Jak se zbavit časů drozd a navždy

Jak se zbavit časů drozd a navždy

Co je třeba věnovat pozornost?

Vzhled příznaků drozd je signálem vašeho těla, který musíte něco změnit. Vyléčit drozd a zapomenout na to navždy, pouze pokud věnujete pozornost Příčiny svého vzhledu a odstranit je ze svého života.

Jaké léky pomáhají s drozdami?

Antifungální činidla se používají při léčbě drozd. Tyto léky mohou být vyrobeny v různých formách: ve formě tablet pro příjem, vaginálních (vaginálních) svíček, vaginálních krémů, a to i ve formě injekčních roztoků (injekce).

Nejčastějším a nejúčinnějším prostředkem pro léčbu drozd je:

  • Flukonazol (diflucan, flukostat)
  • Butokonazol (guinofort)
  • Klotrimazol
  • Mikonazol

Jak užívat tyto léky?

Léčba drozd závisí na tom, jak často vás činí.

Pokud se drozd objeví velmi zřídka (ne více než jednou za rok), buď se objevil poprvé, pak můžete vyléčit Jeden z následujících Způsoby:

  • Flukonazol (diflycan, flukostat a dr.) Jedna tableta (nebo kapsle) obsahující 150 mg účinné látky musí být poháněna malým množstvím vody. Vezměte lék pouze jednou.
  • Butokonazol (guinofort) se vyrábí ve formě smetany. V balení drogového georfortu obsahuje speciální aplikátor, se kterým je krém zaveden hluboko do vagíny. Guinofort musí být podáván v pochvě jednou denně před lůžkem po dobu 3 dnů v řadě.
  • Klotrimazol ve formě 100 mg vaginálních tablet je také zaveden do vagíny před lůžkem po dobu 3 dnů v řadě.
  • Mikonazol vaginálních svíček obsahujících 200 mg účinné látky se zavádí do vaginy jednou denně před lůžkem po dobu 3 dnů v řadě.

Pokud se příznaky drozury často objevují a trápí více než 3 měsíce v průběhu roku, může léčba zpozdit několik měsíců:

  • Tablety Flukonazol 150 mg musí být užíván jednou týdně po dobu 6 měsíců.

POZOR: Zadané léčebné režimy jsou přibližné a lze jej změnit lékařem. Před použitím antifungálních léků se určitě poradíte s vaším gynekologem!

Musíte být léčeni sexuálním partnerem (manželem)?

Pokud váš partner neobtěžuje příznaky drozd, pak nepotřebuje žádnou léčbu. Studie ukázaly, že preventivní léčba sexuálních partnerů neovlivňuje účinnost léčby, rychlost oživení a četnost relapsů u žen trpících drozd.

Pokud váš manžel obtěžuje příznaky drozd (zarudnutí, vzhled trhlin na hlavě penisu, svědění, bílý květ na hlavě, bolest během močení atd.), Pak potřebuje navštívit urolog a ruku přes stěr na flóře z uretry. Pouze na základě výsledků smear ultrazvuk bude předepisovat zacházení vašemu partnerovi.