému pod kandidolidy

Pimafucinový krém je široce používán v mléku genitálních orgánů, mikroskopických mikrosek a hřebíků. Aby se zbavil plísňových lézí kůže, nehty, dialózy u dětí a jiné dermatomykózy, doporučuje se aplikovat lék do infikovaných oblastí až čtyřikrát denně. Kolik času bude trvat průběh terapie, rozhodne po konzultaci s lékařem na osobní recepci.

S vaginites, vulvitem a balanopostitidou by měla být pasta aplikována na poškozené oblasti do 3x denně.

Otomykóza se zpracovává mazací krémem venkovní a middleweed (maximálně 4x denně). Před použitím léku by měl být čistit kryt kůže a po postupu zavřete uši Torunda ze sterilních materiálů. Schéma a doba terapie určuje specialistu.

Vedlejší účinky a kontraindikace

vedlejší efektyLéčivá látka je lokálně a není absorbována do krve, což využívá trezor pimafucinu v průběhu těhotenství a laktace. Existují však některé kontraindikace a použití a vedlejší účinky tohoto léku.

  1. Přímý kontraindikace je individuální nesnášenlivost složek pimafucinů.
  2. Při použití krémy a svíček jsou možné lokální alergické reakce, zarudnutí kůže, svědění a pálení.
  3. Po použití tablety Pimafucin, nevolnost, zvracení, porucha trávení, bolesti břicha.

Pokud se nežádoucí účinky nezmizí po dobu tří dnů, měli byste se obrátit na specialistu pro korekci léčebného režimu. Podle svědectví, náhrada pimapucinů je také předepsána lékařem.

Případy předávkování a interakce s jinými léky nebyly zjištěny.

Léčba drozd různých forem pimafucinu je uznávána jako jedna z nejúčinnějších metod boje proti onemocnění. Metoda použití bude záviset na šíření houby. Uvolnění léku v několika formách umožňuje likvidaci ohniska infekce různých lokalizací, a to jak u dospělých, tak u dětí.