Výběr po rozrušení rozštěpení vlny

Radio-vlna léčba je považována za účinná a bezpečná při léčbě krčních patologií. Jedna z onemocnění, která se ošetřuje terapií rádiové vlny, je erozi čípku. Patologický stav podle statistik, je detekován více než polovinou žen, které patří do různých věkových skupin.

Výběr po rozrušení rozštěpení vlnyEroze děložního čípku se vyznačuje tvorbou a vývojem defektu vadné jako skvrny, rány nebo červeno-barevný vřed v závislosti na typu patologického procesu. Když se erozi, epitel je ohromen v vaginální viditelné části děložního čípku.

Vaginální oblast je fyziologicky pokryta plochým vícevrstvým epitelem. Pod vlivem nepříznivých faktorů však existuje buď narušení integrity tkáně, nebo substituce válcových buněk cervikálního kanálu.

Na rozdíl od populární víry, erozi čípku se nezobrazí bolestí, poruchy cyklu. Eroze obvykle teče lativně, detekuje během vizuální kontroly gynekologa.

Obecně platí, že termín "cervikální erozi" kombinuje několik podobných patologií.

  1. Pravá eroze. Tato varianta patologického stavu je rána, která je vytvořena během poškození epiteliální tkáně. Pravá eroze existuje krátký čas a léčí za dva týdny.
  2. Ektopie nebo pseudo-erozi. Jedná se o erozní verzi, která je důsledkem nesprávného uzdravení skutečné verze. S pseudo-erozí, normální plochý epitel je nahrazen válcovými buňkami cervikálního kanálu.
  3. Vrozená erozi je diagnostikována s intrauterinovými poruchami a projevuje se posunutím transformační zóny.
Transformační zóna je sloučenina plochého a válcového epitelu. Tato oblast je fyziologicky náchylná k různým negativním faktorům. Je v zóně transformace, že se objeví dysplazie a maligní nádor.

Pravá erozi je tedy druh rána, která se zpravidla léčí bez léčby. Důvodem je skutečnost, že k diagnostice takové erozivní vady je velmi obtížné z důvodu krátkého období průtoku.

Fyziologická erozi není patologie, ale je verze normy. Obvykle není s touto volbou žádný výběr a další příznaky. V souladu s tím není léčba jmenována. Po skončení puberty takové erozivní střelné regály. Transformační zóna, jak by měla být, se stává neviditelným.

Pseudo-erozi je často komplikována různými infekcemi a zánětlivým procesem, které mohou způsobit jeho výskyt a progrese. Kromě toho, ektopie pod nepříznivými podmínkami může být znovuzrozena na maligní nádor.

I v případě neexistence precancerózního procesu a závažných následků může být ektopie snadno zraněno při sexuálním styku, což je příčinou hojného sliznice a kontaktního výboje. Důvodem je skutečnost, že pseudo-eroze se skládá z válcových buněk, které se liší ve struktuře z plochého epitelu. Pseudo-erozi podléhá léčbě, která znamená svou dutinu, například rádiové vlny.

Gynekologové také rozlišují fyziologickou erozi, což je také možnost pro normy dívek do dvaceti tří - dvacet pět let. Po zrání epitelu, tato erozivní defekt zmizí nezávisle bez léčby.

Ve vzácných případech může být fyziologická a vrozená erozita doprovázena patologickými výbojkami, které indikují zánět. V takových případech je nutná léčba léčby.

Příčiny a symptomy

Prevalence eroze děložního čípku říká, že mnoho důvodů může být. Každá verze eroze má jejich příčiny výskytu.

Odborníci identifikují následující důvody, které mohou určit vznik erozi.

  • Hormonální nerovnováha, která vede ke změnám ve tkáni čídky a vzhled vady;
  • Časný sexuální život, což způsobuje nezralé poranění epitelu;
  • intrauterinové poruchy;
  • Poranění epiteliálního potratu tkáně a různé manipulace;
  • použití některých chemických spermicidů a dalších léčiv lokálně;
  • infekce;
  • Nedostatek terapie zánětlivých procesů.

Mnoho žen podniká gynekologická onemocnění pro projevy eroze. Ve skutečnosti, poruchy cyklu, krvavé acyklické alokace, bolest nemůže být uvedeno o vývoji eroze. S komplikovanou erozí se často objevují patologické výboje. Jsou však důsledkem infekce, která se připojí k erozivní vady.

Pro erozi se vyznačuje hojnými sliznicemi. Během sexuálních kontaktů a gynekologických vyšetření se může objevit kontakt vypouštění.

Vlastnosti diagnostiky a léčby

Patologie může být diagnostikována v procesu gynekologického vyšetření, který se provádí za použití vaginálního zrcátka. Doktor vizualizuje erozivní místo, které má různé vlastnosti v závislosti na jeho typu.

Eliminovat současné nemoci a závažné důsledky, je nutné provést důkladnou zkoušku.

