Svíčky thurspin z drozd, pomoci?

Terezhinan - lék, který nejčastěji lékaři poradí, že brát své pacienty z drozd. Ženy se často bojí kontaktol. Oni sami určují nemoc a začnou samostatnou léčbu. V případech s drozdami může vést k negativním důsledkům. Bez řádné léčby získává Candidiasis chronické formy.

Léčba drozd torzhinan

Terezhinen v DrushTerezhinovy ​​svíčky jsou schopny bojovat nejen s houbou Candida, ale i jinými škodlivými mikroby. Zjištění do těla ženy, mají antibakteriální, antifungální, protikladný a protizánětlivý účinek. Drush může maskovat další infekční onemocnění, takže terjinan může pomoci zbavit se.

Složení léčiva

Hlavními a pomocnými látkami, ze kterých existují karnivanové svíčky, zmírňují zánět, se aktivně bojují s infekcí, zabraňují případným komplikacím. Tyto látky zahrnují:

  • neomycin (antibiotika schopná dodávat z různých bakterií - patogeny gynekologických onemocnění);
  • nystatin (má antifungální účinek, lepší než zbývající prostředky bojovat s houbou candida);
  • Terenidazol (je aktivní bojovník s trichomonasem a gardnerellasem);
  • Prednisolon (má nejsilnější protizánětlivý a antialergický účinek na ženského organismu).

Klinické studie potvrdily, že nákladní svíčky pomáhají nejen zbavit příznaků kandidózy, ale také eliminují důvody. Lék se používá při léčbě řady dalších gynekologických infekcí, jako je například:

  • Colpit (před studiem obsahu pochvy), bakteriální kolpit (s hnisavými výbojem) a kombinovaný (když je zánět způsoben několika mikroorganismy);
  • Zánět přídavek nebo salpingo-phorit (v tomto případě je kariální jmenován v komplexu s jinými léky);
  • Trichomonáda vaginitida;
  • Gardnerlenez.

Svíčky se používají k zabránění zánětlivých procesů v Evě nebo po skončení chirurgického zásahu po dokončení léčby eroze dělohy. Terezhin také pomáhá vyhnout se zánětu po instalaci intrauterinních spirálů.

Aplikace léku

Truzhnin svíčka musíte vstoupit do pochvy po sprování nebo vany. Potřebuje to před spaním. Pro získání pozitivního výsledku by měla léčba trvat asi 10 dní. Přesná doba trvání kurzu určuje lékař. Použijte lék i po výskytu menstruace.

Během léčby stojí za to zdržet se sexu kontaktů nebo použití kondomů (s doprovodnou infekcí).

Jedním z hlavních výhod terezhin drog je nedostatek vedlejších účinků se správným dávkováním a trváním léčby. V každém případě by měl přiřadit svíčky pouze lékař. Existují takové případy, které složky léčiva nepříznivě ovlivňují příčinné činidlo infekce nebo způsobují alergickou reakci.

Je možné použít kazety během těhotenství?

Terezhinen v DrushKomponenty, ze kterých je křižka akumulován v ženském těle, nejsou téměř absorbovány a nevstoupili do systému krevního obvodu. V souladu s tím nebudou schopni mít žádný vliv na vývoj ovoce. Z tohoto důvodu je Terezhin jedním z mála léků, které je dovoleno aplikovat těhotné ženy. Současně existují určitá omezení. Použijte lék pouze ve druhém a třetím trimestru. Trvání léčby je deset dní. Kurz může rozšířit pouze lékař. Terezhinin se používá přímo před porodem, aby se zabránilo možné dětské infekci, když mateřské dělohy.

Výsledky vlastního léku

Zúčtováním nezávislého rozhodnutí za zahájení léčby drozd v torzhinanu by ženy měly být připraveny na následující důsledky:

  • Postupně zmizí příznaky kandidózy. To přispívá k jednomu ze složek drogy: prednisone. On, jak je uvedeno výše, zmírňuje zánět, ale v žádném případě postihuje houbu. Vidět výsledek, žena zastaví léčbu a infekce zůstává. Jeho další vývoj je nepředvídatelný. Drush se může projevit během těhotenství nebo přispět k rozvoji neplodnosti.
  • Příznaky nechodí kdekoli. Žena si může myslet, že je to normální a bude i nadále používat lék. Důvodem neefektivnosti může být jednoduchý - necitlivost infekce k jednomu ze složek TERJ. Zánět stále přechází s časem. Stejně jako v prvním případě se infekce bude i nadále vyvíjet.
  • Žena podléhá častým zánětlivým procesům v genitálií. S jejich léčbou často používá Tereznin i bez jmenování lékaře. To vede k vývoji odolnosti léku a úrodná půda je vytvořena pro houby.

Nuance

Na světě nejsou žádné analogy. Jeho žádost o jmenování lékaře - záruka nedostatku relapsu mléka. Hlavní věc je dodržovat doporučení specialisty.