  1. Kolposkopie. Doktor používá kolposkop během studie sestávající z osvětlovacích a zvětšovacích systémů. Pro získání koloskopického vzoru, gynekolog provádí rozšířenou manipulaci, která ukazuje patologická místa, která neabsorbují speciální řešení.
  2. Biopsie. Tato studie se doporučuje pro upozornění na rakovinu. V procesu biopsie má lékař malý kus tkaniny pro další diagnózu pod mikroskopem v laboratoři.
  3. Cytologický výzkum. Masha pro onkocytologie ukazuje přítomnost atypických prvků a zánětu.
  4. PCR pro sex infekce. S pomocí speciálního rozmazání můžete identifikovat různé infekce, například HPV.
  5. Společné rozmazané a bakpospingv. Tyto studie pomáhají identifikovat vaginální mikroflóru.

Léčba závisí na průzkumech dat a erozivních místech. Fyziologické a vrozené eroze nejsou doprovázeny následky. Takové vzdělání ve většině případů samostatně regrese. V této souvislosti se léčba těchto států neprovádí v nepřítomnosti patologických výbojů.

Při identifikaci skutečné eroze je zacházení zaměřena na odstranění příčin erozivní vady a stimulace hojení dělení čípku. Když se detekuje sektopie, doporučuje se výstava zárodečná, protože taková patologie obvykle probíhá současně se zánětlivým procesem.

Následující léky se vztahují na léčbu infekcí v ektopii: t

  • antibakteriální;
  • antifungální;
  • antivirální;
  • protizánětlivé;
  • antiseptika.

Po odstranění infekce se krční erozi vypočítá následujícími technikami:

  • diathermokoagulace;
  • kryodestrukce;
  • laserová odpařování;
  • Léčba rádiové vlny;
  • Chemická zničení.

Diathermokoagulace může mít nebezpečné následky. Kromě toho je tato léčba charakterizována dlouhým hojením. Kryodestrukce se vyznačuje hojným výbojem během hojení. Laserová odpařování má vysokou účinnost, během léčby je nemožné kontrolovat hloubku dopadu, což může komplikovat období hojení. Chemická destrukce vyžaduje několik postupů a s velkými oblastmi lézí má nízkou účinnost.

Nejproduktivnější a bezpečnější způsob léčby je považován za jeskyně rádiových vln. Metoda má mnoho výhod. Zejména výběr po moxibustion eroze děložního dělohy s rádiovými vlnami je prakticky nepřítomný.

Léčba prostřednictvím rádiových filmů

Léčba rádiových vln se používá jako metoda pro léčbu erosy čípku. Radio-vlna léčba cervikální erozi má krátkou dobu hojení, protože zapálení se provádí bezkontaktní způsob. Během léčivého období neexistuje riziko vazby patogenní mikroflóry, tvorba jizev. Kromě toho je terapie s rádiovými vlnami téměř bezbolestná a nemá nepříjemné následky. Léčba má krátkou dobu hojení v čase a může být doporučeno nenarozeným dívkám.

Odborníci přidělují následující výhody léčby s terapií rádiové vlny:

  • rychlost a jednoduchost;
  • nedostatek infekce a krvácení;
  • bezpečnost;
  • vysoká účinnost;
  • nízká pravděpodobnost opakování;
  • schopnost kontrolovat hloubku dopadu;
  • Aplikace u pacientů, kteří nesplňují reprodukční funkci.

Léčba rádiová vlna je považována za výhodnou metodu při léčbě pseudo-erozi. Zapalování se provádí pomocí "Surgitron" zařízení, topné tkáně erozivního bodu. V důsledku toho jsou patologické buňky odpařeny bezkontaktním způsobem.

Terapie rádiovými vlnami se používá při léčbě ektopií a různých benigních neoplazmů intimního prostoru. Navzdory tomu, že léčba rádiovým vlně nemá vážné důsledky, jsou kontraindikovány k použití této taktiky:

  • těhotenství;
  • nedostatečný přívod krve;
  • zánětlivé procesy;
  • Zhoubný nádor.

Účinky po terapii rádiové vlny jsou vzácné. Aby se však vyhnuly důsledkům, v období uzdravení by měl pacient držet doporučení zúčastněného lékaře.

Před zpracováním rádiových vln, lékař předepisuje zkoušku, aby se eliminoval kontraindikace do dutiny. Navzdory tomu, že rádiová vlnová dutina odkazuje na bezbolestnou léčbu, se provádí lokální anestezie, aby se zabránilo nepříjemným pocitům. Účastní gynekologové zdůrazňují, že proces vznícení trvá pět až dvacet minut.

Aby bylo možné období léčení po terapii rádiovými vlnami, a následky ve formě porušování cyklu a endometriózy se nevyvíjí, navštěvující lékař provádí postup na začátku cyklu. Podle gynekologů, léčebné období po léčbě rozhlasové vlny eroze děložního čípku trvá asi dva týdny. Ale trvání regenerace je určena velikostí vady. Pacient je zakázáno zvyšovat gravitaci, vést sexuální život, koupel se a navštívit saunu do jednoho měsíce.

Zdá se, že navštěvující gynekolog následoval v měsíci - jeden a půl k posouzení účinnosti léčby rádiovými vlnami.